Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy grube osoby mają szanse na miłość?

Polecane posty

Gość gość

Zarówno kobiety, jak i mężczyźni. Czy mogą liczyć na prawdziwą miłość? Czy zawsze jest tak, że osoby, które są z grubymi, są z nimi z desperacji?

Gość gość
Mają, ale nie powinny mieć, gdyż są tłustymi leniami, którzy potrafią tylko żreć zamiast wziąć się za siebie

Gość gość
Nie mają szansy na miłość ani na schudnięcie ale mają przez to powód żeby użalać sie nad sobą i pakować się dalej niby z rozpaczy zamiast zwalczyc tłuszcz

Gość gość
a czy nałogowi palacze mają? też są uzależnieni od czegoś i też nie wyobrażają sobie życia bez papierosa.

Gość gość
Ale dupa im od tego nie puchnie z tego co mi wiadomo

Gość gość
ale niszczą sobie zdrowie i za 10 lat mogą osierocić dzieci po zachorowaniu na raka płuc.

Gość gość
To akurat moze sie zdazyc w obu przypadkach w jednym rak a w 2 otluszczone serce przestaje bic

Gość gość
A ja zdecydowanie wole ziemniaki z parnika z okraską niz papierosy

Gość gość
Dlatego gdyby zrobić przesiew i stwierdzić, kto ma szansę na miłość, wyszłoby, że może pięć procent populacji bez nałogów, nadwagi i chorób.

Gość gość
nie każdy może nie mieć nadwagi bo czasami to choroba nie zawsze jest zależne od człowieka

Gość gość
W wiekszosci lubia sie napchac .. Moja znajoma na sniadanie zjada 7 batonikow prince polo a na kolacje o 23 a czasem pozniej zestaw powiekszony z maca ..przed snem. Jest ledwie po 30stce a juz stawy nie daja rady .

>>>Czy grube osoby mają szanse na miłość? <<< x Tak :). x Sam do szczupłych nie należę, a kilka kobiet w moim życiu, obdarzyło mnie uczuciem :). Zdecydowanie do desperatek nie należały :) i zawsze cieszyły się zainteresowaniem ze strony mężczyzn :). x Również ja, oddałem kilkakrotnie swe serce, we władanie pulchnej królowej :) i zawsze te "rządy" dały mi sporo szczęścia :).

Gość gość
Czy grube osoby mają szanse na miłość? xxx zapytała ta, która od lat nie może nikogo znaleźć i będzie samotna przez resztę zycia.

Gość gość
Ja może nie jestem taka gruba jak welmann, ale za dużo ważę, i powiem ci że od czasu do czasu ktoś mi wyznaje miłość, ostatni raz całkiem niedawno. A dlaczego nie mielibyśmy szansy na schudnięcie??? Szansa jest zawsze. Szansy w zyciu nie mają już tylko ci, któzy próbują ugrać coś nienawiścią i zazdroscią, czyli tacy jak ty - czeka cię już tylko frustracja i samotność, które doprowadzą cię w końcu do zawału.

Gość gość
z dietetykiem tak,zemną raczej nie:-P

Gość gość
z dietetykiem tak,zemną raczej nie x A komu by zależało na takiej głupiej chudej szmacie jak ty :p

Gość gość
misiu ciag sie ty stary gruby ciulu:-P

Gość gość
kręć małża chuda wywłoko :)

Gość gość
Jakby im zależało na miłości to schudłyby i już. Widać bardziej zależy im na żarciu.

A Ty biedactwo ciągle się "dla miłości" odchudzasz, a i tak NIKT CIĘ NAWET KIJEM NIE TKNIE:P :P :P.

Gość gość
misia mitomana forumowego nawet grube nie chcą. zresztą on już tego swojego flaka nie widzi spod fałdów tłuszczu :P

Gość gość
Moja siostra ma 20 kilo nadwagi albo lepiej i zawsze jakiegoś faceta w okolicy. Czasem więcej niż jednego. Zmienia facetów jak rękawiczki, ciągle ją podrywają a jest naprawdę dużą kobietą. Ja jestem szczupła i samotna od zawsze. Przyczyna samotności nie leży w wyglądzie, tylko w charakterze.

Zgadzam sie z poprzedniczka , ze wyglad wygladem ale usposobienie sie liczy, usmiech, seksapil , ewentualnie wiekszy cycek haha. Osobie grubej, zakompleksionej, wiecznie na diecie ktora nie daje efektow bedzie ciezko utrzymac przy sobie nawet psa. Ale troche pulchna i wesola , cieszaca sie zyciem moze miec wieksze szanse niz kosciotrup bez cyckow.

gość dziś Jakby im zależało na miłości to schudłyby i już. Widać bardziej zależy im na żarciu. co za pustak (; Szczera miłość polega na akceptowaniu wad drugiej osoby :) o ile nadwagę można uznać za wadę 🖐️