Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość951

Pazerny szwagier

Polecane posty

Gość gość951

Mój mąż uważa, że jego brat jako jedyny z całej jego rodziny jest w porządku, dobrze nam życzy, nie zazdrości i zawsze można na niego liczyć. Mam co do tego wątpliwości po wczorajszym zdarzeniu...Szwagier zaoferował, że przyjedzie do nas (28 km), żeby zmienić w naszym aucie opony. Jest kawalerem i siedzi teraz na zwolnieniu, więc generalnie ma dużo czasu, a my z kolei prowadzimy działalność i pracujemy po 12 godzin, więc nie mieliśmy do tej pory kiedy tego zrobić. Mąż przyjął więc propozycję, brat zrobił co trzeba, potem poszedł jeszcze połazić po sklepach i na pizzę, a na koniec zaszedł do nas powiedzieć, że już jedzie. Na to mąż wyciągnął 30 zł i dał mu jako zwrot za paliwo, które spalił jadąc do nas i z powrotem. Szwagier wziął kasę bez zająknięcia...Nawet nie próbował udawać, że na nic nie liczył i robił to bezinteresownie. Byłam w szoku, bo za kasę to tak naprawdę każdy może pomóc- nawet obcy z ulicy, ale od brata (szczególnie niby takiego porządnego) oczekiwałoby się raczej innej postawy, a tymczasem szwagier połasił się nawet na 30 zł. Masakra! Następnym razem nie zgodzę się na coś takiego.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować