Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie smieszy was jak dotychcasowi zwolennicy PO nagle odzegnuja sie od tej partii

Polecane posty

Gość gość

Nawet tu na forum sie to dzieje. Pamietam jak jeszcze niedawno niektore osoby bronily Tuska i Kopaczowej a gdy platforma przegrala to nagle te osoby (wiadomo ktore) udaja ze nigdy nie popieraly platformy

Gość gość
Śmieszy i wkurza. Niestety nie wiem, którzy to są.

Gość gość
@ 06:03 np. komunista misio1

Gość gośćCzolemWielkiejPolsce
Jasne ze smieszy i ta ich dwulicowosc. Nawet w kregu moich znajomych sa takie przypadki. Jestem "starym" nacjonalista i im wypominam,ze sa obludnymi gebami. Mowie im ze za 10 lat beda glosic hasla te ktore ja im mowie od 10 lat a ktore sa przez nich tak negowane. W czystej postaci obluda,falsz i zero wlasnych pogladow. Takie choragiewki-gdzie zawieje tam pojda. Prawde mowiac niechce mi sie na nich patrzec nieraz,takie bezwartosciowe osly. Jak juz bedziemy kroczyc ulicami miast a zobacze w naszych szeregach te mordy to wszystkich bede podpierda/lal za ta oblude wlasnie. Jeden komuch,drugi liberal od 7 bolesci a ten z tymi trzymal a tamten z tamtymi i wszyscy po mordach dostana(nie doslownie-chyba)

@ gość dziś np. komunista misio1 x Wątpię by misio1 posiadał jakiekolwiek poglądy polityczne. Posiadanie własnego poglądu zakładałoby myślenie, a to ostatnia rzecz o jaką posądziłbym misia1. Misio jest typowym przedstawicielem tzw. kameleonów. Popierają oni tę partię która aktualnie rządzi. Chcą być zawsze na topie, zawsze w większości, zawsze chcą mieć rację. Jeśli u władzy będzie Kopaczka to misio1 będzie stał murem za Kopaczką. Jeśli zastąpi ją Szydło to nagle się okaże, że misio "zawsze" popierał Szydło. Gdyby na piedestał wdrapał się Miller, to misio1 zacząłby nagle dowodzić, że przecież od początku był za Millerem i SLD. Niestety takich chorągiewek na wietrze jest wcale niemało. W polityce to widać jak na dłoni. Dorn raz jest w tej partii, za chwilę w przeciwnej, itd.

Gość gość
no dobra, to jeden, ale w temacie jest, że coraz więcej, to gdzie te "coraz więcej"?? a poza tym ,pisanie, że ludzie odchodzą, ale nie wiem jacy to ludzie, jest kretyńskie. aaa, pewnie zwolennik pisiorów??? no, to juz rozumiem....

Gość gość
@ gość dziś no dobra, to jeden, ale w temacie jest, że coraz więcej, to gdzie te "coraz więcej"?? x Gdzie w tytule masz "coraz więcej"? Czytać nie umiesz lemingu?

Gość gość
Ja będę śię śmiała z was wkrótce pisiory jak się okaże obiecanki cacanki...

Gość gość
Następna lemingica... :O

Gość gość
Nie zapominajmy o naczelnym oglądaczu TVN i czytaczu wyborczej czyli o Shatynie. Ostatnio jak inne lemingi też stwierdził że nigdy nie popierał PO.

Gość prawictwo pospolite 152
dlatego glosowałem na Korwina , a nie na PO czy PIS bo tylko Korwin mógł coś zmienić .. a PIS i PO to partie lewicowe

Gość gość
dobra, moze my pominać słowo "coraz" w takim razie gdzie te "wiecej" czyli te "niektóre" to znaczy inni po prostu. którzy to?

Gość gość
śmieszy mnie, jak niektóre młotki, zajadle i zawzięcie wierzą we wszystko, co mówią pisiory.

Gość gość
@ gość dziś dobra, moze my pominać słowo "coraz" w takim razie gdzie te "wiecej" czyli te "niektóre" to znaczy inni po prostu. którzy to? x Chociażby ty sam lemingu

Gość gość
Zawsze silna władza przyciąga i przekonuje samym faktem, że jest silną władzą. Wiele wskazuje na to, że rząd PiSu, będzie bardzo silną władzą. Zatem wielu ludzi, którzy pyskowali pod dyktando propagandy antypisowskiej, zacznie się łasić do nowej władzy, tak z koniunkturalnego odruchu. Ale będą też szczere nawrócenia, bo bezmiar fałszu PO i III RP, gdy zostanie obnażony, otworzy ludziom oczy. Za 2 lata, za 4 i więcej, stan świadomości Polaków, może być zupełnie inny. To co do tej chwili było uznawane odruchowo za normalne i słuszne, będzie zepchnięte na margines, gdy to co było opluwane i nazywane oszołomstwem, zajmie należne miejsce jako słuszna i normalna wizja Polski i rzeczywistości.

Gość gość
Za 4 lata debile przejrzą na oczy kogo wybrali i znów zagłosują na mniejsze zło .

Gość gość
prawictwo pospolite 152 dziś dlatego glosowałem na Korwina , a nie na PO czy PIS bo tylko Korwin mógł coś zmienić .. a PIS i PO to partie lewicowe x Naiwność tego myślenia jest niesamowita. Nie pojmujesz, że zmiana nie wyniknie z tego, czy ktoś ma prawicowe, czy mniej prawicowe poglądy na gospodarkę, ale z tego, czy generał Dukaczewski z kolegami i zleceniodawcami, pójdzie siedzieć, lub chociaż zostaną oni pozbawieni wpływów. Korwin, nie jest zdolny by załatwić ten problem. Ani organizacyjnie, ani jak sądzę intelektualnie. Możesz sobie myśleć po swojemu, ale jedynie ślizgasz się po powierzchni problemu.

Gość gość
nie nazywaj mnie dupku lemingiem.

Gość gość
gość dziś Za 4 lata debile przejrzą na oczy kogo wybrali i znów zagłosują na mniejsze zło . x za 4 lata, nawet nie będziesz już pamiętał, co teraz mówiłeś :D

Gość gość
@ gość dziś Za 4 lata debile przejrzą na oczy kogo wybrali i znów zagłosują na mniejsze zło . x Kolejny lemingowy debil mający nadzieję, że jego PO może tak nie utonie do końca. Lemingu debilny, PO już utonęło!!! Już leży na dnie!!!!!

Gość gość
@ gość dziś nie nazywaj mnie dupku lemingiem. x Bronisz PO? Bronisz. Bronisz Tuska i Kopaczowej? Bronisz. To jesteś lemingiem. Ja wiem, że jak inni zaczniesz teraz udawać, że nigdy nie byłeś za PO i Tuskiem tak jak i inni zaczynają już to udawać ale twoje posty pozostały i świadczą o tobie :P

Gość gość
widziałeś łosiu, żebym bronił???

Gość gość neuro
nie spinaj się tak lemingu, bo jesteś po prostu koniunkturalistą, tylko nie lubisz tak o sobie myśleć wydaje ci się, że masz poglądy, gdy tak naprawdę, jak większość masz jedynie w głowie zainstalowany dren medialny, przez który otrzymujesz papkę ideologiczno-informacyjną którą mozolnie przeżuwasz na zespół odruchów uznania i obrzydzenia, które to odruchy mylnie określasz, jako poglądy uwarunkowanie to nie poglądy i ty, gdy wyjmą ci dren, możesz zacząć myśleć chociaż stawiam raczej na to, że dren zostanie natomiast inną treść będziesz przez niego przyjmować i inne odruchy się ukształtują

Gość gość
Kolejny lemingowy debil mający nadzieję, że jego PO może tak nie utonie do końca. Lemingu debilny, PO już utonęło!!! Już leży na dnie!!!!! xxx Widzisz z****** pisuarze ja głosowałem na jedną z tych partii która nie weszła ale ty gnido nic poza wytycznymi kaczora nie widzisz . Zupełnie jak ta przysłowiowa dorożkarska kobyła . Pamiętaj gnido , nie trzeba być zwolennikiem PO żeby was mieć w d***e . A teraz won plackiem przed obrazem jarusia leżeć i waruj psie.

Gość gość
myślę , że z tobą coś nie w porządku, jeśli snujesz takie dyrdymały. swoje poglądy wyrabiam sobie od czasów, w których jak sądzę nie było jeszcze ciebie na świecie.

Gość gość
@ gość dziś myślę , że z tobą coś nie w porządku, jeśli snujesz takie dyrdymały. swoje poglądy wyrabiam sobie od czasów, w których jak sądzę nie było jeszcze ciebie na świecie. x Czyli najpierw byłem komunistą z PZPR, potem wstąpiłeś do Solidarności, potem do AWS, potem do PO, a teraz rozglądasz się gdzie by tu przeskoczyć bo PO tonie szybciej niż Titanic.

Gość gość
W sumie to dobrze, że się nawracają. Lepiej późno niż wcale.

Gość gość
wypisujesz głupoty, jak widzę słusznie nazwałem cie dupkiem i niniejszym podtrzymuję to określenie.

Gość gość
Widzisz z****** pisuarze ja głosowałem na jedną z tych partii która nie weszła ale ty gnido nic poza wytycznymi kaczora nie widzisz . Zupełnie jak ta przysłowiowa dorożkarska kobyła . Pamiętaj gnido , nie trzeba być zwolennikiem PO żeby was mieć w d***e . A teraz won plackiem przed obrazem jarusia leżeć i waruj psie. x :D Korwin? Stawiam na ZLEW lub Zandberga. Nie chcesz się przyznać? Czego się lękasz, człowiecze? :D Korwin to naiwny i pyskacz, bez realnej szansy na władzę, chociaż uroczo bijący w lewiznę. ZLEW to wiadomo, że zlew najgorszego postkomunistycznego i genderowego syfu. Zandberg to syf lewacki w postaci wręcz idealnej. x Kaczafi, to mądry gość i wielki polityk, któremu nie jesteś w stanie butów wyczyścić. I ty dobrze o tym wiesz :D Lemingozo.

Gość gość
To napisz jakie masz te poglądy, nie wstydź się. Ja się nie wstydzę, że popieram PiS od dawna.