Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pitopanterka

POLSCY mordercy oprawcy zwierząt jak w tym roku przezyjecie bez KARPIA?

Polecane posty

słyszałam, że ceny pójdą w górę i mało karpi będzie, jak się obejdziecie bez trupa, bez mazania noża we krwi w wigilię wy mordercze patologie?!

Gość gość
Kupiem se płotkie :D

Gość gość
w życiu karpia nie jadłam a tego pogańskiego święta nie obchodzę

Gość
Ja w wigilię jem dorsza. Karpie i inne ryby grzebiące w mule są niesmaczne.

Gość gość
W moim przypadku to trafiłaś kulą w płot.Nie jadam karpia,nigdy nie jadłam,a kiedyś nawet wypuściłam do stawu,rodzice się nie ucieszyli:-P

Gość gość
A ja nie jem kartofli i też żyję. A rybka dobra jest.

no to ja nie mówię o Tobie 00:23 , cieszę się, że szanujesz stworzenia BOŻE mówię o tych co mordują a chwilę później śpiewają zapici w kościele o Jezusek się narodził, a przed chwilą zabili Jezusa w tej rybie, bo Jezus jest w każdym z nas, w każdej istocie!

Gość
Jezus też jadł rybę.

Gość gość
Jezus sam ryby szamał a jak mu zbrakło to ich cudownie natrzepał:P

Te ryby u Jezusa to była przecież metafora, On nie rozmnażał, chodziło o to, że nasycił głód wierzących w niego, te ryby to była wiara a nie narybek

Gość gość
Taki chuj bolszy. Jak piotrowi nie brały to mu je do siatki nagnał a potem chodził po jeziorze i patrzył czy wszystkie . To z karmieniem darmozjadów to później było :P

>>>nieważne jaka ryba, ważne by nie zabijać, ja w ogóle nie jem mięsa i żyję<<< x Po Twoich postach widać, że pozbawienie człowieka możliwości jedzenia mięsa, wyraźnie obniża jego poziom intelektualny :).

Gość gość
To ktoś jeszcze jada karpie? Myślałam że wyginęły wraz komunizmem i zastąpiono je stekami z rekinów, kawioru z belug i choj wie co tam jeszcze. Nie jadam mięsa i też żyję. Jak kto woli, świata nie zbawię.

@ misio1 dziś Akurat w kwestii głupoty to ty, jako najgłupsza i najbardziej obśmiana postać na kafeterii, powinieneś w ogóle nie zabierać głosu, bo sam siebie pogrążasz 🖐️

Gość gość
Przecież Bóg co rusz kazał składać ofiarę z baranka,

Gość gość
oby z głodu zdychali, ale najpierw ich g****o warte dzieci, amen

Ja jem karpie, są bardzo smaczne jeszcze jak są pieczone mmmm pycha :) Wujek złowił takie okazy... mniam

Tak jak przez całe życie, nigdy nie jadłam karpia, bo śmierdzi mułem.

Gość gość
Pójdę nad staw, złowie ze 3szt, wrzuce je na 3 dni do czystej wody, a później małym tępym scyzorykiem rozetne im brzuszki. Wiem, że zaczyna się od głowy, ale cięty od brzucha smakuje lepiej :)

gość dziś Pójdę nad staw, złowie ze 3szt, wrzuce je na 3 dni do czystej wody, a później małym tępym scyzorykiem rozetne im brzuszki. Wiem, że zaczyna się od głowy, ale cięty od brzucha smakuje lepiej usmiech.gif - poczęstuj mnie :) na pewno pycha

Gość gość
Pikopanterko jak możesz łykać spermę zbrodniarko? dzieciobójczyni

Gość gość
Taka hipokryzja i obłuda katolików. Jest wyraźnie powiedziane NIE ZABIJAJ -koniec, kropka. Bóg dał nam Ziemię, abyśmy na niej panowali. A mco to znaczy panować? Mordować, taplać się we krwi, czy może troszczyć się i szanować potzrzeby innych istot? Zwłaszcza w połączeniu z przykazaniem "nie zabijaj"? Dobry król dbał o swoich poddanych, czy ich mordował i znęcał się nad nimi? A Jezus, nasz Pan? Czego od niego oczekujemy? Opieki i troski? A przeciwż sami nie chcemy jej dać swoim poddanym.

Gość gość
strzelimy sobie po secie rozlupiemy jajeczko zamordujemy jabluszko walniemy kilka granatow to eksplozja wigilijnych smakow bedzie

Gość gość
Święta są tak ogólnie głupie,jedyny pożyjek z nich to wolne od pracy,chociaż nie dla wszystkich.Męczeńska śmierć karpia,bzdury przy dzieleniu się opłatkiem,prezenty,na ogół bezużyteczne,pasterka śmierdząca wódą i pierdem.Nie lepiej pojechać gdzieś w góry i spędzić czas aktywnie,na nartadch czy desce zamiast obżarstwa,pijaństwa i smrodów :-P

Gość gość
Po co to komu0:)

Gość gość
Ale problem u mnie na wigilię jest golonka w piwie i szczupak w śmietanie osobiście zlowiony i z***bany

Gość gość
Jedni źrą karpia w galarecie,albo karpia po żydowsku i normalnego w panierce.Tacy na pewno go kupią czy to się komuś podoba czy nie:-(