Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Syn mojego partnera niszczy moje rzeczy.

Polecane posty

Gość gość

Zniszczył mi białą bluzkę, zalał moje dokumenty, raz pod moją opieką upadł z krzesła. Dzisiaj w nocy przyszedł do nas i nie wyspałam się. Rano obrodzil mnie swoim śniadaniem. Nie daje rady. Co mam zrobić. On ma 3 lata .

Gość gość
Robi to specialnie.

Gość asdsas
Zapewne chce zwrócić uwagę na Ciebie. Okaż mu wiecej zainteresowania i ciepła, być moze w tym tkwi problem. A co z jego matką? Może ona nastawia go przeciwko Tobie?

Gość gość
Jego matka jest z nim 4 dni w tygodniu. Tak właśnie kocha swoje dziecko ze nawet nie ma ochoty z nim dużo przebywać. Ona robi karierę w Niemczech. Dziecko ma 3 domy - jeden w Niemczech, drugi u taty w Polsce i u mamy w Polsce trzeci. Nie lubię dzieci. Nigdy też nie chciałam mieć dziecka. Jego matka układa sobie życie z jakimś Niemcem. Chciałabym żeby zabrała go i wyjechała.

Gość gość
Biedny chlopczyk,ze dla matki jakis k***s z kasa wazniejszy :( okaz mu wiecej zainteresowania, ciepla...on tego potrzebuje. Zaproponuj spacer,kolorowanke, gre,cos co lubi. Zobaczysz.,przestanie Ci dokuczac

Gość gość
Ona tam pracowała zanim jeszcze urodziła dziecko. I nawet dla dziecka nie zrezygnuje ze swojej pracy. A ja nie mam podejścia do dzieci zresztą podejścia także. Teraz będzie u nas tylko do niedzieli i później cały tydzień będzie z nią. Na szczęście.

Gość gość
Zresztą co te dziecko ma w głowie przez nią ?

Gość gość
Chciałabym znów mieć ciszę, porządek w domu

Gość gość
niepotrzebnie bralas sie za faceta z dzieckiem trzeba bylo szukac wolnego,tymbardziej ze jak piszesz dzieci nie lubisz a szkrab ma 3 lata wiec to jest bardzo trudny okres

Gość gość
Czemu trudny ? Lata jak lata.

Gość gość
mam 2 dzieci to chyba wiem ze 2-3 lata najgorszy wiek

Gość gość
Ale czemu ?

Gość gość
o Boze!kup sobie ksiazke o dzieciach po prostu dwu-trzy latki nie robia nic specjalnie,nawet jesli pobrudza cie sniadaniem,pochlapia dokumenty to jest dziecko jeszcze i nie kuma mozesz gadac 100 razy i tak zrobi swoje zapytaj swojej matki jaka bylas w tym wieku powie ci ze okropna bylas

Gość gość
To nie jest moje dziecko wiec po co mam kupować książki o dzieciach.

Gość Sampi
Mam nadzieje, że młody tak da ci popalić, że przez 20 lat będziesz żalować, że sie pusciłas z żonatym facetem i rozbiłaś temu dziecku rodzine. Gardze takimi jak ty

Gość gość
Kochasz faceta , pokochaj i jego dziecko .... A gdybyś to Ty miała dziecko z innego związku i nowy facet nie tolerował by go ? , miał by nerwy na sam jego widok , co byś zrobiła ?

Gość gość
Dzieciak napewno wie, ze to przez ciebie jego rodzice nie są razem dlatego się mści na tobie złodziejko cudzych mężów.

Gość gość
Ja go poznałam kiedyś był w czasie separacji.

Gość gość
nie ma nic gorszego niz konkubent z dzieckiem juz lepszy rozwodnik bo na ogól dzieci sa przy matce

Gość gość
To nie ja byłam powodem rozpadu. Bo nawet się nie znaliśmy. Rozstali się, bo moi parter chciał dać swojej byłej żonie do myślenia według niego za dużo pracowała, za mało czasu spędzała w Polsce. No i byli w separacji. I w tym czasie się poznaliśmy. Jego syn miał wtedy 2 lata.

Gość gość
Ja myślę że taki maluch nie robi tego złośliwie,ale na pewno chce zwrocic na siebie uwage. Mam w domu 3 latka i w tym wieku maluch juz jest kumaty, jak sie z nim rozmawia to wie co moze a czego nie. Pomysł o nim nie jako o złu koniecznym tylko spróbuj go polubić. Pomysl co on może przeżywać. .3 różne domy, matce przeszkadza,tobie przeszkadza, partnerowi matki pewnie też. Czuje się odrzucony..a na pewno potrzebuje poczuć się kochany. Mój synek często mnie przytula,powtarza ja też kocham cie, jest w tym wieku ze juz tęskni(u mnie głównie za babcia bo nie mieszkamy w polsce) i potrafi powiedzieć byłem szczęśliwy jak byłem u babci,martwię się ze nie ma babci itd. Postaraj się okazać temu chłopcu trochę ciepła i zrozumienia, rozumiem że nie lubisz dzieci ale jednak związała się z mężczyzną który dziecko ma więc musisz wykazać trochę chęci i je zaakceptować. A zakumplowac się z takim 3 latkiem nie jest trudno..naprawdę wystarczy poświęcić mu trochę czasu,pobawić się z nim,porozmawiać, pochwalic, poczytać książeczkę i czasem przytulic.

Gość gość
Oni byli małżeństwem.

Gość gość
Właśnie nie. Chłopak umie powiedzieć do mojego partera ,,tata tęsknię za wujkiem Marco. On jest fajny i kocha mamę. Zawsze jest fajnie jak jesteśmy w 3 ". Dziecko lubi być w Niemczech. Uważam że powinno tam zostać ale mój parter uważa że to jego dziecko i tez chce go wychowywać.

Gość gość
Lubi wujka Marco bo pewnie on go dobrze traktuje,a ty pewnie narzekasz,niezadowolona z jego obecności to mały daje ci popalić.

Gość gość
Autorko ile ty masz lat ? Dziecko ma ojca i matke . Zasranym obowiązkiem ojca jest zajmować sie swoim dzieckiem . To ze tobie cos tam nie pasuje to jest tylko i wyłącznie twoj problem .Trzeba bylo poszukać sobie faceta bez dziecka .

Gość gość
31. Ale mogło by te dziecko żyć w Niemczech i może z 2 w miesiącu przyjeżdżać do Polski. Przecież tak większość dzieci widzi się z ojcami po rozwodzie.

Dzisiaj w nocy przyszedł do nas i nie wyspałam się. Rano obrodzil mnie swoim śniadaniem. x te dwa zdania wprowadzają jakiś bardzo dziwny niuans do tematu, szczególnie słowo "obrodził"

Gość gość
Szczerze? Rozbiłaś rodzinę, bo oni nadal byli malzenstwem. I dobrze, ze co maly robi na złość. A twój facet wreszcie przejrzy na oczy i posle cie do diabla, bo to jego dziecko, a ty, wredna zmijo, chcesz go od syna odsunąć. Brzydzę się takimi. A wiesz dlaczego? Bo mam partnera rozwodnika z dzieckiem ( poznalismy się Dlugo po jego rozwodzie, matka dziecka wzięła nogi za pas i tyle ja widzieli ) i nie wyobrażam sobie zeby dziecko mi przeszkadzało. Bralam faceta z dzieckiem i wiedziałam na co się pisze. Kocham jak swoje.

Gość gość
Ale byli w separacji a to już prosta droga do rozwodu.

Gość gość
To jest dziecko i takie wypadki jak zalanie dokumentów się zdarza. To,że dziecko czasem w nocy przychodzi do naszego łóżka to nic dziwnego. Wydaje mi się, że przesadzasz. Po prostu dziecko Tobie przeszkadza i tyle, szukasz powodów jak się jego pozbyć, jak dla mnie jesteś bezduszna.