Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

"zobacz jaka ładna laska w tv" czyli teksty mojej teściowej do mojego męża

Polecane posty

Gość gość

przy mnie oczywiście. Powiedzcie mi ludzie (a ona wie, że ja nie jestem z tych co to się zachwycają przy ludziach gołymi ciałami w tv) co to gadanie ma na celu? Moim zdaniem spory nietakt i zwykła złośliwość....

Gość gość
dodam tylko tyle, że nie mam nadwagi, wręcz ważę idealnie, wyglądam kobieco i nigdy nie narzekałam na niską samoocenę jeśli chodzi o wygląd. czy babsko chce mi dopiec?

Gość gość
Ło matko,co ty przezywasz. Ja na takie szczegoly nawet nie zwracam uwagi. Moze jestes brzydka bo wredna na pewno i mu pokazuje kogo sobie wziął.

Gość gość
samaś jest wredna i brzydka :D raszplo z drutu. moja tesciowa tez podobnie gada i tez mnie to wkurza a sama wyglada jak pół d...y zza krzaka

Gość gość
Na szczęście nie oglądam tv z teściową.

Gość gość
ja też nie chciałabym oglądać tv z teściową, ale ona nawet jak są goście to ma tv włączone tyle że wyciszone. jest uzależniona od oglądania tv. leci od rana do nocy w weekendy a w dzien powszedni od popoludnia przez całą noc bo ona "boi sie spac bez tv" o_O

Gość gość
Haha ale masz problem badz bardzo niska samoocenę jednak.Ja sama czasami zwracam uwagę na ładne kobiety i mowie o tym głośno do męża.Ostatnio pokazywlam mu znajoma na fb z tekstem "zobacz jaka śliczna" i co w związku z tym?

Następnym razem włącz "M jak miłość " przy teściowej i powiedź na głos , " Jaka ta Basia jest super teściową , nie to co Ty mamusiu " :P

Gość gość
nie wydaje mi się. Ja na fejsie też męzowi pokazuję, albo w centrum handlowym. Wręcz bardziej się tym jaram niż on sam, ale moim zdaniem jednak jak teściowa coś takiego gada to na pewno nie jest w tym neutralna

Gość gość
Dziewczyno wyluzuj bos smieszna

Gość Dżaniaaa
MoniaR83 hahahaha dobre :D autorka pytania powinna tak zrobić

Gość gość
MoniaR83 dooobre :D