Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asteel

sa tu faceci lubiacy anal?

Polecane posty

Gość asteel
czy trzeba az do cieszyna sie wybrac zeby poszukac faceta gotowego do poswiecen? to tego by zrobil cokolwiek dla kobiety. jestem tak nagrzana ze chyba oszaleje ale obiecalam sobie ze niech moj zapomni o sexie tak dlugo az nie przemysli. dopiero 2 dzien a ja juz nie moge. ale jak pomysle o sexie na boku, mizianku k***skiem jakby po kolcach jechal to zaraz trace chec

Gość asteel
ciasta na pierogi mialo byc

Gość asteel
zdj nie wstawie bo to grozi powiklaniami ale moge sie opisac. 158, 53 kg, krotkie rude wlosy, ciemne oczy. zeby w komplecie :) cialo.... hmm juz nie 18 ale moze byc. cycki wyszly razem z dieta, niewiele zostalo ale nadal wrazliwe i w potrzebie. cipka... jak to cipka po porodzie tez nie 18.

Gość Mostecki
Widzę, że podczas mojej nieobecności temat się rozwinął:) Asteel, napisz proszę maila do mnie. Możemy na początek pomailować, ewentualnie spotkać się na kawie. Jeśli masz opory przed wprowadzeniem fantazji w życie, nie musimy się śpieszyć. Jeśli chodzi o Twój opis siebie, to dla mnie ideał. Uwielbiam niskie kobiety. Fantazje też jak najbardziej mi odpowiadają:) Ja mam 35 lat, 182 cm wzrostu, 75 kg, zadbany, kulturalny, mobilny i potrafię dochować dyskrecji

Gość Mostecki
Mój mail raport_zmianowy@op.pl. Strasznie się nagrzałem. Mała, ruda i lubiąca w pupę - to chyba zbyt piękne, żeby mogło być prawdziwe:(

Gość asteel
mostecki prawdziwe... jak zaloze konto na poczcie to dam znac bo to musi byc wszytsko incognito... w przeciwnym wypadku ktos z was bedzie musial mnie przyjac pod swoj dach :)

Gość asteel
mostecki czy to firmowy mail?

Gość Mostecki
Nie. to prywatny, który założyłem specjalnie do takich dyskretnych ustawek:) Ale mówi trochę o tym, czym się zawodowo zajmuję:) O dyskrecję się nie obawiaj.mi też na niej zależy - jeszcze. No i tak jak wspominałem - nie musimy się śpieszyć - to tylko podgrzeje atmosferę.

Gość asteel
mostecki asteel1991@interia.pl

Gość Mostecki
Ok.dzięki.teraz muszę trochę popracować - w końcu jestem w pracy:) ale w ciągu dnia na pewno napiszę Ci na maila więcej o mnie i moich fantazjach:)

Gość asteel
do uslyszenia. ja co prawda w domu ale zycie rodzinne wzywa

Gość gość
asteel a tak w ogóle już próbowałaś, ćwiczyłaś Twój magiczny otworek. Nie jest tak łatwo zacząć zabawę na całego bez ćwiczeń. Napisz co robisz by być tam przed ... czysta ?

Gość Najszybszy vv miescie
Witaj Asteel :-) Dzisiaj po dokładnym przeczytaniu wszystkich Twoich postów smiało mogę stwierdzić ze jesteś moim ideałem. Zrobiłbym wszystko co zechcesz. Ale raczej nie w lesie, ja uwielbiam długie zabawy :-)

Gość asteel
najszybsz mozna by powiedziec ze sie we mnie zaglebiles....

Gość asteel
na dlugie zabawy raczej czasu nie znajde-2 godzinki moge znalezc. wczoraj stary oswiadczyl ze zima jedzie na 5 dniowe szkolenie... och jak mi przykro :)

Gość asteel
gosc a co ty robisz by byc czystym?

A chciałbym jeszcze bardziej :-)

Gość gość
Najczęściej odkręcam końcówkę od prysznica i płuczę letnią wodą do momentu gdy jest całkowicie czysto.

Na dwie godzinki? Troche mało :-( Ja mam z Łodzi kawał drogi, ale czego bym nie zrobił dla Twojej smakowitej dziurki :-)

Gość Mostecki
Asteel, mail poszedł

Gość asteel
moge co najwyzej wcisnac kit ze jade do pracy ale to moze mi zajac max 2 godz bo potem bedzie podejrzane

Gość Mostecki
Przez 2 godziny jednak można trochę się pobawić.

Gość gość
To ja- cieszyn:)Jeżdże dużo po polsce, więc gdybyś dała namiary , to gdy będę w pobliżu to mogę wpaść i cię rozluźnić a potem w*****ać w każdą dziurkę którą nastawisz, potem wylizać do czysta, dać klapsa i odjechać. Oczywiście to wszystko bez całowania!

Gość asteel
cieszyn pupe mi wylizesz a buziaka na do widzenia nawet nie dasz :)