Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pis ma jeszcze wyzsze poparcie niz 25 pazdziernika

Polecane posty

Gość gość

Wejdzcie se na tvn24.pl bo linka nie moge wrzucic. 44 proc pis 17 proc PO

Ciekawe :D : Zawsze twierdziliście, ze TVN kłamie i nie wolno w nic tej stacji wierzyć :P :P :P.

Gość gość
Ale to nie jest sondaz tvn ale tns obop

Gość gość
Misio1, Shatyn jak żyć?!:classic_cool:

Gość gość
I bardzo dobrze! Teraz powinni zrobić porządek z tymi co zrujnowali Polskę!!!

Gość gość
Trybunał Stanu!

Poczekajcie jeszcze i sie okaze, ze misio nagle popiera PiS. Takie szczury zawsze zmieniaja poglady jak choragiewka na wietrze. Dopoki PO bylo przy wladzo to misio robil za klakiera powtarzajac wszystko co uslyszal w tvb albo wyczytal w wyborczej. PO przegralo i misio zaczyna zmieniac front. Juz sie zaczal zapierac ze nigdy niby nie popieral Kopaczowej :D

Gość gość
Wiele jest takich ludzi w spolecznestwie. Caly sektor prywatny, prywaciarze to ludzie ktorzy plyna z pradem. Myslisz ze dlaczego kaczynski dostal nagle nagrode w krynicy

Znowu ŁŻESZ Pancerny Baranie. x Zacytuj wreszcie, kiedy ja popierałem Kopaczową, a nie tylko łazisz koło mego tyłka i smrody wąchasz :P.

Gość gość
W dzisiejszych czasach honor i godność to temat tabu!!!

A nie mowilem? Misio jeszcze do niedawna zwolennik PO nagle odzegnuje sie od tej partii. Bo PO przegralo i poszlo na dno wiec trzeba szybko zmienic front. Ty zawszona choragiewko na wietrze bez wlasnego zdania i bez honoru! Czego zes sie nie odniosl do diagnozy omnibusa z innego tematu? Potrafisz tylko zazdroscic i szkalowac innych i obrzucac ich epitetami ze klamia a tymczasem sam jestes najwiekszym mitomanem i klamiesz, klamiesz, klamiesz!!! Czemu sie teraz wypierasz Kopaczowej i Tuska?

Gość gość
Tacy ludzie sa najgorsi bo w zyciu najczesciej odwroca sie na piecie i s******la gdzie pieprz rosnie wtedy kiedy akurat chcialbys na nich liczyc

Ja na swoich przyjaciół liczyć mogę, a i oni nigdy zawiedzeni nie byli :). x Szkoda, że Pancerny baran jest tak głupi, że tępienie PiS-u uważa za popieranie PO. W jego malutkim rozumku, nie ma innej opcji :(. x Po raz chyba dziesiąty powtórzę: wg mnie PiS będzie rządził gorzej od PO i najgorszym, co mogło Polskę spotkać, są samodzielne rządy PiS-u. Te słowa nie oznaczają, że PO jest doskonałe, ale że jest wg mnie lepsze od PiS. To zawsze mówiłem i mówić będę :).

Gość gość
Nie cierpię zwolenników PO oni są tacy nieskuteczni, tacy tępi, wydaje im się że wszystkie rozumy pozjadali, są pępkami świata. Wyżej rają niż dupę mają. Dziś opiertdoliłam taką jedną doktorkę (założę się że wyborcę Po) aż się zapowietrzyła z nerwów Tak mnie wqrwiają te bezkarne święte krowy pełowskie że najchętniej bym je lała a nie jedynie obrażała słowami! NIENAWIDZĘ WAS JAK ŚMIERDZĄCEGO ŁAJNA!

Gość gość
Ja wyborcę pisu poznam na odległość Osoba empatyczna pomocna potrafiąca wynieść dobro ludzkie nad materialne. Wyborca Po to materialista który wyda na ciebie wyrok śmierci żeby tylko zarobić parę groszy.

To normalne, poparcie dla partii po wygranych wyborach zawsze rośnie. Ludzie deklarują głosowanie na zwycięzcę.

Gość gość
Interesowne hieny które tak zepsuły tutejszy klimat że nie da się normalnie żyć! Ten kraj to dzika dźungla i ruina bez cywilizacji hOj dOpa i kamieni kupa

Gość gość
PiS osiągnął szczyt poparcia. Teraz już będzie tylko spadać i spadać. Za dwa lata wybory a może wcześniej?

Gość gość
Zawsze byłam wyborcą pisu. Tylko kiedy przegrywali nie czytałam tych wypocin tutaj Gdybym mogła tutaj stanąć z wami twarzą w twarz to bardzo chętnie dałabym wam po mordzie krytykom obecnej władzy ale że nie mogłam to nie czytałam.

Gość gość
23:44 od razu widać żeś jest debilem.

Gość gość
Te wypociny są wynikiem tego, że spora część społeczeństwa wciąż żyje z podatków uczciwie pracujących. Oni tutaj chwalą rządy złodziei którzy im przelewają co miesiąc kasę na konta WEŹMIEMY SIĘ ZA WAS PASOŻYTY!

Misiek, skoro nie jestes takim lewakiem, skoro nigdy niby nie popierales plajtformy, ani Tuska, ani kopaczowej to odpowiedz mi na jedno pytanie. Dlaczego WSZYSCY uwazaja cie za lewaka? Za czerwonego. Za komuniste. Nie wydaje ci sie lewaku, ze twoje miano lewaka wzielo sie wlasnie z twoich pogladow? Tych samych pogladow ktore jeszcze niedawno nam tu wyrazales. Rozumiem, ze lubisz popic alkoholik ale nie zaslaniaj sie pijackim urwaniem filmu, ze niby nie pamietasz co sam wypisywales!

@ gość dziś Nie cierpię zwolenników PO oni są tacy nieskuteczni, tacy tępi,wydaje im się że wszystkie rozumy pozjadali, są pępkami świata.Wyżej rają niż d**ę mają. x Jakbym czytal definicje misia1 :D Najmadrzejszy, wszystkie rozumy pozjadal, istny pepek swiata, nosi wyzej doope niz glowe a w rzeczywistosci to tepy nieudacznik zyciowy.

Gość gość
A jakie to ma k****a znaczenie czy miso albo inny hoooj popierał czy też nie popierał bandy pop/ier/do/leń/ców skoro oprócz mnie nikt nic mądrego tutaj nie napisał. Jestem jedyną pomarańczką która gada z sensem. Reszta kopiuje media nie ma własnego zdania

Gość gość
Ja powinnam rządzić tym krajem Kadencja trwała by 80 lat a wszystkie majątki cwaniaczków przeznaczyłabym na zakup tarcz i atomówek. Zamknęłabym granicę dla wszystkich a każdego PałęO wysłałabym na Ukrainę niech tam się dorabia. Zostaliby tylko normalni ludzie.

Gość gość
Żeby do nas przyjechać trzeba by było mieć wizy. Bylibyśmy ekologiczni i piękniejsi niż Szwajcaria. Wszystkich co się dorobili na cudzej krzywdzie bym wywłaszczyła żeby sfinansować bezpieczeństwo kraju który byłby zamknięty jak depozyt w szwajcarskim banku!!

Gość gość
Lewactwo to robactwo. Biszczy patriotyzm i tradycje i kulturę Polski. Nieważne pod jaką nazwą. Lewactwo to robactwo.

Gość gość
Rządzili nami manipulanci albo jedynie zakompleksione mendy po których została masa gnid gotowych wydać na świat nową wesz.

Gość gość
Nie cierpię zwolenników PO oni są tacy nieskuteczni, tacy tępi, wydaje im się że wszystkie rozumy pozjadali, są pępkami świata. Wyżej rają niż d**ę mają. Dziś opiertdoliłam taką jedną doktorkę (założę się że wyborcę Po) aż się zapowietrzyła z nerwów Tak mnie wqrwiają te bezkarne święte krowy pełowskie że najchętniej bym je lała a nie jedynie obrażała słowami! NIENAWIDZĘ WAS JAK ŚMIERDZĄCEGO ŁAJNA! Zdziwie Cie ale ok 80% lekarzy bylo za pisem.

Gość gość
Ja najwyraźniej trafiam na te 20% które były za PO bo wszyscy ą dokładnie tak zamknięci na prawdę jak PO ślepo wpatrzeni w opracowany nie wiadomo przez kogo i w jakim celu plan działania. Wyborca pisu raczej nie jet aż tak ogranicznony umysłowo żeby stawiać ponad zdrowie i życie procedury które wymyślił chory na łeb minister zdrowia powołany przez POpaprańców