Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

skąd ISIS bierze samobójców?

Polecane posty

@ gość dziś O Jezusie. Czyli jednak Baron to ten od czystości.. :P zadziwiające, że mamy podobne zdanie :P x Misiu nie odpisuj sobie z gościa. Jesteś jedynym na kafe, który stawia co chwila język :P W powyższej wypowiedzi są aż 2 takie znaczki i żadnego innego. To ty misiek

Gość gość
hehe misiowi kończą się argumenty :D

Gość gość
skąd =stond co kafeteria

>>>A choćby w wymienianej przez ciebie Hiszpanii. Walki o Bizancjum może ci coś mówią? O chrześcijańskie Bizancjum?<<< x Może jeszcze Wikingów w to wplączesz :P ? W końcu Gwardia Wareska Bizancjum właśnie z nich się wywodziła :). x Mieszasz wojny między państwami, z życiem w miastach Bliskiego Wschodu. Bizancjum i Hiszpanie byli atakowani jako wrogie państwo, a chrześcijanie mieszkający w Jerozolimie byli lojalnymi PODDANYMI muzułmańskiego władcy. Po co miałby ich atakować ?

Ludzie, co Wy słuchacie jakiegoś misia? To idiota! Czyta naprędce strony w necie i udaje historyka specjalizującego się w bliskim wschodzie. Z niego taki specjalista jak z koziej doopy klarnet.

Gość gość
Baron....mam nadzieję,że to nie ty zakładasz te tematy o dziewicach.

Gość gość
Wychodzi na to, że wszyscy byli w błędzie bo wg misia1 muzułmanie nie atakowali chrześcijan a rycerze przybyli na darmo. Tylko czemu książki podają inaczej?

@ gość dziś Baron....mam nadzieję,że to nie ty zakładasz te tematy o dziewicach. x To masz dobrą nadzieję. Zresztą nie trzeba być Szerlokiem Holmsem. Wystarczy popatrzeć na składnię zdań, na sposób formułowania myśli, na znaki interpunkcyjne. Ja nie piszę durnych prowo. I nie podszywam się pod nikogo. Przeciwnie. Już kilkakrotnie ktoś podszywał się pode mnie.

Gość gość
gość dziś O Jezusie. Czyli jednak Baron to ten od czystości.. zadziwiające, że mamy podobne zdanie x Misiu nie odpisuj sobie z gościa. Jesteś jedynym na kafe, który stawia co chwila język W powyższej wypowiedzi są aż 2 takie znaczki i żadnego innego. To ty misiek X Nie;p jestem przede wszystkim kobietą. Wypowiadalam się tu kilka razy. Nawet mnie cytowales. Poza tym temu lewakowi Jezus by przez palce (usta) nie przeszło

Gość gość
Baron kiedyś opisywał swą pracę. Ponoć związany jest z przemysłem zbrojeniowym. Swego czasu przy okazji tematu,w którym opisywał pewne problemy,że tak to ujmę,personalne w swej firmie,opisał wykonanie jakiego prototypu tj części mającej zastosowanie w w pewnej całości.( Cześć jakiegoś urządzenia lub czegoś co można określić jako broń) Czy to prawda? Bo jeśli tak to zapytam-jaka jest pewność,że ów,nazwijmy to,:klocek"...nie trafił w nie powołane ręce i nie przyczyni się do kolejnej tragedii??:O

Gość gość
Czyli żony dziewicy nie masz? Chodzi mi o to że były tu często tematy na tematy mniej więcej ze jak w dniu ślubu nie jest dziewica itp. Ty jesteś autorem?

Gość gość
:D:D

>>>Wychodzi na to, że wszyscy byli w błędzie bo wg misia1 muzułmanie nie atakowali chrześcijan a rycerze przybyli na darmo. Tylko czemu książki podają inaczej?<<< x Bo KOMIKSY, które czytasz, to bajki, a nie historia :P :P :P. x Z całą pewnością rycerze nie przybyli na darmo, bo wszyscy doskonale obłowili się na tej wyprawie :).

Gość gość
Gość z 16.04 przeczytaj go misiek kilka razy. Może zrozumiesz w końcu co się do ciebie mówi

Gość otulona_snem
misio1 dziś p a ja ci po raz ktorys tlumacze,ze tam nigdy nie bylo normalnie,i nie znam tego z wikipedii,ani z opowiesci dziwnej tresci,ale z autopsji bo tam zylam i mieszkalam,poza tym jeden ktory tam mieszka powie ci ze za Kadafiego bylo normalnie,a drugi ze teraz jest normalnie-jasniej sie wyrazilam? :)

Gość gość
zułmanie nie atakowali chrześcijan a rycerze przybyli na darmo. Tylko czemu książki podają inaczej?<<< x Bo KOMIKSY, które czytasz, to bajki, a nie historia . x Z całą pewnością rycerze nie przybyli na darmo, bo wszyscy doskonale obłowili się na tej wyprawie . X Taaa a muzlumanie te wszystkie kościoły niszcząc, dobra jakie w nich były też niszczyli. Nic a nic sobie nie zostawili. Jacy porządni

Gość gość
Misiek. Gdybyś czytał fachowe książki nie pieprzyłbys takich bzdur.

Gość Die Nacht
Zamachowcy - samobójcy to przeważnie wolontariusze.

>>>a ja ci po raz ktorys tlumacze,ze tam nigdy nie bylo normalnie,i nie znam tego z wikipedii,ani z opowiesci dziwnej tresci,ale z autopsji bo tam zylam i mieszkalam,poza tym jeden ktory tam mieszka powie ci ze za Kadafiego bylo normalnie,a drugi ze teraz jest normalnie-jasniej sie wyrazilam?<<< x Mam kilku znajomych, którzy pracowali w Libii i Iraku. Na Politechnice Śląskiej studiowali swojego czasu Irakijczycy. To oni opowiadali mi o życiu tam :). x Teraz trwa tam wojna, więc raczej normalnie nie jest.

Gość gość
To tak jakbyś zapytała, jak to jest, że tylu Polaków w okresie, gdy był obowiązkowy pobór poszło do wojska. Musieli, kazano im - to poszli. Dezerterów było stosunkowo mało, chociaż przecież gdyby tak każdy się zbuntował... Ale ludzie nie wiedzieli że się da, nie znali innego sposobu niż dostosowanie się do reguł. Raczej wątpliwe, że ten młody człowiek w ogóle myślał o jakichś dziewicach w raju.

Są już dane tych zamachowców. x Większość pochodzi z Francji. x Przerażające jest to, co media zrobiły z mózgami ludzi :(. Żeby nie czuć pustki, ładują się w takie g_wno :(.

Gość otulona_snem
z toba gadka to taka sama jak z Shatynem,ja mu ze bylam,widzialam,zylam,a ten mi wyskakuje ze znajomymi :D okej z mojej strony EOT. 🖐️ ))

Gość gość
Gdyby faktycznie wiekszosc z ponad miliardowej populacji muzlumanskiej byla terrorystami, to taki baron nie siedzialby teraz na kafe i madrzyl sie, bo juz dawno mielibysmy wszyscy rowalone mozgi zakopane w czarnym dole.

>>>z toba gadka to taka sama jak z Shatynem,ja mu ze bylam,widzialam,zylam,a ten mi wyskakuje ze znajomymi okej z mojej strony EOT<<< x Ależ ja wcale nie twierdzę, że racji nie masz :). x Tyle, że z tamtymi ludźmi przegadałem wiele godzin, a Ty napisałaś o tych krajach kilka słów :). Tak naprawdę, to nawet nie wiem: co dla Ciebie jest normalne w jakimś kraju :). x Dzięki Tobie poznałem nowe słowo :) .

Gość gość
Misio ma wszędzie znajomych, na jaki by się temat nie wypowiadał to zawsze wyskoczy z "moj znajomy". Prezydenta pewnie zna nawet

Gość gość
No tak. Kolega do wódki.

Nie było mnie jakiś czas ale postaram się szybko nadrobić zaległości. x @ gość dziś "Chodzi mi o to że były tu często tematy na tematy mniej więcej ze jak w dniu ślubu nie jest dziewica itp. Ty jesteś autorem?" x Nie. To nie ja pisałem. Po drugie, ja nie mam jakiegoś fioła na punkcie związanym z tymi sprawami. Owszem, moja wybranka zachowała swą czystość aż do dnia ślubu i bardzo to w Niej cenię. Jednak to na pewno nie stanowiło u mnie jakiegoś kryterium, a już na pewno nie stanowi natchnienia do pisania o tym. x x @ misio1 dziś " >>>Wychodzi na to, że wszyscy byli w błędzie bo wg misia1 muzułmanie nie atakowali chrześcijan a rycerze przybyli na darmo. Tylko czemu książki podają inaczej?<<< x Bo KOMIKSY, które czytasz, to bajki, a nie historia ." x Misiu1, znowu głupoty piszesz. Przecież odsyłano cię do źródeł, nawet cytowano wikipedię. Uważasz to za komiksy? Wszyscy się mylą, a ty jedyny napisałeś prawdę? A kim ty jesteś, zazdrosny idioto? x x @ otulona_snem dziś " misio1 dziś p a ja ci po raz ktorys tlumacze,ze tam nigdy nie bylo normalnie,i nie znam tego z wikipedii,ani z opowiesci dziwnej tresci,ale z autopsji bo tam zylam i mieszkalam,poza tym jeden ktory tam mieszka powie ci ze za Kadafiego bylo normalnie,a drugi ze teraz jest normalnie-jasniej sie wyrazilam? " x Jemu nie ma co tłumaczyć. To kretyn. Wszyscy się mylą. Książki się mylą. Internet się myli. Nawet naoczni świadkowie, jak otulona_snem się myli. Misio1 nigdy tam nie był ale wie od wszystkich lepiej jak tam jest. Misiu, mitomanie głupi, skończ piertolić głupoty! A jeśli chcesz je pisać, to podaj źródło skąd czerpiesz niby swą "wiedzę". x x @ gość dziś " Misiek. Gdybyś czytał fachowe książki nie pieprzyłbys takich bzdur." x No właśnie. Ten kretyn nigdy pewnie żadnej książki nie przeczytał. Misiek wychodzi z założenia, że to on zawsze ma rację, a wszyscy się mylą. I nawet jeśli się okazuje, że rzeczywistość jest totalnie inna niż opisuje to misiek, to... tym gorzej dla rzeczywistości. Debil skończony i już. x x @ gość dziś " Misio ma wszędzie znajomych, na jaki by się temat nie wypowiadał to zawsze wyskoczy z "moj znajomy". Prezydenta pewnie zna nawet" x Ten denaturatowy alkoholik najwięcej znajomych ma pod monopolowym gdzie żebra o 50 groszy od przechodniów :D :D :D