Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość1029

nigdy nie mialam chlopaka

Polecane posty

Gość gość1029

Hej Od pewnego czasu sie nad tym zastanawiam ale mam 15 lat (3 klasa gimnazjum) i nigdy nie miałam chłopaka i nigdy się nie całowałam. Moje koleżanki miały badz maja chlopaka, calowaly sie, a niektore nawet już współżyły. Zawsze kiedy rozmawiamy o chłopakach jest mi głupio, że jestem tak niedoświadczona i gdy o tym rozmawiamy nigdy sie nie odzywam. Chciałabym już znaleźć miłość ale żaden chłopak sie mna nie interesuje. Nie wiem w czym tkwi problem bo nie uważam sie za brzydka czy glupia. Czy powinnam sie martwic?

Gość gość
Dodam tylko jeszcze że jak się mną jakiś facet interesuje to zazwyczaj jest to przyjemniaczek a ja kocham łobuzów w stylu Maleńczuka.

Gość gość
no nie wiem ja w twoim wieku też nie miałam teraz mam 24lata i nadal nie mam i z żadnym się nie całowałam tak czy siak dam ci radę nie bzykaj się przed 18 a to dlatego to piszę bo znałam taką jedną co w gimnazjum zaciążyła i miała potem same problemy z berbeciem moim zdaniem choć myślisz że jesteś dorosła jesteś nadal dzieckiem z doświadczenia wiem że człowiek osiąga dorosłość dopiero w wieku 21lat i w tedy w pełni może ocenić swoje działania i ich skutki

Gość gość
"teraz mam 24lata" na kafeterii lepiej się do tego nie przyznawać

Gość gość
gość dziś x ale ja jestem dziewczyną

Gość gość
na kafeterii jest prawiczek który też ma 24 lata, może to przeznaczenie?

Gość gość
gość dziś x ale on nie jest w moim typie :P