Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego młodzi faceci tak bardzo szpanują i udają że nie są wrażliwi

Polecane posty

Gość gość

Oni tak na serio? Myślą, że kobiety nie zobaczą ich gierek? Rzucają tak durne teksty przy kolegach, że aż głowa boli, popisują się, próbują pokazać się jako samce alfa, a wypadają żałośnie :D. Dla mnie każdy taki szpan faceta, jak jestem z kolegą w towarzystwie i on gada jakieś teksty, szczególnie np. o tym że 'kobiety już tak mają' i kiwa głową znawcy, albo różne inne teksty, jest bardziej odpychający niż przyciągający i nie zdarzyło mi się NIE stracić zainteresowania takim facetem, choć po prawdzie miałam może 2 sytuacje, kiedy ktoś mi się trochę spodobał i okazał się taki. A może to ja przesadzam? Albo i nie.. wolę dojrzałych, prawdziwie pewnych siebie facetów, spokojnych nawet, i takich wybierałam jak dotąd na partnerów. A w zasadzie na partnera, bo jeden taki się trafił.

Gość gość
Niestety wiekszosc facetow tak ma,tez uwazam,ze to jest zalosne.

Gość gość
Najzabawniejsze jest to, jak na osobności tacy faceci się zmieniają, dosłownie jakby byli masełkiem i ktoś ich rozsmarował, odsłaniają dopiero wtedy swoją wrażliwość, ale to też momentami, bo się jeszcze pilnują, jednak ty wiesz, kim on tak naprawdę może być. I te momenty są właśnie najfajniejsze, chociaż wiesz, że jeśli tak mocno udaje, to z kolei może być aż za wrażliwy i i tego miałabyś dość dlatego najlepsi są ludzie o tej prawdziwej pewności, tacy, którzy nie mają potrzeby niczego udowadniać, bo są w zgodzie ze sobą

Gość gość
Więc taka przestroga dla facetów - jak chcesz mądrą dziewczynę, to sam się tak zachowuj, a nie grasz durnia. To naprawdę NIE kręci, mnie takie zachowania facetów jeszcze bardziej popychają w stronę tych spokojnych, stonowanych :).

Gość gość
Przystojny facet, idioto za przeproszeniem, nie wtykaj się tutaj ze swoimi teoriami, proszę cię bardzo, idź spać albo robić coś pożytecznego. Ten wątek ma być wolny od ciebie (choć oczywiście jak standardowy samiec zrobisz odwrotnie i będziesz się wciskał tam gdzie cię nie chcą)

Gość gość
Autorko,masz racje.

Gość gość
próbują pokazać się jako samce alfa, a wypadają żałośnie x jak trafisz na prawdziwego samca alfa ktory nie musi udawać to szybko bedziesz mu ssała pałke :D problem w tym ,ze takich facetow jest z 1% i tacy nigdy nie wchodzą w zadne stale związki, taka natura kopulatora manipulatora :D

Gość gość
Co jest sexy w tym facecie? bo nie wiem. Chociaż niektórym kobietom podoba się z wyglądu

Gość gość
a jak sobie radzicie z komentarzami facetów o kobietach? 'wszystkie kobiety takie są', 'no, kobieta na swoim miejscu' i takie różne

Gość gość
przystojny facet.. zweryfikuj swoje poglądy na męskość dzięki temu artykułowi, bo bawią mnie te teorie o agresji faceta - to nie jedyny 'archetyp' męskości :D - -http://blog.krolartur.com/jak-byc-prawdziwym-mezczyzna/ Owszem facet powinien być zdecydowany, mieć charakter, ale to samo tyczy się obu płci. Nie musi to jednak stać w opozycji do spokojnego i nieagresywnego charakteru, jednak widać jeszcze masz mleko pod wąsem, skoro jeszcze do tego etapu rozumowania nie doszedłeś

Gość gość
Skąd ja wiedziałam, że to napiszesz? no skąd? Przeczytaj artykuł, a nie oceniaj urodę faceta go piszącego

Gość gość
A gdyby wygladal tak jak faceci z twoich fotek, to stwierdzilbys ze to.. gej? zawsze dobrze jest znalezc wykretke na swoje nielogiczne argumenty

Gość Alle20
Boją się,że ich ,,mądrzy'' znajomi będą się z nich wyśmiewac i niepochlebnie o nich wyrażać

Gość gość
Ja sam jestem takim pozerem i już więcej na tym ugrałem niż na siedzeniu cicho( niewiele, ale zawsze jakaś się złapie), gdy nie kozaczę i nic nie udaję to jestem już w ogóle zerem. Kobieta zawsze patrzy na tego faceta co gada najwięcej i krzyczy najgłośniej. Mam kumpla, który miał 190 wzrostu i mięśnie( ja mam 170) i przed laskami się tak popisywał to one wskakiwały mu do łóżka, choć w praktyce jak przyszło co do czego, bitka była, czy coś to sp*dalał przerażony pierwszy, a jak kiedyś szliśmy lasem i coś zaszeleściło w krzakach to skoczył za moje plecy w sekundę. I co? Jakoś te dziesiątki kobiet zaliczył mimo, że c**a ostatnia, tylko udaje alfę.

Gość gość
A KOGO ugrał, możemy zapytać? :D no właśnie! dziunie na jeden raz do łóżka. O tym nie mówimy, bo to jest zabawne, wy nawet nie wiecie na jaki temat piszemy. Do łóżka to niektórzy i kozę by wzięli

Gość gość
A jeśli uważasz, że jesteś zerem, bo nie walisz głupich tekstów, to albo nie masz nic więcej do pokazania, albo masz tak niską samoocenę, że nadajesz się do psychoterapeuty.

Gość
też zauważyłam że sporo facetów udaje nieczułych, a potem przy bliższym poznaniu pozytywnie zaskakują i okazują się wrażliwi...:) choć takich wrażliwych wcale dużo niestety nie ma, raczej egoiści...:O

Teraz piszecie że nie podobają wam się agresywni faceci, a i tak jak będziecie oglądać Ogniem i mieczem, to po scenie gdy Bohun zabija rodzinę swojej ukochanej, będziecie w nim zakochane i pójdziecie do łazienki sobie ulżyć.

Gość gość
Tylko pytanie GDZIE są te kobiety, które na tą grę się nie łapią, bo pisze się o nich na forach, a w praktyce to nigdzie ich nie ma. Postawiłbym wszystko, że zachowywałybyście się tak samo. Byłybyście skupione na tej krowie, która dużo ryczy.

Gość gość
Powiedziałam, żebyś wypierdalał ze swoim spamem z tego wątku, przystojny facet. Idioci nawet tutaj?

Gość gość
Nie jestem, bo jestem akurat nieprzyjemna dla tych szpanerów i oni sami to zauważają i o tym mówią. działają mi na nerwy. no ale na mało inteligentne laski wszystko zadziała - jakich szukasz, takie będziesz miał :D :D ale wam i tak się nic nie przetłumaczy, w chorych zakompleksionych główkach sobie ukuliście jakiś stereotyp. Ale ja wam dobrze radzę, idźcie inną drogą - bądźcie pewni siebie, zaradni, ale nie tacy jak to opisałam

Gość gość
Gw,no prawda. Jak coś przynosi efektyw.ność ze.ro.wą, a zgoła odmienne zachowanie dużą to który debil wybrałby, to pierwsze? Jakoś żadna "wycz,uw,ająca" nigdy nie tra.fi.ła się, gdy nie g.rał.em imprezowego, towarzyskiego półgłówka, tylko byłem sobą, więc trzeba chyba być debilem, żeby przy tym pozostawać. Takie pisanie tutaj, gadanie kobiet na gadaniu się kończy, ale UCZYNKAMI pokazują co innego, więc sorry, ale nie mam zamiaru.

Gość
przystojny facet dziś x agresywnych??? nazwałabym to inaczej- mężczyzna ma być mężczyzną- zdecydowany, twardy, zaradny, wierzący w siebie, ale nie narcyz...to jednak nie wyklucza wrażliwości i liczenia się z uczuciami innych :)

Gość gość
good girl Pewny siebie, twardy, czyli typowy debil z filmów o superbohaterach. Takich facetów o jakich wy myślicie nie ma. Twardy= tępy i nie rozumiejący życia, zawsze tak jest.

Gość
twardy w sensie pozytywnym-nie użalający sie nad sobą znający swoją wartość, ambitny, a jednocześnie empatyczny-znam takich choć można policzyć ich na palcach 1 ręki:) i nie są to "debile" :D