Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Baby są straszne

Polecane posty

Gość gość

Tak większość z was po urodzeniu dziecka siedziała z nim 24 h na dobę przy cycku dlatego że jej to sprawia przyjemność albo że tak trzeba.Po prostu nie miał kto wam pomóc i zazdrościcie mamą które mają na kogo liczyć i od czasu do czasu zostawiają maluchy żeby się rozerwać czy napić alkoholu.Dlatego mówicie że takie kobiety są głupie

Gość gość
E tam, ja mam komu zostawić, ale nie chcę. Mam tylko rok, który mogę spędzić tak blisko z dzieckiem i wcale mi nie przeszkadza ta niby niewola. Ale rozumiem, ze chcesz rozpętać burzę, na pewno zaraz się uda ;-)

Gość kamikaze11
Cała prawda

Gość gość
Wierz lub nie, ale niektóre z nas nie odczuwają palącej potrzeby napicia się alkoholu :) Jeśli jakaś mama nie karmi piersią, bo nie umie sobie odmówić alkoholu, to można jej tylko współczuć, bo jest na dobrej drodze do tego, by za kilka lat jak Felicjańska podbierać dzieciom ze skarbonek kasę na wódkę.

Gość gość
Gość 11:56 żałosna jesteś :)

Gość kamikaze11
Jedno piwo na tydzień nie robi z człowieka alkoholika skoro ktoś lubi to czemu ma się nie napić?A poza tym jak jeden dzień w tygodniu dziecko będzie na pokarmie mieszanym z mm to krzywda się nie dzieje...

Gość gość
Ja dwa dni po tym jak wróciłam ze szpitala wypiłam z mężem po piwie i co to znaczy że jestem alkoholiczką i złą matką ??:D Paranoja, babcia siedziała obok w pokoju z malcem który prawie cały czas spał a my w końcu z mężem się zrelaksowaliśmy. A no i nie karmiłam piersią i się tego nie wstydzę i na pewno nie z powodu tego że nie umiem piwa sobie odmówić.

Gość gość
Ja tam się w życiu naiprezowałam i nie mam poczucia straty. Nie muszę pić alkoholu przy małym dziecku. A ktoś kto musi raz na tydzień się napić jest na najlepszej drodze do alkoholizmu.

Gość gość
Jakbym nie umiała sobie alkoholu odmówić to i w ciąży bym piła