Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czemu kobiety wybierają brzydkich facetów?

Polecane posty

Gość gość

pytam bo tak się zastanawiam nad kuzynką jej pierwszy chłopak był tak brzydki że szok (łysy gruby ok 150kg) jeszcze większym szokiem było to ze ją zostawił bo dziewczyna naprawdę ładna no trochę grubawa gdzieś 80-90 kilo ale była chudsza od niego myślę że była z nim nie dlatego że jej się podobał ale chyba dlatego bo myślała że na lepszego ją nie stać no ja tak sądzę ale nie wiem czy to prawda z drugiej strony co innego mogło ją skłonić że z nim była sądzę że miłość nie bo poznali się na portalu randkowym a on biedny był więc i kasa też nie druga sytuacja moja znajoma wyszła za mąż za brzydkiego faceta jak jej się spytałam czemu z nim jest bo nie za bardzo z urody to ta mi powiedziała z braku laku i kit dobry facet jest dość zamożny następna znajoma też ma brzydkiego ta powiedziała że z ładnej miski się nie najesz facet też nie jest majętny w dodatku UWAGA! alkoholik i robi jej awantury czysta patologia ja rozumiem nie każdy ładny nie każdemu to samo się podoba ale jak się nie podoba i nie jest się z kimś z miłości to po co być z taką osobą? może mi ktoś to wyjaśni?

Gość gość
bo najbardziej zdesperowane sa zawsze odpady i nieudacznicy a baba wezmie kazdego byle tylko byl na tyle zdesperowany zeby do niej podbic bo sama nic nie zrobi w kierunku zeby poznac jakiegos normalnego faceta

Gość gość
80/90 to sporo jak na kobietę

Gość gość
Który normalny facet będzie się uganiał za 100kilową babą?

Bo wiesz :) nie to ładne co ładne tylko co się komu podoba :) Np moi znajomi mówią, że mój mąż jest co prawda przystojny, ale wygląda jak totalny s******l, kawał huja itp :p przynajmniej tak sie o nim wypowiadali kiedy zaczęłam sie z nim spotykać :D teraz już nic nie mówią, a ja uważam że jest dla mnie najlepszy na świecie :)

Gość gość
Mój facet ma się podobać MNIE, a nie całej reszcie bab. Przede wszystkim liczy się jakim jest człowiekiem. Jeśli widzisz i doceniasz w partnerze to, co dla reszty jest niewidoczne, to jest to właśnie miłość.

Gość gość
Bo nie bedą musialy być zazdrosne ;D