Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tylko frajerzy wychowują i utrzymują cudze geny.

Polecane posty

Gość gość

Normalny zdrowy facet znajdzie sobie bezdzietną kobietę i z nią stworzy rodzinę...

Gość gość
z tobą stara qrwo żaden nie stworzy rodziny, bo by się spalił ze wstydu

Gość gość
Jestem nim tępaku :o Tylko głupek pokocha błąd kobiety.

W takim razie mój ukochany ojczym jest głupkiem, bo ożenił się z rozwódką z dzieckiem. Nie przeszkadza mi to, kocham go najbardziej na świecie.

Gość gość
błędem to jesteś ty wywłoko z rozdwojeniem jaźni

Gość gość
Samotne sfrustrowane mamuski niech sobie ujadaja a zycie zyciem ;) znajomy mi mowil ze ma kolezanke doopa 10/10 i nikt jej nie chce bo... Zgadnijcie dlaczego ;) tak tak ma syneczka i to z ciapatym! :O na szczescie facet bioracy dzieciata to w ciaz fenomen i tak juz raczej zostanie ;)

Gość gość
Jakie oburzenie u imprezowej wpadkowiczki :D

Taa, bo każda kobieta ma dziecko z imprezowej wpadki, pozdro chłopcy. To jest miarą prawdziwego faceta, że potrafi pokochać i wychować nieswoje dziecko. Ale to są w stanie zrobić tylko najlepsi. W odróżnieniu od jęczących cianiasków, którzy uciekają jak pojawia się dziecko, nie płaca alimentów i wija się jak węgorze, żeby tylko uniknąć konsekwencji swoich czynów.

Gość gość
Haze dziś Taa, bo każda kobieta ma dziecko z imprezowej wpadki, pozdro chłopcy. To jest miarą prawdziwego faceta, że potrafi pokochać i wychować nieswoje dziecko. Ale to są w stanie zrobić tylko najlepsi X Tak kobiety manipilują facetami, podważając ich męskość. Prawdziwy facet spłodzi, wychowa i pokocha swoje, nie czyiś błąd :D

Gość gość
a naprawdę uważasz autorze, że warto rozprzestrzeniać twoje geny...może właśnie lepiej dla ciebie byłoby wychować jakieś fajne dziecko po mądrym ojcu niż jakiś nieudany miot po sobie samym

Gość gość
dziś imprezowe wpakowiczki to ty masz w swojej nowej patologicznej rodzince wieśniaro z nad wisły. niech ci opowiedzą jak w bramach imprezowały aż im brzuchy porosły i do dnia dzisiejszego nie wiedzą z kim mają te bękarty :D

Gość gość
po mądrym ojcu?!:D Sorry, ale mądry facet nie zostawia kobiety z dzieckiem. tylko idioci rvchacze, których pragną kobiety🖐️

Jaka szkoda, że prawdziwych facetów, którzy kochają i wychowują swoje dzieci jest coraz mniej. Gdybyście panowie byli tacy boscy, jak wam się zdaje, to samotnymi matkami byłyby tylko remizowe dupodaje, a nie porządne dziewczyny i kobiety porzucane przez mężów i partnerów po 5, 10, 15 latach związku/małżeństwa.

Gość gość
Prawdziwy facet spłodzi, wychowa i pokocha swoje, nie czyiś błąd xxx No to ty nie jesteś prawdziwym facetem, bo po pierwsze nie masz czym spłodzić, po drugie nie potrafisz wychować i po trzecie ale najważniejsze to nawet nie wiesz, że właśnie hodujesz czyjś błąd :D

Gość gość
Ujadają imprezowiczki :D

Gość gość
po mądrym ojcu?!smiech.gif Sorry, ale mądry facet nie zostawia kobiety z dzieckiem. tylko idioci rvchacze, których pragną kobietylapka.gif a np dzieci u wdowy ...zakładasz,że mąż jej umarł na złość...A poza tym nie znasz prostej zasady leszczu. A to czystya genetyka. Kobieta na ze względu na ryzyko ciąży na szybki numerek wybiera zwykle faceta u którego czuje lepszą pulę genów- przystojniejszego, zdrowszego, silniejszego. Na zasadzie ze jak ju.ż wpadnie to chociaż geny porządne. Natomiast przy szukaniu faceta , z którym się będzie bawić w dom i wychowanie inne cech są ważniejsze, może mieć kiepskie geny, nawet dobrze jak jest bardziej c***owaty to i dłużej będzie się opiekował. Także dla społeczeństwa lepsza jest opcja dobrych genetycznie jednostek, ale wychowanych przez może naprawdę lepiej wychowanych przez samce beta niz odwrotnie:)

Gość gość
dziś niedorozwój

Jestem mężatką i nie mam, co więcej, nie zamierzam mieć dzieci. Więc temat samotnego macierzyństwa mnie nie dotyczy. Ale szkalowania facetów, którzy mają serce we właściwym miejscu, nie odpuszczę.

Gość gość
Mam narzeczonego z którym mieszkam i z ktorym wychowuje mojego 4,5 letniego synka. Jest dla mojego synka fantastycznym ojcem. Miał wybór i nie musial byc akurat ze mną. A kobietom nie jest potrzebny facet do utrzymywania bo same tez sobie świetnie radzą. Ja mam prace i sama tez bym sobie dala rade.

Gość gość
" To jest miarą prawdziwego faceta, że potrafi pokochać i wychować nieswoje dziecko. Ale to są w stanie zrobić tylko najlepsi. " buahahahahahahahahaha! :D

Gość gość
Jup :)

Gość gość
a w razie rozwodu taki facet będzie zobowiązany przez sąd płacić na nieswoje biologiczne dziecko. Uważajcie w co się pakujecie

Gość gość
dziś niedorozwój

Gość gość
Najlepsi... frajerzy :D. Dajcie sobie panienki spokój z zaklinaniem rzeczywistości. Jak wam się trafi taki frajer to jeszcze długo nie znaczy że to "prawdziwy mężczyzna". Pewnie, dla was prawdziwy. Bo innego nie wyhaczycie

gość wczoraj - jeśli jest tylko mężem matki i nie adoptował dziecka, to nie ma takiego obowiązku.

Gość gość
Jest sobota... dzisiaj kolejne imprezowiczki zostaną "matkami polkami" :classic_cool:

Gość gość
Up Dla tępej Haze :D