Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sleppingbeauty

Dlaczego wszyscy faceci chca ode mnie tylko seksu?!?!

Polecane posty

Gość sleppingbeauty

Dobry wieczor! Mam na imie Julka i mam 14 lat. Odkad pamietam wychowywalam sie z chlopakami. Cala podstawowke trzymalam sie ze swoja paczka kumpli z ktorymi gralam w pilke,jezdzilam nad jezioro, spotykalam sie,gonilam po polu, mialam jeszcze dwie przyjaciolki, ale dla mnie lepszym towarzystwem byli chlopcy. przechodzac do tematu: W tym roku w lipcu pojechalam jak zawsze z kolegami rowerami nad pobliskie jezioro...Przyjechal samochod z lodami i wiekszosc z nich rzucilo sie na nie, ja nie bylam glodna, wiec zostalam na plaze z jednym z nich, a on, zupelnie go nie poznalam!!!! Zaczal mnie przytulac-okej, tez to lubie, ale zaraz potem poczal mnie obmacywac , mowil, ze mam ladne piersi, biodra, ze jestem urocza, a ja sie zdenerwowalam i dostal w pysk ode mnie,bylam zla na niego przez tydzien!! Nie dawno zaczelam pisac z nowym kumplem,a on,ze chce sie spotkac, ja ze pomysle, a on mi sie zapytal CZY NA SPOTKANIU MOZE MNIE OBMACYWAC...Wczesniej poznalam tez spoko chlopaka ale on to samo : A CHCIALABYS ZE MNA POROZMAWIAC O SEKSIE???NIE, NIE CHCIALABYM, jeszcze chyba z trzech facetow tak sie do mnie odezwalo, CO TO MA BYC?!?Nie wysylam zadnych zlych sygnalow, jestem bardzo wesola i jednoczesnie tez wyjatkowo ostra -.- czy nie ma juz porzadnych, ROMANTYCZNYCH facetow??? :(

Gość gość
nie ma sa same buraki w dodatku chamy i nie roby przyzwyczajaj sie

Gość gość
Ty po prostu dorastasz i z wiekiem mezczyzni beda cie dostrzegac inaczej niz kiedys.

Gość sleeppingbeauty
Osoby ktore sie ze mna zadaja to moi przyjaciele przede wszystkim :) Najczesciej gdy na fb znajde jakiegos przystojnego chlopaka to okazuje sie byc nudny i zboczony. Ja rozumie,tez mam potrzeby, ale nie trzeba tego mowic wprost, trudno mi jest kogos znalezc, a tamten kolega mnie zadziwil :p

Gość gość
Zmień otoczenie! bierzecie modeli a potem narzekacie, że chca was przelecieć

Gość gość
jezeli w wieku 14 lat wygladasz na 16 jak czesc dzisiejszych nastolatek to nie masz sie co dziwic :) nitk nie bedzie Cie traktowal jak dziecko a koledzy tez maja potrzeby i mozesz im sie podobac ;) ;)

Gość sleeppingbeauty
21;06- Ale co ma wyglad do zachowania? Moim zdaniem ci zadbani sa wlasnie porzadniejsi :) I jak mam zmienic otoczenie? Zadaje sie z cudownymi osobami chodzi o to ze mezczyzni rzeczywiscie mogli by byc inni- ja ich sobie wyobrazam jako takiej idealy z bajek a potem tacy...Jacys sie pojawiaja. Jeszcze ja podkreslam ze mam 14 lat a oni ma to ze nic nie szkodzi :p :p :p

Gość gość
Że twarz modela, sylwetka? pogódź ze prawie kazdy bedzie chciał cię przelecieć typowy model

Gość sleeppingbeauty
Skoro jakas osoba wyglada jak model to znaczy ze dba o siebie czyli jest odpowiedzialny,...Poza tym nigdzie nie wspominalam ze zadaje sie z jakimis modelami :p

Gość gość
Eee tam jestes jeszcze mloda i na pewno ladna i bystra nie przejum sie :) Jeszcze znajdziesz kogos bombowego.

Gość gość
ty masz 14lat? odpuść sobie do 20roku życia

Gość gość
jak sie ubierasz?

Prawda jest niestety taka, że chłopacy w Twoim wieku, którzy wyrosną na porządnych facetów, teraz interesują się nauką, sportem muzyką, komputerami...a nie dziewczynami i seksem :) wyjątki zdarzają sie niesamowicie rzadko :) Radzę zaczekać kilka lat, a potem rozejrzeć się za facetem kilka lat starszym...wtedy szansa trafienia na kogoś godnego uwagi jest duuuuużo większa :) Aaaa i nie szukać gości nie na seks w dyskotekach i na podobnych imprezach, gdzie ludzie chodzą dla rozrywki...to akurat mówię na podstawie własnych doświadczeń, bo też długo myślałam, że wszyscy faceci chcą tylko seksu...

Gość sleeppingbeauty
Ja wlasnie wolalabym miec kogo na stale juz mniej wiecej w wieku 16 lat :) Ubieram sie roznie. Przewaznie na kolorowo i modnie. Ps: Nie jestem desperatka jak cos :p

Gość sleeppingbeauty
Jeden moj przyjaciel interesuje sie zwierzetami a pozostali pilka nozna wiec maja pasje zyciowe znamy sie od dziecka wiem jacy oni sa ale wiecie co? Chyba kazdy chlopak ma jakies potrzeby nawet porzadny :)

Gość sleeppingbeauty
Yyyy no dobrze :)