Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

37 latek, 4500 brutto, penis 12 cm, mocna lysina ma szanse na zwiazek z ladna 26

Polecane posty

Gość gość

latka?

Gość gość
wszystko do przyjęcia oprócz tych 12 cm :o a skoro piszesz 12 to oznacza, że naprawdę jest 10, bo faceci ZAWSZE kłamią w tej kwestii

Gość gość
A może być brzydka?Ale zarabia tez 5000.????

Gość gość
Jak dla mnie może ;-)tylko ta łysina odpychajaca

Gość gość
ja mam 26 lat, jestem ładna, zarabiam 4300 brutto wiec twoje zarobki jak na faceta o 11 lat starszego to wstyd. Do tego łysina - dla mnie odpada

Gość gość
Jesteś do przyjęcia jako utrzymujący. Do seksu poszuka se kogoś innego.:D

Gość gość
O minimetr masz za krótki penis wiec widzisz bez tego minimetra szczęścia nie znajdziesz hehehehe :P

Gość gość
Za krótki penis to ile wy byście chciały, 20? Faceci którzy maja 8-9 tez jakoś znajdują partnerki. Dla mnie 12 to juz za dużo.

Gość gość
jako utrzymujacy? prawie 40 latek z pensje 3200 n reke? :D:D. Jezu jak wy zyjecie, ze faceta z takimi zarobkami rozpatrujecie jako ewentualnego "utrzymujacego", przeciez on co najwyzej moze swojego psa utrzymac

Gość trole są na forum
Do autora na tym forum baby i facec***iszą same bzdury tylko by się dowartościować a i też po troolować dlatego tego wszystkiego nie bierz do siebie . moim zdaniem wszystko jest okej masz szanse

Gość gość
sorry, ale 16-18 to jest wymiar optymalny. 12 to kalectwo nie do przyjęcia (a jak napisano wcześniej, zapewne jest jeszcze mniej tak naprawdę). Co gorsza Ty nawet nie masz wystarczających zarobków, żeby zrekompensować tę Twoją ułomność... :o sukcesów nie wróżę, chyba, że wśród lasek dla których 4500brutto to wystarczająco na utrzymywanie (swoją drogą chyba żyją w miejscach gdzie sklepów nie ma i nie wydają na nic poza prądem...)

Gość gość
gość dziś Nie dość,że utrzymanka to jeszcze zmanierowana. Widzę takie każdego dnia. Jeżdżą limuzynami swoich "tatusiów" po mieście od salonu spa do kosmetyczki.W domu gotuje,sprząta i sprawuje opiekę nad dzieckiem opłacana osoba a ta tylko od świateł do świateł w aucie wyciąga co chwila telefon komórkowy i się popisuje jaka to qrwa byznesłumen.Blond plereza,solarium,morda ostrzykana botoksem i jedno w głowie-co by tu kupić jeszcze za pieniążki z karty swojego tatusia.Jakby się tu jeszcze popisać przed innymi bogactwem i wywołać ból doopy u tych którzy chcą żyć samodzielnie. Przestrzegam przed tego typu kobietami. To niestety już pewnego typu zjawisko społeczne.Szczególnie w dużych miastach.Upozowane na modelki utrzymanki.Kretynki których jedynym sukcesem jest dawanie d zamożnym mężczyznom.Ostrzegam.To nic dobrego chyba że decydujący się wziąć na utrzymanie kogoś takiego nie robi sobie zbytniej nadziei na to że ma kogoś wartościowego na boku a jedynie tyłek i cycki. Już lepiej iść do agencji.Mniejsze koszta.

Gość gość
Znałam kiedyś dziewczynę, która w wieku 22 lat wyszła za 60 latka. Niezbyt przystojnego, łysego oraz biednego. Tak więc jak widzicie wszystko jest możliwe x x Wszystko jest możliwe. Możliwe że Yeti istnieje. Że istnieją reptilianie i UFO.

Gość gość
No juz nie przesadzajcie 12 cm to dużo. Mi wystarczy 10.

Gość dases
12 cm to dobry wymiar dla krótkiej i ciasnej pochwy Jak dziewczyna ma długą i luzną pochwe, to będzie raczej za mały a pochwy są rożnych długości

Gość gość
Pochwy maja ok.5 cm i się rozciągają. Ale 12 cm to mikrusek,bida totalna. Wzbudza politowanie,nic więcej

Gość gość
Mnie juz przy 10 cm boli przy stosunku wiec o czym mowa w ogóle.

Gość gość
pochwy się rozciągają na rózne długości ..

Gość gość
im wyższa dziewczyna , tym dłuższą ma pochwe ..

Gość gość
dziś ale sie frajerze naprodukowałes - jak lepiej sie czujesz myśląc ze każda zaradna kobieta osiągneła wszystko kosztem tatusia albo swojego faceta to żyj sobie swoimi wyobrażeniami, z pewnością łatwiejsze jest wtedy życie takiego jak ty:D

Gość gość
To z tego by wynikało ze moja się wcale nie rozciąga.

Gość facet po rozwodzie
Nie wiem ile mam, na oko jakieś 14 cm, a w niektórych głęboko penetrujących pozycjach ( np. nogi na pagonach) nie mogę pójść na całość, bo moja pani odczuwa dyskomfort. Ja też czuję, że "doszedłem do oporu". Nie licząc minetki orgazmy i tak ma prawie wyłącznie w pozycji twarzą w twarz, ze splecionymi nogami (czyli bardzo płytkiej) bo najbardziej podnieca ją całowanie. Więc wszystko zależy od tego na jaką kobietę trafisz i co potrafisz tymi 12 centymetrami nawojować. Nic nie wspomniałeś autorze o kilku innych ważnych kwestiach. Jaki masz charakter, czy jesteś wygadany, asertywny, nasz poczucie humoru, może zniewalający uśmiech? Bo to co opisałeś (kasa, wygląd, penis) jest ważne, ale dla kobiet, od których osobiście trzymał bym się z daleka.

Gość gość
za stary dla mlodej kobiety ,dla takiego to sa 35 latki

Gość gość
10.24 Co za bzdury? Jestem wysoka a pochwę mam króciutką.

Gość gość
Jestem młoda a ty za stary fuj.. A do tego ta łysina

Gość gość
Pochwa na długość jest taka sama mniej więcej u wszystkich kobiet, więc nie pier)dolcie bzdur

Gość gość
Pochwa na długość jest taka sama mniej więcej u wszystkich kobiet, więc nie pier)dolcie bzdur albe bzdury .. Gdyby miała tą samą dlugośc , to u jednej by konczyła sie na wątrobie , a u drugiej na sercu .. W laskę , która ma 150 cm wzrostu wchodzi 20 cm i stuka ją w komorę sercową

Gość gość
Z łysiną odpada.

Gość gość
Nie ma opcji. Prawie 40-latek to dla mnie pan, któremu zaczynam się pierwsza kłaniać :P

Gość gość
Z 26-latką? Z jakiej racji. Twój target to 35-40.