Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie smieszy was jak dotychcasowi zwolennicy PO nagle odzegnuja sie od tej partii

Polecane posty

Gość Magdalena55
A ja popieram PO i będę popierać. Jest demokracja i takie mam prawo. Tylko w odróżnieniu od Ciebie nikogo nie obrazam bo mi się jego poglądy nie podobają.

Gość gość
popieram zdrowe myślenie. ekonomię, rozwój. po zawsze krytykowałem za wzrost zadłużenia, pisiorów za zajadłość. wiem, że w polityce i ekonomii nie ma prostych odpowiedzi, i czasem odzywam się, bo pisiorososcy zwolennicy uważają , że to bardzo proste, "nasi doszli do władzy i już będzie dobrze." a to nieprawda.

Gość gość
Psychiczny Macierewicz i ziobro, z nadmuchanym ego..nasz rząd ...hahaha ha..

Gość gość
i kto by nie rządził, nie ma jedni czy drudzy, to my, robotnicy musimy na to wszystko zapracować, z nieba nikomu nie nakapie. tym bardziej 1.5 biliona, czy coś koło tego.

Gość gość
Czyli raczej Korwin. Ok. Ale i tak nie pojmujesz złożoności sytuacji. Nie pojmujesz faktu, że najistotniejsze jest usunięcie złogów po PRL. Dopiero potem będzie możliwe wybranie, czy bardziej liberalizm gospodarczy, czy w socjal. Ja wolę liberalizm gospodarczy, ale jak do tej chwili najwięksi "liberałowie", to oszuści, na usługach Kulczyka i Dukaczewskiego. To trzeba wypalić żywym ogniem. Od tego jest Macierewicz i Kamiński. Jeśli tego nie rozumiesz, to nie będę już z tobą rozmawiał, bo mnie to nudzi. I nie mam już czasu x ps do Magdaleny 55 A popieraj, popieraj, za jakiś czas nie będziesz miała czego popierać, bo to może zaniknąć :D Bardzo adekwatny nick, do korzeni twoich poglądów :D

Gość gość
ty mnie chcesz uczyć o PRL? szkołę skończyłeś, ale dalej ciągniesz po linii wmawiania. odpuść sobie. już przy gadce okrągłostołowej widać było co się święci. rewizje w 81 też dobrze pamiętam, bo dotykały mnie osobiście. tyle o mnie. a pisiory zaczynają czynić dziwne rzeczy, choćby z sędziami, i to jest powód do niepokoju. a nie to, że ktoś zapytał gdzie są ci peowcy co się wyrzekli.

Gość gość
@ gość dziś W sumie to dobrze, że się nawracają. Lepiej późno niż wcale. x Lemingi sie nie nawracaja. Leming spi, nie mysli ani tym bardziej sie nie nawraca. Ale nawet spiacy leming nie chce tonac razem ze swoim PO wiec zmienia barwy polityczne. Tylko patrzec jak taki Shatyn zacznie teraz narzekan na TVN i wyborcza ze klamia. Tylko patrzec jak inne misie1 zaczna udawac ze byly przeciwnikami PO.

Gość gość
@ gość dziś Psychiczny Macierewicz i ziobro, z nadmuchanym ego..nasz rząd ...hahaha ha.. x Za kadencji Zioby to bandziory uciekali z Polski. A za kadencji Kopaczki naplyneli do Polski muslimskie bandziory. Czyje zatem rzady sa lepsze? Ano Ziobry!

Gość gość
Dlatego lewactwo tak sie boi prawicy, że nic innego im nie zostało tylko szykany w tv publicznej. Gdyby byli czyści nie ujadali by tak ale wzięliby się za naprawę Polski a nie łykanie wszystkiego co pierdnie UE. Co nie przynosi korzyści Polakom ani Polsce a ją osłabia.

>>>np. komunista misio1 x Misio jest typowym przedstawicielem tzw. kameleonów. Popierają oni tę partię która aktualnie rządzi. Chcą być zawsze na topie, zawsze w większości, zawsze chcą mieć rację. Jeśli u władzy będzie Kopaczka to misio1 będzie stał murem za Kopaczką. Jeśli zastąpi ją Szydło to nagle się okaże, że misio "zawsze" popierał Szydło. Gdyby na piedestał wdrapał się Miller, to misio1 zacząłby nagle dowodzić, że przecież od początku był za Millerem i SLD. Niestety takich chorągiewek na wietrze jest wcale niemało. W polityce to widać jak na dłoni. ...<<< x Ty Pancerny Baranie Misia nie żałuj, tylko go w d_pę pocałuj :P. x ŁŻESZ JAK ZWYKLE, bo tylko na to, Twój malutki móżdżek pozwala. x Twierdziłeś, że kopiujesz wszystkie moje wypowiedzi, więc na dowód swoich słów, może przytoczysz, chociaż jedną, w której twierdzę, że to, co robi PO jest w stu procentach dobre. x Możesz długo szukać w swych archiwach, bo nigdy czegoś takiego nie napisałem. x W odróżnieniu od Ciebie, ja nie wstydzę się swoich słów i nie dopisuję postów z gościa. x Nadal uważam, że rząd stworzony przez PiS, będzie GORSZY od rządu PO. x Nadal też uważam, że najgorszym, co mogło Polskę spotkać, są samodzielne rządy PiS. x Nie uważam, by takie twierdzenia, były włażeniem do d_py aktualnej władzy. Mam WŁASNE zdanie i nie wstydzę się go wypowiadać. x A teraz przeproś mnie ZA KŁAMSTWA, którymi mnie oczerniłeś lub gnij dalej jak każda FAŁSZYWA KANALIA :(.

Gość gość
mnie bardziej śmieszą ci ktorzy jeszcze probują przy PO stać i nie bacząc na fakty (chuj dupa i kamieni kupa, państwo istnieje tylko teoretycznie) powtarzają propagandowe brednie jak to "jest super, jest super, więc o co ci chodzi".

Gość gość
misiaczku nie wykręcaj się :* sam pisałeś jak dobrze rządzi PełO

Nigdy nie napisałem, że PO dobrze rządzi, x ale ZAWSZE napiszę, że PO rządzi lepiej od PiS. x Jeżeli za kilka lat przekonam się, że nie miałem racji, to dopiero wtedy zmienię WŁASNE zdanie.

@ gość dziś misiaczku nie wykręcaj się :* sam pisałeś jak dobrze rządzi PełO x No, dokładnie. Misio1 wychwalał pod niebiosa Tuska i jego Kopaczową marionetkę, a teraz już zaczyna się wykręcać. Typowa chorągiewka na wietrze.

Gość gość
Misiek już wyleczyłeś kaca? :D

Gość takajednaaaaaaaaaa
Ja na poczatku myslałam, ze PO rzeczywiscie sie sprawdzi , jak zaczynali rządzić, jakoś miałam do nich zaufanie, ale teraz poprostu widze ich efekty, a raczej ich brak,wiec nie glosowałam na nikogo, celowo

Gość takajednaaaaaaaaaa
Z kolei za PiSem też nigdy nie bylam i nie będę , jakos nie przekonuja mnie ich poglady te prokościelne szczególnie Kukiz wg mnie może i chce dobrze, ale niezbyt się nadaje, mysle, ze nie poradziłby sobie z nimi wszystkimi Korwin to wariat wg mnie , ze lewicą nigdy nie byłam... Więc nie miałam na kogo glosowac :)

>>>No, dokładnie. Misio1 wychwalał pod niebiosa Tuska i jego Kopaczową marionetkę, a teraz już zaczyna się wykręcać. Typowa chorągiewka na wietrze.<<< x To wreszcie ZACYTUJ te pochwały, albo zamknij swoją FAŁSZYWĄ MORDĘ PROWOKATORA. x Za chwilę znowu wylogujesz się i napiszesz posty z pomarańczy. x Myślisz DURNIU, że po składni zdań nie widać, że to Ty ?

Gość gość
"ale ZAWSZE napiszę, że PO rządzi lepiej od PiS" x niezlym trzeba być debilem żeby wymyślić coś takiego biorąc pod uwagę że to pisowi wlaśnie zawdzieczamy obniżki podatkow i skladek ubezpieczeniowych a co robila PO to wiemy. x "Z kolei za PiSem też nigdy nie bylam i nie będę , " x to samo co powyżej, odmóżdżenie kompletne. machina propagandowa taką zrobiła papkę z mózgu niektórym że choćby obecny system sprzedał ich w niewolę rozmaitym "lobbystom" to i tak nie zagłosują na kogoś kto to może zmienić bo "to obciach". a ja wam powiem że większym obciachem jest dawać przez dziesiątki lat robić z siebie baranów ktorych rozmaici "krewni i znajomi" golą jak tylko chcą z błogosławieństwem rządu.

Gość gość
Wiem coś o tym. 8 lat popierałem PO, a od dzisiaj popieram Prawo i Sprawiedliwość :)

@ 10:57 Bardzo celna ocena debilizmu misia. Zaraz misio odburknie, że to ja ją napisałem z gościa. Misio1 ma jak widzę trudności z zaakceptowaniem faktu, że nie tylko ja uważam go za debila. Że inni też widzą w nim debila. Szanowny misiu1, nie gniewaj się, bo określanie cię mianem debila nie jest obrażaniem cię tylko zwyczajną diagnozą. A jeśli do twego debilizmu dodamy nagłą amnezję polityczną, która sprawia, że nagle nie pamiętach swoich piań pochwalnych dla Tuska to wybacz... Mi NFZ nie płaci za leczenie twojej pamięci.

Gość gość
ja przez dlugie lata glosowalem na k***ina, dlatego nie dalem się nabrać na manipulacje PO jaki to pis "straszny" bo wypowiedziami k***ina manipulowano zawsze w chamski sposób. w 2005 roku glosowalem na tuska (w drugiej turze) bo uważałem że jest bardziej liberalny gospodarczo niz kaczyński. a potem to wszystko okazało się kłamstwem. tusk nie był żadnym liberalem tylko co najwyżej "aferałem". nie zliberalizowano w ogóle prawa przez 8 lat, usprawiedliwiając "kryzysem" wszystkie niegodziwości ktore skutkowaly coraz większymy zadlużeniem państwa i wyższymi podatkami. z k***ina zrezygnowalem po tym jak roztrwonił sukces wyborow do PE. stwierdzilem że on sobie robi z wyborów jaja po prostu, że nie traktuje tego poważnie i dlatego wygaduje rozmaite glupstwa ktore zniechęcają do niego wyborców. zaglosowalem więc na pis. socjalistyczny, fakt, ale dużo mniej socjalistyczny w działaniach niż w deklaracjach i dużo bardziej odpowiedzialny niż jakakolwiek inna partia (bardzo dobre rządy w latach 2005-07).

Gość gość
bo socjal/izm w rozumieniu takim że państwo nie może być zorganizowane na sposob kolon//ialny gdzie nad tłumem głodujących biedakow sprawuje wladzę grupa uprz//ywilejowanych jest pr//aktycznie tym samym co liberalizm gospodarczy a taki so//cjalizm reprezentuje pis.

Gość gość
gdyby pis chcial tego co zandberg - np podatku 75% to nigdy bym na nich nie zaglosowal ale pamiętajmy że pis nie robi socjalistycznej szopki i zniósł bzdurną, trzecia stawkę podatkową więc nie są bynajmniej oderwanymi od gospodarki oszołomami socjalistycznymi.

Misio chyba się obraził i poszedł sobie... Oby tylko nie obalił kolejnego denaturatu, bo zaraz znowu będzie widział dzieci z rozłupanymi czaszkami :D :D

Gość gość
Lewactwo to robactwo. 8 lat niszczenia polskości nie uszło na sucho. Naród powiedział DOŚĆ

Gość gość
Nowouvzesna toż to lewactwo z inną nazwą. Nowa łódka po zatopieniu peoewskiej

Gość gość
Nowoczesna to pionek. Ma 28 posłów. Korwin ma 42. PO - 138. PiS - 235. PSL ma zaledwie 16 i nawet nie będzie mieć wicemarszałka.

@ gość dziś Lewactwo to robactwo. 8 lat niszczenia polskości nie uszło na sucho. Naród powiedział DOŚĆ x Dokładnie. Ale najgorsze, że teraz to robactwo na naszych oczach zmienia barwy i udaje, że nie miało nic wspólnego polityką niszczenia polskości. Taki misio1 będzie teraz rżnął głupa, że nie pamięta aby kiedykolwiek popierał PO. Ba, domaga się cytatów uwiarygodniających. Tymczasem nie trzeba daleko szukać. Dziś o godz. 10:33 napisał - "Nadal uważam, że rząd stworzony przez PiS, będzie GORSZY od rządu PO" godzi. 10:43 - "ale ZAWSZE napiszę, że PO rządzi lepiej od PiS.". I on teraz śmie wmawiać, że nie popierał PO :O Niestety takich jak on jest coraz więcej. Różne maniaki tefałenowe, które nagle w żywe oczy zaczęli się wypierać swoich wcześniejszych poglądów. Wychodzi na to, że owszem głosowali na PO ale wcale ich nie popierali. Ja nie rozumiem tej karkołomnej logiki. Dla mnie jasne jest, że jeżeli głosowałeś na PO to tym samym oddałeś głos poparcia dla PO. No, tak? Tak. To jak można kogoś popierać i jednocześnie nie popierać? Co do misia1 to pamiętam nawet jego ostrożne popieranie Kopaczowej w kwestii przyjmowania imigrantów. Że musimy być otwarci, że nie możemy zamykać się na świat, itd. Dopiero jak posypały się zewsząd doniesienia co ci rzekomi imigranci, a w rzeczywistości terroryści wyprawiają, to misio nagle zaprzestał bronienia polityki promuzułmańskiej. Zresztą nie on jeden bronił. RozczarowanyOłówek non stop stawała w obronie muzułmanów.