Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chlodny typ

Nie umiem zrezygnowac z wymagan

Polecane posty

Gość gość
Chlodny...no cóż ja lubię określenie gorący :D i zdolność do empatii ma dla mnie duże znaczenie :D Nie deprecjonuje tylko biorę pod uwagę upływ czasu, skoro myślisz o trwałym związku. A czas nie sprzyja urodzie i kondycji seksualnej a wtedy co dalej ? Co do bycia dobra w seksie...Hmm pewnie tak :) podobnie jak nie każdy mężczyzna, dlatego tak ważny jest dobór partnerów w rożnych dziedzinach życia :)

"- szczupla figura (podstawa) - ladna twarz - wzrost minimum 165 - inteligentna (najlepiej wyksztalcenie wyzsze, jak ja) - musi miec temperament w seksie - nie moze mnie zdradzac i flirtowac z facetami (ja tez nie flirtuje z kobietami, zeby bylo jasne) czy to az tak duzo wymagam?" Kurczę, ani słowa o kochaniu, zrozumieniu, szacunku i porozumieniu. Tylko wyglad, inteligencja i temperatura w sypialni. Kup sobie taką kobietę. Pełno dziewczyn szuka sponsora.

Gość chlodny typ
Panna Moriarty, wartosci elementarnych, takie jak zaufanie nie wymienialem, bo uwazam, za podstawowe. Ale ok: musze jej ufac, nie moze mnie zdradzac. Ja oczywiscie tez tak samo robie: nigdy bylych nie zdradzalem, nie flirtuje z kobietami, jak jestem w zwiazku itp. Ale nie wiem, czy o takich oczywistosciach trzeba pisac...

Gość chlodny typ
>Chlodny...no cóż ja lubię określenie gorący i zdolność do empatii ma dla mnie duże znaczenie no dla mnie tez, ale nie wiem, czy ja az tak empatyczny jestem. moje byle tez tak srednio empatyczne byly, ale mnie to zbytnio nie przeszkadzalo. >Nie deprecjonuje tylko biorę pod uwagę upływ czasu, skoro myślisz o trwałym związku. A czas nie sprzyja urodzie i kondycji seksualnej a wtedy co dalej ? No wiem, ale chociaz na poczatku (pierwsze 2-3 lata) musi byc ostry sex i z pelnym dopasowaniem :) Tak jak z byla mialem. Idealnie po prostu. Ale bylo minelo ;)

Gość gość
Myslisz, ze idealna Cie nie zdradzi?:D:D Nie badz frajer:D

Gość gość
Dobry seks mozesz miec z kazda d***** jak dobrze zaplacisz:). Sa bardzo ladne niektore. Ciagna druta i robia gardlo az milo.:)

Gość chlodny typ
gość dziś sex z dzivkami mnie nie interesuje. trzeba sie szanowac.

Gość gość
niektorzy lubia owlosione

Gość gość
To poszukaj takiej co bedzie walic w rogi swojego mena. Tez sa dobre:)

Gość chlodny typ
nie interesuja mnie zadne uklady typu zdrady/rogacze/kochanki. tylko oddana kobieta (a ja oddany jej). koniec kropka.

Gość kafe_singielka
nie chce mi sie czytac 6 stron, ale pierwszy post wystarczy mi by stwierdzic, ze nie zainteresowalabym sie takim facetem jak chlodny typ ... na takich facetow szkoda czasu w zyciu

Gość gość
No to idealna sie nie nadaje. :( Nawet wlasnych spraw nie chciala dla Ciebie zalatwic:(

Gość chlodny typ
ja czasem tez lubie owlosiona sobie obejrzec, ale lizac juz nie... to nie jest zbyt przyjemne, lizanie i polykanie wlosow. ble.

Gość chlodny typ
kafe_singielka dziś - a moze jakie KONKRETY? gość dziś - ona nie chciala dla nikogo tych spraw zalatwic... emocjonalnie nie dojrzala do zwiazku, z poprzednimi dwoma facetami takie same byly powody rozstania - nie chciala rozpoczac wlasnej egzystencji nie zwiazanej ze swoja rodzina...

Oj, chłopaku... Tak czytam i czytam... Jesteś ogromnie nieszczęśliwym człowiekiem i nie zdajesz sobie z tego sprawy :( Nie masz kobiety obok siebie nie dlatego, że twoje wymagania są niebotyczne ale dlatego, że to kobiety nie chcą być z tobą. Wyczuwają (babska intuicja) płytkość i narcyzm, jakim emanujesz. Brrr.

Gość gość
O co Wam chodzi z tym seksem? Dla mnie seks w związku, tez jest bardzo ważny, musi no po prostu musi być świetny i tyle. Dlaczego jest tyle zdrad? Ludzie często zdradzają, bo brakuje im czegoś w związku, seksu, kontaktu fizycznego z partnerem.

Gość gość
kafe_singielka to przeczytaj bo wydalas wyrok na podstawie jednego postu jak debilka.:( Typowy glupi pustak z Ciebie

Gość gośćolinka
Jeśli chodzi o seks.. jest super. On jest typem dominującym w łóżku ,mnie to odpowiada. Uwielbiam sprawiac mu przyjemnośc, jego przyjemność.... to również moja przyjemnośc. Uwielbiam orał,oraz odrobinę perwersji. W życiu jestem grzeczna, poukładana.. w łóżku zupełnie inna .

Gościolinka - cud, miód i orzeszki :) Autor - typowy narcyz, który chce uszyć sobie partnerkę (już samo to określenie wzbudza we mnie niechęc do niego) uszytą na swoją miarę.

Gość gość
Panna Moriarty dziś Nie tylko, ale bardzo często jest powodem zdrady, wystarczy poczytać tematy na tym forum.

Gość gość
To byla nie poukladala swoich spraw tylko szukala seksu?:D:D Tak samo zdradzi Ciebie jak tylko cos sie nie bedzie kleic:(

Gość chlodny typ
gość dziś Tam jest znacznie bardziej skomplikowana sytuacja. Ogolnie to byla jest zdominowana przez matke, ktora jej mowi co mam robic z zyciem, deprecjonuje mocno praktycznie kazdego partnera corki, jest tez osoba bezrobotna, a wiec pasozytem finansowym utrzymywanym przez dzieci... To niewatpliwie nie ulatwia im rozpoczecia wlasnego zycia (na co dowodem jest to, ze go nie rozpoczely, a oboje maja juz po 30-tce...)

Gość chlodny typ
byla nie szukala seksu tylko i wylacznie, ale tez milosci. tyle ze ona chciala miec ciastko (miec faceta i z nim zyc) i zjesc ciastko (nadal tkwic w patologicznym ukladzie swojej rodziny). tak to nie ma, nie tylko ja nie wytrzymalem tego, ale zaden jej poprzedni facet tez tego nie podołał...

Gość chlodny typ
gośćolinka - to Ty kochasz swojego faceta i rozumiesz, ze dobry seks i oddawanie calej siebie to jest warunek konieczny, zeby facet czul sie kochany w zwiazku. i na pewno facet tez nie odmawia Ci dobrego orala... Bo ja bylej nie odmawialem, az mi miesnie jezyka wymiekaly i bolaly nastepne 3 dni po takiej ostrej sesji lizania. :) Ale warto bylo czuc te rozkosz, gdy jej to robilem. No i ją to niesamowicie nakrecalo... Tez byla niegrzeczna dziewczynka w lozku i to bylo wspaniale...

Gość gość
No boki mozna zrywać :D Dorosły wydawałoby się facet, któremu wydaje się, ze dobrze liże, jak podkreślił to już sto razy, nie może bidulek znaleźć kobiety. Nie kochanieńki, to nie Twoje wymagania są przeszkodą, tylko Twoja miałkość, nijakość i narcyzm. Tego nawet najlepsze lizanie na świecie nie wynagrodzi mała, biedna karykaturo mężczyzny.

Gość gość
Też nie chciałabym takiego mężczyzny jak autor, zupełnie nie mój typ.

Gość chlodny typ
Ja nie powiedzialem, ze jestem najlepszym liżącym na swiecie, tylko uwielbiam to robic. Wielu facetow to egoisci, ktorzy chca, zeby kobieta obciagala, ale sami nie chca lizac... I to jest porazka...

Gość chlodny typ
Panna Moriarty - MIALEM, to juz czas przeszly. Wyjatkowo wyrachowanej mamusi komunistki, ktora zywi sie pieniedzmi swoich ciezko pracujacych dzieci, na dodatek ich ograniczajac, no bo kto sie chce pakowac w taki porabany budzet domowy... Na pewno nie niezalezny facet, ktory ciezka praca doszedl do czegos, ma wlasne mieszkanie i wlasne ciezko zarobione pieniadze...