Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojona_ola

problem ze znalezieniem pracy

Polecane posty

Gość zaniepokojona_ola

cześć dziewczyny! ostatnio z mężem niestety stwierdziliśmy, że z funduszami u nas na prawde kiepsko i jego pensja przestaje nam wystarczać, ja do tej pory zajmowałam się domem ale zgodnie stwierdzilismy że może powinnam czegoś poszukac, problem w tym że nie mam za bardzo doswiadczenia w właściwie zadnej dziedzinie, nie wiecie moze czy gdzies organizuja jakies szkolenia albo cokolwiek? albo uczą wszytskiego od postaw?

Gość karolajkaaa
faktycznie bez doswiadczenia ciezko cos teraz znalezc;/ ale nie poddawaj sie, moze skorzystaj z jakiejs agencji posredniczacej? na ej job jak wypelnisz formularz to ktos sie z Toba skontakuje, moze sproboj tez popytac wśrod bliskich czy nikt nie slyszal o czyms co by sie dla Ciebie nadawalo?

Gość gość
Cześć Ola Zaczynasz z odwrotnej strony szukania pracy. Rozglądam się osobiście za osobami do współorganizowania pracy. Nie poszukuję osób oczywiście od razu na etat, jeśli jesteś do tego przywiązana, lecz osób otwartych na zmiany i kreatywnych, co niekoniecznie powiązane jest z ukończeniem uniwersytetu i doświadczenia. Trzeba nieco zmodyfikować podejście do życia. Tytuł Twojego postu już oddala Cie od sukcesu. Czy wiesz dlaczego? Gdzie mieszkasz i co chciałabyś robić, w jakiej dziedzinie ? Być może mogę Ci pomóc w kwestii zwiększenia Twoich dochodów. Pozdrawiam. Lucyna

Gość gość
Ola napisz na :luckyera@vp.pl

Gość gość
zarejestruj się jak uchodźca! nie będziesz musiała pracować i jeszcze ci za to zapłacą