Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

GośćM

To chybz idzie falami. Przestaje tesknic na chwile a potem znow

Polecane posty

Gość gość
Sfiksowała, bo chłopa dawno nie miała. Chłopa jej trzeba!:P

Gość gość
Twoja decyzja, wiec musisz odpowiadać za to co robisz. Powodzenia.

Gość gość
moze zle zrobilas

Gość gość
Nie nic. Myślałem, że to on cię zostawił, nie chcę być z tobą. Ale jeśli Ty to nic Ci nie poradzę bo każdy sam dokonuje wyborów. Rób co czujesz i będzie ok. I faktycznie przydałby ci się jakiś facet z innej bajki.

Gość gość
w czym sie nieda dogadac

Moze i zle. Sama nie wiem. Teraz bede sie z tym gryzla. Ogolnie to dobry mezczyzna, nie ma idealow bo kilka rzeczy,znaczy podejscie do pewnych soraw mnie wkurzalo, ale fakt ze byl czas w ktorym trokszke robilismy sobie na zlosc. Jasny gwint, nie wiem sama co mam myslec o tym. Jeszcze balam sie troche o Jego stary zwiazek i ciut o przeszlosc, nic bardz zlego ale sama nie wiem. Masakra. Stalo sie i powinnam sobie Go wybic z glowy chyba po prostu.

Wiara,dla mnie to wazne, no i jeszcze jedna sprawa ale nie bd o tym pisac, bo to zlozona historia.

Gość gość
Ciekawe jak on się teraz czuję. Lepiej zapomnij bo tylko namieszasz facetowi w głowie swoim niezdecydowaniem.

Tez mnie to ciekawi bardzo. Spojrzalabym mu w oczy i znalabym od razu Jego emocje. Zaczynam Go teraz szkodowac a i tak sama tesknie. Ja piernicze... Ale gdyby Mu bardzo zalezalo, to chcialby sie skontaktowac. Taka prawda, porozmawiac jeszcze raz o nas.

Gość gość
W jakim wieku jesteście moi mili?

Gość gość
Och, to czasu, okazji będziecie mieć jeszcze mnóstwo Cierpliwości I powodzenia

Gość gość
Nie każdy facet będzie szukał kontaktu po zerwaniu. Młody pewnie tak, ale starszy może potraktować twoje słowa poważnie i nie odezwie się już więcej do ciebie. Zależy ile macie lat

Gość gość
Ok młodzi jesteście, dacie radę. Powinien się odezwać, pewnie nie wytrzyma. Tylko tobie się pewnie odechce itd.

W tym rzecz ze Jest b honorowy.mam nadzieje ze wgl nie mysli o mnie zle,bo ja chce Jego szczescia nawet jak nie bd razem a i tak tesknie.

Gość gość
Tak się zastanawiam Tesknisz za nim, czy chcesz z nim być na zawsze Bo to w moim odczuciu nie jest równoznaczne

Tesknie za Nim ale zebysmy byli razem, chce zeby odpowiedzial na moje wszystkie watpliwosci. Jesli nie bedzie szukal ze mna kontaktu teraz lub pozniej, to chyba oznacza ze az tak Mu na mnie nie zalezy... Honor honorem.

Gość gość
kiedys będziesz się z tego śmiała ;)

Gość gość
mozesz z nim porozmawiac

Mozliwe. Ale straszny ten poczatek tego filmiku. Dalej nie chcialo mi sie ogladac. Niedlugo chce wyjechac za granice i straszne to wszystko to co sie dzieje...

Gość gość
mozesz cale zycie zalowac.

Gość gość
A co może czuć facet, który dostał kosza. Jeśli kochał tym bardziej. Ty go zostawiłaś i chcesz żeby to on się odezwał ? Chyba trochę bawisz się nim to nie jest fajne.

Nie bawie sie, nigdy Nim bym sie nie zabawila, po prostu sama mam metlik w glowie przez moja pogmatwana przeszlosc i boje sie,balam sie. To nie bylo do konca tak, zebym mogla nazwac to daniem kosza. Oboje mielismy jakas przeszlosc i jakies zranienia i na koniec ja mu pierwsza pozyczylam szczescia ale On nie zostal mi dluzny.