Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pis ma jeszcze wyzsze poparcie niz 25 pazdziernika

Polecane posty

Gość gość
Ale mi się zawsze trafiają sami PO/je/ba/ńcy bo ja takiemu zawsze powiem co o nim myślę. Los pcha mnie na takich ludzi żeby im rozjaśnić i wskazać im ich głupotę.

{ Te słowa nie oznaczają, że PO jest doskonałe, ale że jest wg mnie lepsze od PiS. } o Poczekajmy na rządy PiSu.. wtedy będzie można takie oceny. Na razie nie ma żadnych podstaw. No i sugestia PO jest "niedoskonałym" to dużego kalibru eufemizm.

Misiu, pusty niedźwiedzi łbie, wciąż czekamy na twoją odpowiedz do pytania z wczoraj z 23:54. Wiem, że to niewygodne dla ciebie pytanie i argumenty tam padające ale miej odwagę się zalogować i odpowiedzieć. Czy będziesz dalej tchórzył?

Gość 100 milionów każdemu
Oczywiście że ma. Moja kuzynka która nigdy nie chodziła na wybory, tym razem poszła i zagłosowała na PiS. Ma dwójkę dzieci więc liczy na 500 zł na każde :D Ale niechby tylko PiS nie wywiązał się z tej obietnicy to pewnie gniew zawiedzionych byłby straszny i ci wszyscy nabici w kiełbase wyborczą zaczęli by robić PiS-owi czarną propagandę wśród znajomych. PS Obiecaj komuś że dasz mu co miesiąc 500 zł, zobaczysz jak cię polubi. To w sumie kilka milionów osób którym będzie ten zasiłek przysługiwał, ile PiS by miał jakby nie ta obietnica można tylko przypuszczać...

Gość gość
Misio1 a gdzie podział się twój tata Shatyn ? Od wyborów zniknął i tylko ty prowadzisz swą misję obrzydzenia PiS.Jesteście tak skuteczni ze PiS powinien wam codziennie piwo stawiać

Gość gość
ten alkoholik rencista liczy na piwo

Gość gość
to potwierdza że ludzie dobrze wybrai podczas wyborow