Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamaniemowlaka

bole brzuszka u niemowlaka

Polecane posty

Gość mamaniemowlaka

Witam wszystkie mamy. Może ktoras z was pomoze mi o robic, jestem mama 2 miesięcznego dziecka, maly jest na mleku Nutamigen. Dzis od rana placze, nie może zrobić kupki a gdy puszcza baczki okropnie się napina i placze. od rana nie chce jesc, kazde wkładanie butelki do jego buzki konczy się okropnym placzem :( już nie wiem co mam robic... może ktoras z was miała taki problem z dzieckiem

Gość gość
Masz espumisan lub coś podobnego na kolki? podaj mu, może gazy zatrzymują kupę. Jak długo jest na nutrwmigenie?

Gość gość
A i masuj mu brzuszek, okreznymi ******* tak jak wskazówki zegara i delikatnie dociekać mu nóżki do brzuszka.

Gość mamaniemowlaka
wlasnie zrobil kupke, ale nadal nie chce jesc :( na nutramigenie jesteśmy od miesiaca

Gość gość
Po nutramigenie mialam to samo tak po miesiacu sie zaczelo jak maly nie ma uczulenia dodatkowo na laktoze przejdz z pediatra na bebilon pepti kup w aptece katater nie w kazdej wiedza co to rurka pomaga odprowadzac nadmiar gazu baaaaardzoooo pomaga i espumisan regularnie masaż brzucha i bedzie oki ale moja tez na nutramigenie zatkało

Gość załamana7777
Mam to samo z moją córcia 3miesiące ma od początku daje bebiko i bywało różnie ale od tygodnia jest koszmar rano płacz okropny i uspokoić nie mogę jej na wieczór to samo przy tym pręży się i pierdzi mam dosyć . Biedna męczy się i ja też jestem u kresu wytrzymałości

Gość gość
Kup viburkol – u nas bardzo pomagał. Zmień mleko z nutramigen na bebilon pepti, ta zmiana również u nas pomogła. Dodatkowo podawaj mu przez trzy miesiące latopic, który wzmocni florę w jelitach, co przyśpieszy rozwój tolerancji na nowe produkty.

Gość gość
U nas pomaga SabSimplex chociaż rzadko z niego korzystamy ;) 9mój maluch niebawem te kończy 2 miesiace), fajnie je i robi kupki, rzadko go boli brzuszek, ale karmię małego Bebilonem ;) próbowaliśmy Nan - nie chce jeść, a po mleku Humana od razu zwraca

Gość gość
Viburcol jest do d**y.sprobujmjakmktos pisal tych rurek I bobotic