Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam dośc swojego życia , ciągle myślę o samobójstwie

Polecane posty

Gość gość
rebelliause dziś Dzięki za słowa otuchy. Czasu nie cofnę masz rację .. tylko wiesz... ja jestem taki typ człowieka co za bardzo się angażuję w życie a potem dostaje mi się za to :( no i potem się załamuję bo sobie nie radzę z emocjami

Gość gość
Nie będzie ta, będzie lepsza... głowa do góry :)

Gość Heilige
To zupełenie normalne. Teraz wszyscy myślą o samobójstwie. To naturalne.

Gość gość
ale tak naprawdę nie wiem od czego zacząć to wszystko za szybko się skończyło 2 lata to dla mnie było bardzo dużo , dałem bardzo dużo tej dziewczynie a zostałem z niczym :(

Gość gość
ja też tak mam, szlag mnie trafia, ze 36 lat pracuję za jałmużnę, liczyła,, że faktycznie pieprzone solidaruchy z lat 80 poprawią stan naszego kraju, że będziemy zarabiać uczciwie, gdzie po tylu latach pracy to winnam co najmniej średnią krajową zarabiać a nie 1400 zł, i nie mówcie mi, że mogę coś zmienić, nic, bo w mojej okolicy tak się zarabia, a zdobycie pracy to luksus. A teraz jak czytam, że za darmo mają dawać po 500 zł na dziecko a nam pracującym nie dają to jeszcze bardziej jestem rozgoryczona, bo ja rozumiem, że należy dbać o nas, ale chyba wypadałoby najpierw dać porządne wynagrodzenia za pracę, a nie za leżenie. Jak pracodawców nie stać na takie wynagrodzenia to państwo winno dopłacać tą różnicę.

Gość gość
gość dziś ja właśnie w moim przyszłym zawodzie też będzie krucho z pracą .. w necie jak przeglądam zero ofert trzeba żebrać o pracę .. no porażka normalnie .. i jeszcze to załamanie teraz :( nic tylko sobie w łeb strzelić ale to tylko moje emocje z którymi sobie nie radzę

Gość gość
u psychologa już byłem wydałem ze 60 zł a jak na końcu powiedziała 100 zł to mi się odechciało.... nie będe nikogo uszczęśliwiać kasą ... babka jest od tego żeby mi pomóc a nie wyciągać kasę ode mnie no ale od tej pory się zraziłem do wszelkiej maści psychologów..

Gość gość
Była już nie chcę ze mną pisać udaję że jest dobrze ale ja wiem że nie jest gdy pytam się co się dzieje ona do mnie wulgarnie że "znowu k***a zaczynasz?" a ja chciałem tylko pogadać tak jak dawniej. Zaczeła wstawiać obrazki " o fałszywą milość nie warto walczyć" super .. teraz po miesiącu dowiaduję się że to była fałszywa miłość bo oddałem jej całego siebie a ona przez jedną głupią sprzeczkę na temat jej matki nie chciała się pogodzić :( mam dość życia.. naprawdę ... jak widzę jak ona wstawia te obrazki i piszę do mnie tak wulgarnie to zaczynam mieć dość życia dość wszystkiego po kolei

Gość gość
Walczyłem o nią pokazywałem jej jak ją kocham jednak ona już nie chciała ... od 4 dni już nie pisze ze mną dwa zdania zamieni co u ciebie?" ona : "dobrze" i tyle.. ja juz naprawdę nie wyrabiam z zyciem ... :( i ta bezsenność

60% polskich samobójców wybiera powieszenie. Trzeba tylko pamiętać aby węzeł pętli był z przodu, pod szczęką. A nie z tyłu. W ten sposób unika się zmiażdżenia przełyku.

Gość gość
Swiat nie lubi przegrancow i niby dlaczego mialo by byc inaczej? Czy wam ktos kiedys obiecywal ze kazdemu bedzie dobrze, bedzie bogaty i szczesliwy? NIE! I tak wlasnie ma byc. Zeby jeden byl szczesliwy to 10 innych musi byc nieszczesliwych. Tak ten swiat funkcjonuje od zawsze. I to sie nigdy nie zmieni.

Gość gość
ja wiem że ona jeszcze o mnie myśli ale wstawanie zdjęć"fałszywy związek to żaden związek" aha.. to ja po 2 latach starań i zabiegania o ta miłość jak tylko mogłem najleppiej ona udowadnia mi że to było jednak fałszywe no super... przyjeżdżałem do niej 60 km, zabierałem wszędzie spędzałem z nią czas ... mówiłem jej jak ją kocham a ona potraktowała jakby nic nie było i do niczego nie doszło :(

Gość gość
chciałem być przy niej jak najbliżej zbytnio się w to zaangażowałem zbytnio się zakochałem.. a wszystko i tak szlak trafił .. . i nawet nie wiem czemu mówiła mi coś że ma dość już mojego zachowania że jej nigdzie nie zabierałem ( aha.. super zabierałem ją .. wszędzie) , że ja tylko myślę o innej ... bo jak zerwałem to miałem załamanie i ona już znalazła dobie powód że zdradzam pewnie ... wgl nie była pewna czy chce żebym to naprawiał a jak jej powiedziałem wprost że ją kocham powiedziała że "ja cały czas czekam aż się postarasz i jakoś się nigdy nie starałeś ".. ... .

Gość gość
nie zrobię tego to minie

Gość gość
chcę żyć i będe żył ale spodziewałem się tego na tym portalu......

Gość gość
"Radość życia, czyli jak zwyciężyć depresję. Terapia zaburzeń nastroju" autor David D. Burns. Wielu osobom ta książka pomogłam może gdzieś w bibliotece znajdziesz, albo po prostu kup. Głowa do góry, nie ta laska to inna, nie martw się, będzie ok:)

Gość gość
Dzięki może jak dorwę gdzieś to przeczytam :) wiem jestem załamany bo ona teraz dodaje jakieś zdjęcia jak jej źle a jak ja chciałem powalczyć to mnie odrzucała... nie wiem naprawdę jeśli by mnie kochała do by coś napisała ... dlaczego ona tak się zachowuję to ja nie wiem .. przecież dałem jej tak dużo a ona to odrzuciła po 2 latach ... ciężko mi zapomnieć zwłaszcza że wiem że coś mogłem zrobić chciałem być przy niej może pewne fakty pewnie sprzeczki nie były wyjaśnione ale chciałem to naprawić ale ona kolejnej szansy mi już nie dała :O wszystko to jest dziwne i niezrozumiałe dla mnie .. po zerwaniu chciała żebyśmy zostali przyjaciółmi ok zostaliśmy i co? dwa zdania napisze a ona odpisze albo nie odpisze ma już po prostu gdzieś.. nie wiem gdzie ja się pogubiłem w tym wszystkim

Gość avrilll
Zajmij się czymś zamiast rozpamiętywać czemu nie jesteś z byłą. Takim myśleniem tylko sobie szkodzisz. Nie myśl o samobójstwie tylko zrób coś ze sobą, znajdz jakies zajęcie. Mnie też nikt nie kocha i nie jestem tak głupia, żeby z tego powodu odbierać sobie życie.

Gość gość
czym mam się zająć jakoś szczególnie nie mam znajomych ...