Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Od środy on milczy

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem co robić. Jak mu coś piszę, to on zdawkowo odpisuje po godzinie. Wczoraj nic nie pisał, a dziś rano tylko jedno króciutkie zdanie. Czemu wprost nie powie o co mu chodzi? Po co gadał ze mną dzien w dzień?

Gość gość
a tobie o co chodzi?

Gość gość
Przeczekaj...może ma inną, może ma problemy...są różne możliwości. Po prostu czas.

Gość gość
Chodzi mi o to, że dzien w dzień zawsze ze sobą gadamy. Aż tu nagle w taką środę on zaczął mniej mówić aż zamilkł. Bez wyjaśnienia. I ja nie wiem, czy coś mu nie pasuje, czy co sie dzieje

Gość gość
a tobie o co chodzi? czego ty do niego chcesz??!!?! dowiedz się czego Ty od niego chcesz i to wyekzekwuj albo nara!

Gość gość
My gadaliśmy dzień w dzień, po kilka godzin, wszystko szło w dobrym kierunku...i nagle cisza, nie odpisywał, nie odbierał...wymyśliłam tysiące scenariuszy, przeszłam huśtawkę nastrojów...co ja mu nawypisywałam...mój Boże!:) Prosił w dwóch czy trzech esach o czas...wariowałam po prostu, bo nie wiedziałam o co chodzi, co się dzieje...odpuściłam. Zadzwonił wczoraj, powiedział, że ma problemy w pracy i w domu....że potrzebuje czasu, żeby to ogarnąć... Więc mu dam, bo kocham i wierzę...ale to co przeżyłam to moje:))

Gość gość
Ja nic już mu nie napisze. Niech on teraz sie martwi i przemyśli swoje ignoranctwo

Gość gość
Jak on mnie tym denerwuje!