Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to krwawienie implantacyjne czy miesiączka?

Polecane posty

Gość gość

Witam :) Otóż dziś gdy wstałam rano podczas porannej toalety zauważyłam wydzieline w postaci krwi.. Była to wydzielina bez żadnych skrzępów. Mój cykl trwa ok 36 dni a spodziewana miesiączka miała nastąpić za tydzień. Do stosunku doszło bez zabezpieczenia ale partner nie "doszedł" we mnie. Żadnych innych objawów jak narazie nie odczuwam (brak bólów podbrzusza, choć mesiączki miałam zwykle bezbolesne). Krew nie jest brunatna, lecz bardziej takiego zwykłego koloru a a cała wydzielina bez śluzu. A samo krwawienie nie wygląda na plamienie implantacyjne bo była to odrazu troche większa ilość krwi (tak może przeliczając to łyżeczka). Odrazu co zrobiłam to zaczęłam szukać informacji na ten temat. Mam się spodziewać ciązy? Prosze o pomoc

Gość gość
Dziewczyny kończycie szkoły,studia ,a nie macie wiedzy na temat swojej ci/py.Kazde odwiedziny prącia w niej to może być ciąża.Pochwa przechowuje plemniki i one uwalniają sie podczas posuwów was,a tego chcecie.Wasze babcie ,mamy wiedzą o tym.Więc popytajcie ich ,a nie kompromitujcie się na forach

Gość gość
Wiem o tym, że to może być ciąża. Szukam tylko odpowiedzi na pytanie czy to krwawienie implantacyjne czy miesiączka. Proszę mi tu nie mówić o kompromitacji bo w niczym jej nie widzę.

Gość gośćania
ale dobrze wiesz ze to moze byc zarowno jedno jak i drugie albo nawet jakies obtarcie wnetrza pochwy lub nadzerka skad my to mamy wiedziec? nikt nie przeprowadzi badania ginekologicznego online....