Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Magdalena1337

Ciąza, brzuch

Polecane posty

Cześć, mam pytanie czy miesiąc po zapłodnieniu brzuch w jakiś sposób chociaż o pare cm urośnie czy to nie możliwe w tak szybkim czasie?

Gość gość
W którym miejscu ci ten brzuch urósł?

Gość gość
Nie urosl jej. Pyta, czy urosnie... No wiec na poczatku sa mega wzdecia, moze cie wybulic ale to gazy... Rosnie od 4-5 msc. U mnie widac juz w 3-cim ale to druga ciaza....i miesnie mam juz rozwalone przez pierwsze dziecko

Tzn, delikatnie zrobil sie minimalnie większy na podbrzuszu pod pępkiem, w ciązy raczej nie jestem ale w razie czego chce sie dowiedzieć czy możliwe jest aby urósł w tak krótkim czasie.

Gość gość
Nie. Jestem mama 2 dzieci.

Gość gość
Pod pępkiem to nie miałoby od czego rosnąć na tym etapie. Ewentualnie od wzdęć i tyle. Zamiast medytować czy to ciąża czy nie to zrób test.

Gość H helix
Nie. Brzuch pojawia się ok. 4-5 miesiąca. Jak kolejna ciąża, to trochę wcześnie. Po miesiącu to albo masz gazy, albo Ci się tłuszczyku przybrało.

Gość gość
U mnie zaczelo byc widac w 7 miesiacu

Gość gość
to wsyztko zalezy od kobiety ja jestem w 10 tyg i mam duzy brzuch ale to dlatego ze ma wzdecia i musz jesc co chwile bo inaczej mi niedorbze to moja druga ciaza i ponoc w 2 ciazy brzuch widac znacznie szybciej niz w peirwszej w peirwszej ciazy o ile dorbze paietam to zaczol rosnac dopeiro 4-5 miesiacu a teraz juz od samego poczatku macica byla tak napuchnieta ze widac bylo

Gość gość
Zaszlam w ciaze w polowie sierpnia. Pod koniec pazdziernika kupowalam w sklepie sweterek i sprzedawczyni od razu sama zauwazyla, ze jestem w ciazy. To samo moi znajomi.

Gość gość
dziewczyny a jakie były u was objawy czy przebieg ciąży , ja mam typowe ksiązkowe a nawet na jednej stronie koleżanka się śmiała , że sama artykuł pisałam bo mam identycznie ->http://adamed.expert/ a Wy ? jakieś wymioty mdłości ?