Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam dość konkubinatu

Polecane posty

Gość gość
Wściekła to ty jesteś suko, bo bękarta ulęgłaś, a facet cię olał komisyjnie. Właśnie widać ile ty ściero znaczysz dla niego. Znieść nie możesz, że inne kobiety już dawno są żonami, a ty dalej wegetujesz jak świnia w chlewie, bez żadnych zobowiązań prawnych

Gość gość
idz do weterynarza i zaszczep się na wściekliznę.WARCHOLE x jesteś ze wsi że tak piszesz warchole?

Gość gość
gość dziś to ja autorka przez 8 lat był ministrantem i latał do kościoła bo sam mi to mówił a teraz ma 38 lat i mu się odmieniło konkubinatów mu się zachciało. xxxxxxxxxxxx Ślub cywilny to nie konkubinat prymitywie więc zdecyduj się chce się facet żenić czynie?

Gość gość
Dzięki z Ciebie to akurat mam największy ubaw ogólnie cały ten temat to prowokacja założyłam się z koleżanką czy się rozwinie na 10 stron niestety przegrałam :). Jestem szczęśliwą żoną 8 lat po ślubie mam fajnego SYNKA i MĘŻA piękny dom na obrzeżu miasta z dużym ogrodem i pracuję aktualnie robiąc projekty budowlane.Mój mąż jest kierownikiem i żyje nam się bardzo dobrze.

Gość gość
A z tej hmmm wulgarnej osoby jaką niby jesteś po drugiej strony to zwyczajnie mam ubaw. W realu też jesteś taka wyszczekana?? Jak dla mnie to jesteś zwykłym hejterem.

Gość gość
dziś Zapomniałaś dodać, że w tym piknym domu masz jeszcze słonia w karafce, którego raz w tygodniu wypuszczasz do wielkiego ogrodu i później szukasz przez kolejny miesiąc. :D Żadna szczęśliwa mężatka nie robi tego typu głupich prowokacji, bo i po co?

Gość gość
16.51 Traktujesz kobiety jak jakiś gorszy sort człowieka, który musi sobie zasłużyć na łaskę pana i władcy i status żony. Sam wystawiasz sobie świadectwo takim słownictwem.

Gość gość
Bo swojego czasu z koleżanką jak byłyśmy w ciąży to często na te forum zaglądałyśmy od czasu do czasu ale szybko nam się znudziło wojna KP -MM i porody które lepsze itd i te wulgaryzmy no cóż zakład to zakład a temat konkubinatów i małżeństw jest teraz bardzo gorący.Pa Do wszystkiego co mam dochodziłam ciężką nauką i pracą tak jak mój mąż. Idż jak to było pisane tu kiedyś robić obiad bo Heniu na rajstopy nie da hehehe

Gość gość
17.14 dziękuję za chociaż jedno inteligentne zdanie w tym momencie.Pozdrawiam. Temat uważam za zamknięty.