Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chlodny typ

Nie umiem zrezygnowac z wymagan

Polecane posty

Gość gość
Sam sobie odpowiedziałeś, tylko o tym nie wiesz. Ale ok. Jesteś chłodny, a kobiety lubią ciepłych. Jesteś narcyzem, a to przestało być modne. Jesteś trolem, a kobiety chcą empatycznych partnerów Jesteś kobietą, a większość kobiet jest heterosexualna

Gość gość
albo zostaniesz starym kawalerem,albo sie zakochasz i nie bedziesz widzial wad,a co do twojego majatku to jest i go nie ma....., ludzie sa bogatsi od ciebie i tak nie kozakuja, masz jakis kompleks na tym tlke moze z przeszlosci moze w rodzinie nie bylo piekna.... ,sam ty musisz wiedziec co chesz jak narazie to kaprysny i cos z glowa masz na tym tle!!

Gość gość
stary kon jestes z przerostem formy nad trescia do tego emocjonalnie niedojrzaly, jak mozna miec 35 lat i liczyc sie ze zdaniem kolesi co do kobiet w zwiazku?? ty zawsze juz bedziesz sam ,marudzisz jak stare babsko,z takim podejsciem nie znajdziesz nikogo normalnego do zycia i na stale. skoro ciagle ci cos nie pasi to zyj solo. spojrz na siebie czas z********a a ty sam jak palec jestes,masz chore pojecie o zyciu. dziwisz sie koledze ze jest szczesliwy z kobieta ktora wedlug ciebie jest przecietna ,prawda jest taka ze gowno powinno cie obchodzic. jego zycie i jego wybor tobie wara do tego ,bardzo dobrze ze sa szczesliwi a ty dalej szukaj se swojego idealu ,moze znajdziesz jak bedziesz starszym panem po 40?? jestes tak niedojrzaly emocjonalnie ze glowa boli,zalosnys w swoich wymaganiach. ciekawe co bedzie jak poznasz kobiete ktora bydz moze bedzie c***asic i ona stwierdzi ze jestes do niczego,los bywa przewrotny. tak ze zweryfikuj swoje oczekiwania bo inaczej sam bedziesz jak kolek

Gość chlodny typ
Ktos tu wkleja filmik OlFaktorii... Ludzie, nie jeździe tak na mnie, az takich wymagan to nie mam :) Dla mnie OlFaktoria to przepiekna kobieta z figura i twarza jak z wybiegu dla modelek. Az tak pieknej nie szukam! Ale to co ona mowi to ma duzo racji. Sama jest z wysokiej polki, to i ma wymagania.

Gość chlodny typ
Natomiast wydaje mi sie, ze ja jednak nie mam wymagan z kosmosu, gdyz mialem juz kobiete, ktora trafiala w 99% w moj gust, jesli chodzi o wyglad - nie mialem do niej absolutnie zadnych zastrzezen i tak jak pisalem - sex z nia byl po prostu wspanialy, dopasowanie seksualne 100%. Cos pieknego. Nie mialem tez zadnych zastrzezen co do jej inteligencji i charakteru. Po prostu byl pewien problem, ktory byl obiektywnie trudny do rozwiazania, a ja juz chcialem zakladac rodzine (w sensie: zamieszkac z nia), na co ona mentalnie nie byla gotowa. Ale to nie jest tak, ze mam wymagania z kosmosu, skoro trafilem osobe, ktora mi odpowiadala... Tylko po prostu to nie jest takie latwe, z poprzednimi partnerkami nie bylo nawet w 30% tak dobrze, nie bylo takiego porozumienia, a sex byl dretwy...

Gość gość
W takim razie pozostaje Ci dalej szukać swojego ideału.

Gość chlodny typ
Mialem ostatnio kilka randek, ale generalnie nie kleilo sie za bardzo... Z byla to mialem wiele wspolnych zainteresowan, bylo zawsze o czym rozmawiac, sex dla niej byl tak samo wazny jak dla mnie, nie byla przemadrzala, pomimo, ze byla ladna kobieta, itd. itd. Moze moj czas juz minal... A moze trzeba tak jak moj kumpel - szukac tylko pod wzgledem fajnego charakteru, a na wyglad az tak nie zwracac uwagi. No ale to trzeba potrafic tak podejsc do tematu, a ja nie potrafie...

Gość gość
No więc szukaj, poznawaj, umawiaj się, przecież nie zapuka Ci do drzwi, 'cześć, jestem Twoją przyszłą żoną :)'. Może konto na jakimś portalu? Teraz dużo osób poznaję się w ten sposób, napisz jakie masz zainteresowania i szukaj podobnych do siebie. Wspólne pasje potrafią łączyć ludzi.

Gość chlodny typ
Jeszcze wam napisze moje zalety i moje wady, bo ktos tak bardzo prosil ;) Zalety: - dosc wysoki (blisko 185 cm wzrostu - no, jakies 0.5 cm mniej) - dosc zadbany, zero brzucha ciążowego - ladna twarz (wiele dziewczyn mi powiedzialo) - inteligentny - ambitny - zaradny - niezle zarabiajacy (pare srednich krajowych) - wolny zawod - sporo wolnego czasu - ciekawy swiata: lubie i potrafie odpoczywac, wyjezdzac od czasu do czasu - pomocny i troskliwy - kocham sex i sprawiac rozkosz partnerce - szukam do powaznego zwiazku, nie zadne tam przygody, tylko chce w przyszlosci zalozyc rodzine (chetnie z 1 dzieckiem, wiecej to tak nie za bardzo sobie wyobrazam) Wady: - moze ciut za szczuply jak na swoj wzrost, ale tez nie szkielet - czasem moze zbyt chlodny w obyciu, ale moje byle sie przyzwyczaily i nie mialy co do tego wiekszych zastrzezen - odrobine moze zbyt stanowczy i stawiajacy na swoim "dla zasady" (wciaz pracuje nad tym) to tyle jesli chodzi o mnie. mysle ze jak najbardziej moge oczekiwac partnerki, ktora jest ladna, zadbana, szczupla kobieta i ma cos w glowie ;)

Gość gość
I widzisz, znowu wymieniając wady/zalety, skupiłeś się najpierw na wyglądzie. Nawet tego nie zauważasz .

Gość chlodny typ
No ale co w tym złego, że wymieniłem wady/zalety swojego wyglądu?

Gość gość
osobie powyżej chodziło o to, że wymieniłes je w pierwszej kolejności, jesteś strasznie pusty i jedynie równie pustej panny nie będzie szkoda do związku z Tobą, inne jak się zorientują co i jak to dadzą nogę, i słusznie

Gość gość
Dokładnie, o to mi chodziło, że znowu najpierw skupiasz się na wyglądzie, w pierwszej kolejności skupiasz się na wyglądzie.

Gość chlodny typ
gość dziś - dlaczego jestem "strasznie pusty"? Bo szukam ladnej kobiety i nie wstydze sie o tym pisac? Nie jestem jakims kolejnym zaliczajacym panny na ilosc, no prosze was, powstrzymajcie sie z tymi niesprawiedliwymi ocenami. Szukam kobiety do prawdziwego zwiazku!

Gość gość
A możesz same wewnętrzne cechy wymienić? Pozytywne i negatywne...

Gość gość
autorze, ty poszukaj wsród dziwek, bedziesz miał idealną dziewczynę, serio! casavowa donżuan hahaha

Gość gośćolinka
Jestem z mężczyzna w Twoim wieku, jestem starsza od niego o ponad 10 lat.Jestem niebrzydka to fakt,ale ...on jest tak atrakcyjnym fizycznie mężczyzna,że mógłby mieć każda kobietę. Wybrał mnie,bo odpowiada mu moja osobowosc, charakter. Sama uroda jest niewiele warta.

Gość chlodny typ
Przecież cechy wewnętrzne też wymieniałem...

Gość chlodny typ
Obrażacie mnie dziewczyny. Mając 5 partnerek przez całe życie, a mam już prawie 35 lat, chcecie nazwać mnie d****arzem i cassanovą?!

Gość gość
Zbyt mało...możesz więcej? Chyba że nie masz....

Gość gość
jak bedziesz tak przebieral to zostaniesz sam

Gość gość
poszukaj modelki.

Gość chlodny typ
Jestem opiekuńczy, miły, kompromisowy w sprawach codziennych, wrażliwy na piękno i dobrą sztukę (mam wrażliwość artystyczną). To są moje cechy wewnętrzne.

Gość gośćolinka
Faktycznie, może niewiele. Ale wszystkie zwiazki Ty kończyłes. Nie potrafisz kochać? Gdy się naprawdę kocha ,to nie zwraca się uwagi na drobne niedoskonałości.

Gość gość
jest tyle ladnych dziewczyn.

Gość chlodny typ
gosciolinka, moze i niewiele... Ostatni zakonczyla ona, wszystkie poprzednie ja, ale tylko jedna dziewczyna mocno z tego powodu cierpiala, w pozostalych przypadkach milosc sie po prostu wypalala. A z poprzednia dziewczyna (przed moja byla), to byla po prostu tragedia, jesli chodzi o seks. Nie chciala w ogole uprawiac oralnego i nie golila wlosow lonowych. Jakas masakra, mimo ze jej zwracalem na to uwage, to nie chciala tego zmienic...

Gość gość
Nie obrażajcie autora dziewczyny ;-) On chyba wie czego chce, tylko jakoś nie ułożyło się jemu do tej pory. W końcu spotkał już swój ideał, tylko że dziewczyna nie chciała tego samego co on. Gdzieś z pewnością jest druga połowa autora:-) podobna z urody i charakteru, z podobnym podejściem do życia.

Gość chlodny typ
Ale to tez nie jest tak, ze ja sie kazdej ladnej dziewczynie podobam :) jednej powiedzmy na 3, moze jednej na 4, a z tych jeszcze mi sie musi dziewczyna spodobac, wiec tez nie jest tak, zebym co tydzien kogos nowego poznawal - zdecydowanie rzadziej, moze raz na pare tygodni... Ostatnio bylem na takim speed datingu, z 12 dziewczyn zaznaczylem 4, z tych 4 ze mna chcialy sie spotkac 2, ale potem sie okazalo, ze nie mamy w ogole o czym ze soba rozmawiac...

Gość chlodny typ
Dokladnie, ja juz ideal spotkalem, jesli chodzi o wyglad i charakter. Jedynie cele zyciowe mielismy inne i to przesadzilo o tym, ze sie rozstalismy, ale tak to nie mialem do niej zastrzezen.

Gość gość
A co dla Ciebie ważne w życiu jest? Potem w związku? Co kobieta powinna umieć, posiadać , robić? Tylko już nie pisz o tym seksie, bo naprawdę - jest ważny ale bez przesady.....