Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

eh zakochałem sie co za kretyn zemnie znowu będę mial do d**y czas

Polecane posty

Gość gość

eh zakochałem sie co za kretyn zemnie znowu będę mial do d**y czas

Gość gość
oczywiście nigdy w życiu nie miałem kobiety , i jest jedna na naszym kierunku i co kumpel 1 zarwał i jak poszła aluzja ze coś kręcą ze sobą toja zacząłem z nia gadac;/ i oczywiście mi sie spodobała i sie uśmiecha nie wiem co o mnie myśli nawet;/ napisze do niej esemesy takie głównie o szkole czy coś że dobrej nocy to nie odpisuje a realnie gada. ehh pytałem sie jej czy chodzi z kolegą ale powiedziała że dlaczego wysuwam tak daleko idące wnioski;/ eh ja nie cierpię walczyć o kobietę i się dobijać jak debil;/ zazwyczaj sie usuwam w cień ehh znowu będę miał zrypany okres a były fajne czasy gdy miałem wyrąbane na kobiety i nie miałem uczuć poco w ogóle sie zakochiwałem poco mi to było walczyć o co o kobiety które tak maja gdzieś w większości to wszystko. ehh przyjdzie wojna i tam będzie moje miejsce jak wytrzymie do tego czasu kretyński baran zemnie

Gość gość
o boże, to zawalcz raz, korona ci z głowy nie spadnie, a jak nie to nie, obejdzie się, skorzystają inni i tylko twoja strata.... w życiu trzeba starać się o to na czym nam zalezy, inaczej nikt nie podsunie ci tego pod nos...

Gość gość
ta starać sie zarywałem i tak mnie miały gdzieś kobiety dupa juz mi wychodzi to durne staranie a tym bardziej ze nie jestem przystojny i zawsze wsumie odpadałem ehh pindolniete rygoly , poco cokolwiek znia gadałem tak jestem chory psychicznie juz/;

Gość gość
inne mialy cie gdzies, moze ta by nie miala, kto nie ryzykuje, ten nie wygrywa :D ale spoko usuwaj się dalej w cień i cierp, skoro tak wolisz :)

Gość gość
jakby nie miała to czemu nie odpisuje na smsy ?

Gość gość
widocznie ma w d***e i tyle aja tępak się zakochałem myslałem ze chociaż raz sie przed smiercia zakocham atu dupa wojna przyjdzie i jako prawik zdechne ale kij z tym czy prawik czy nie seks tak g****o znaczy i niema jakiego kol wiek sensu