Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

O podnieceniu ginekologów.

Polecane posty

Gość gość
18.03 niestety nic pani nie zrozumiała to strasznie płytkie refleksje Typowe dla osoby nie rozmiejącjej różnic psychologicznych na linii kobieta-facet. twoje refleksje za to są tak niesamowicie głębokie jak rów mariański. Oczywiście faceci się podniecają, ale róznymi rzeczami- jeden dużym cycem, inny wydepilowana cipka, inny babą w lateksie, a jeszcze inny innym facetem albo seksem z psem. Bywa. I owszem może się zdarzyć ginekologowi ze się podnieci, tak jak podnieci się tramwajarz, kelner, czy student. Ale przekładanie własnych problemów z nadpobudliwością seksualną i własnych fantazji erotycznych nie jest ani mądre ani zdrowe. Ale nawet założmy ze ktoś idzie do tego zawodu po to żeby się podniecać.....no i co robi z tym podnieceniem, stały wzwód jest bolesny, jakoś to trzeba rozładować, a nie ma takiego co wytrzyma codzienne trzepanie po kilka , kilkanaście razy. Największy macho sobie fiuta zatrze po 1 dniu. Spróbuj to zobaczysz, a potem nam napisz jak było fajnie i ile dni po kilkanaście razy waląc konia wytrzymałeś :)

Gość gość
Zbyt częste podniecenie bez rozładowania skutkuje takimi objawami: po pewnym czasie powoduje nieprzyjemne uczucie a w następstwie ból, jest to ból nie tylko penisa i jąder ale także brzucha. Nawet jesli występuje stosunek to wzwód i ból pojawia się po krótkim czasie. a to objawy po częstej masturbacji: ból, spuchnięty penis, krosty, zakażenie od tarcia A skoro jednak nie mam masowych gwałtów w gabinetach to tylko taka droga zostaje:) Więc dalej pisz te bajki synku, będzie głupio, ale chociaż śmiesznie:)

Gość gość
Gość 19:29 - byłam już u tyłu ginekologow i nigdzie nie spotkałam się żeby w gabinecie była położna. I to obojętnie - prywatnie, czy na NFZ. Ale zgadzam się że każda kobieta wyczuje, czy ginekolog posuwa się za daleko.

Gość gość
Ale kto powiedział, ze przy sporym podnieceniu ginekologa musi on non stop onanizować sie lub uprawiać seks. Wszystko jest kwestia indywidualnego libido danej osoby. Tłumacząc na prosty język, po pewnej ilości orgazmów, taki ginekolog lub dowolny facet ma chwilowy przesyt od seksu. Zaznaczam, ze ta "chwila" (x godzin/dni) zależy rownież od indywidualnych predyspozycji (libido), czyli moze to byc np. kilka godzin, jeden dzień lub kilka dni. Dla mniej rozgarniętych-niech kazdy wpisze sobie własna ilosc godzin/dni, podałem tylko przykład.

Gość gość
Jako autora zaczyna śmieszyć mnie ta dyskusja, bo moi oponenci zaczynaja stawać na głowie, aby udowodnić swoją tezę. Przy okazji wylewają swoje frustracje i ogromne emocje, a ja nie mam nic przeciwko, ze ginekolodzy mogą sie podniecać na widok ładnych ci/pek. Moze ktos z was tego nie zauwazyl. Mam wrażenie, ze hejterzy zlatują sie tutaj jak ćmy do światła, bo mogą ulżyć sobie w swoim trudnym i smutnym życiu, przy okazji "wyrzygujac" tutaj swoje frustracje. Ten temat staje sie powoli kiblem dla oponentów autora. Co jeszcze tutaj "wyrzygacie" z siebie? Na razie spuszczam wodę, zeby troche mniej śmierdziało po was. Przy okazji przewietrze to miejsce, bo dalej mocno cuchnie. ;-) No nic, dalej szambem jedzie. ;-) Chyba juz nic nie pomoże. ;-)

Gość gość
Chwilowo lepiej, brak hejterow :-) Proszę nie mylić kulturalnego oponenta z hejterem.

Gość gość
dobry gin to impotent ;-)

Gość gość
20.11 masz rację gdy pisze dziewczyna lub żona że ma partnera podczas badania intymnego pochwy jest tutaj jakiś zboczeniec chyba ginekolog zaraz robi z niej zboczenca lub wyśmiewa origami jakiś psychol. Każda ma z nas wypowiedzieć swoje zdanie czy mu się podoba czy nie. Zwłaszcza w dzisiejszych czasach powinny się dziewczyny zabezpieczać przy badaniu krocza mieć chłopaka męża itp... W czasie dewiacji czasami chamstwa nawet występującej u lekarzy.

Gość gość
Gość 17:08, uważam ze robisz kawał dobrej roboty i zachęcasz kobiety, aby zabierały na badania do ginekologów swoich partnerów. Trzeba korzystać z praw pacjenta, a poza tym zawsze mozna trafić na ginekologa "zboczeńca". W każdej grupie społecznej sa czarne owce-u księży tez.

Gość gość
Lekarze sa od leczenia i przestancie dorabiac te chore ideologie, jakoby ginekolodzy byli zboczencami i realnie zagrazali kobietom. Ginekolog to specjalizacja w sluzbie zdrowia kobiety. Doceniamy tych lekarzy i mamy do nich pelne zaufanie. Przestancie ich obrazac i deptac ich dobre imie. To wy macie problem z obsesja i to wy stanowicie zagrozenie. A co do intymnosci, to taka zawsze laczy pacjenta z lekarzem, ktory zobowiazany jest tajemnica lekarska. Kazdy z nas w obliczu choroby pozwoli zajrzec lekarzowi wszedzie . Wy chyba sobie nie zdajecie sprawy co to jest powazna choroba, moze kiedys bedziecie zdani na laske lekarzy i wtedy wam sie mozgi rozjasnia.

Gość gość
Gość 18:07, czyli sugerujesz, ze wsród lekarzy ginekologów nie ma czarnych owiec? Podniecenie to jedno, ale wykorzystywanie swojej pozycji zawodowej podczas badania ginekologicznego to juz molestowanie, jesli jest bez zgody pacjentki.

Gość gość
Statystycznie 5% populacji to różni dewianci Ta specjalizacja przyciąga erotomanów więc można przyjąć że tak z 8-10% ma zaburzenia .

Gość gość
Powiedzmy sobie jak jest naprawdę.Czy to ginekolog,czy też ksiądz,kazdy z nich to normalny mężczyzna.Nie jest wykastrowany więc czuje to co kazdy inny .Praca księdza nie polega na tym,że kobiety sie przed nim rozbieraja.ale nie jest tajemnica że wiekszość księży ma kochankę ,czy kochanki.Przed lekarzem kobiety sie rozbieraja.więc to stwarza okazje.Z lekarzami jest tak samo ,albo jeszcze lepiej.Wielu lekarzy ma pacjentki, od których nie bierze pieniedzy za wizytę.I nie jest żadną tajemnica że wiekszośc kobiet,chciała by mieć takiego zaufanego lekarza.ale to sie zdarza tylko nielicznym.Ja też chodze do lekarza,On robi swoje ,ja płace i do widzenia.Jateż chciałabym żeby to było troszke inaczej.Zeby on sie podniecił odemnie ,ja od niego.To narazie moje marzenie.

Gość gość
18:41 Nic nie sugeruje, pisze jak jest. Nie wiem co tak sie uparliscie na tych ginekologow. Nikt nie opisal ani jednego przypadku molestowania. To sie uroilo w waszych glowach.

Gość gość
gość dziś Przestań już spamować. Twoje wywody o "obecnośc***artnera przy badaniu pochwy/krocza" :p pojawiają się na każdym temacie dot. ginekologii. Tego już się nie da czytać, co za dużo to niezdrowo :o Masz jakąś obsesję na tym punkcie, a każdego kto ma inne zdanie w tej kwestii podejrzewasz o bycie zboczonym ginekologiem :D Żal mi Cię, naprawdę. Jak jest jakaś dziewczyna nierozgarnięta to niech sobie chodzi do gina, dentysty czy innego lekarza z mężem albo nawet z ojcem, jej sprawa. Ale większość kobiet potrafi sama zadbać o siebie i swoje bezpieczeństwo i nie muszą facetów po gabinetach ciągnąć. Nie jesteśmy muzułmankami żeby nas faceci musieli pilnować :p

Gość gość
"Nic nie sugeruje, pisze jak jest. Nie wiem co tak sie uparliscie na tych ginekologow. Nikt nie opisal ani jednego przypadku molestowania. To sie uroilo w waszych glowach." x Idąc twoim tokiem rozumowania nie ma przypadków molestowania wsród ginekologów? Czyli wsród księży nie ma pedofilii? W każdej grupie społecznej sa dewianci...Poczytaj ile procentowo.

Gość gość
dziewczyny się wstydzą bo nikt nie jest wstanie udowodnić ginekologów nawet gwałtu a co dopiero molestowania.W cywilizowanych państwach nigdy ginekolog nie zbada pacjentki bez partnera itp... gdy brak załatwia położną! Bo tam Sądy są OBIEKTYWNE a nie mafijne jak w Polsce! !!

Gość gość
Probujesz zrozumiec moj tok rozumowania? Nie wiem jakim cudem skoro Twoj tok rozumowania jest tak bardzo ograniczony. Nic do Ciebie nie dociera? Nie rozumiesz, ze chodzimy regularnie się badac i nikt nie robi nam krzywdy? Nie bede z Toba wiecej dyskutowac, bo nie dosc, ze ginekologow masz za zboczencow to jeszcze nas kobiety masz za kompletne idiotki.

Gość gość
Gość 21:08, do którego gościa sie odnosisz? Czy do gościa 20:14, czy 21:01?

Gość gość
21.08 A ty zboczeńcu tłumaczysz ginekologów takich samych jak ty. Bo pisanie Nam nikt nie robi krzywdy ty jesteś w kilku osobach matole! !! Właśnie sam udowadnia że nie powinno się chodzić Samej na badanie bo nie udowodnię krzywdę !!!! A skoro normalny facet to przy badaniu cipki niektórych urokliwych dziewczyn się podnieci !!!

Gość gość
Autor to troll i pewnie cały czas marczy freda z wypiekami czytając :) Skąd debil (bo to nie jest normalny człowiek, a nie wiem czy nie obrażam debila) skad biedak wie co jest u ginekolga ? przecież ma pewnie mikro k***ska i jest paskudny z wygladu i charakteru więc jakoś biedny musi się podniecać i to podniecenie rozładować. Zdjęcia widocznie mu nie pomagają. Cały czas odpowiada sam sobie co można poznać po stylu pisania :) Drogie Panie przestancie go karmić, a wątek się skończy. Tu jest potrzebny psychiatra i leki :)

Gość gość
nie karmić Trolla !

Gość gość
Bo widzisz autorze młokosie, facet ginekolog to przedewszystkim lekarz i profesjonalista. Poważny człowiek, a nie napalony nastolatek.On jest w pracy, ale przyjdzie czas na ciebie popracujesz trochę to ci się zmieni spojrzenie na ten temat.Tak, nie sądze żeby się podniecali.

Gość gość
Do powyżej zgadzam się w pełni :) Jak i wszędzie czasem miło popatrzeć i tyle ot taka praca :)

Gość gość
zboczony, chory trol

Gość gość
oby zadna z nas na takiego nie trafiła

Gość gość
facet nie jest normalny

Gość gość
Hahaha, ten fetyszysta wypisuje najpierw o konieczności uczestnictwa męża przy badaniach, żeby się czasem gin nie podniecił, a potem zachwala obecność męża przy badaniu jako przygotowanie do trójkątów :D Sam sobie przyklaskuje, udając różne osoby, mało tego- raz pisze jako baba, raz jako facet :D Dodatkowo mitomani w każdym temacie o seksie w trójkątach. Łatwo go rozpoznać, bo styl pisania b. charakterystyczny. Aha, oczywiście, najważniejsze- wszyscy jesteśmy zboczonymi ginekologami, bo gnoimy tego zboka. :P

Gość gość
Dokładnie niezły p***b !!!

Gość gość
On i tak założy kolejny chory temat :)