Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bardzo dobrze że PiS rozprawia się ze zgnilizną pozostawioną przez PO

Polecane posty

Gość gość
"tylko nie krzycz, że nie ma forsy bo Po wydało. naród pracuje, budżet będzie. chodzi o drobną rzecz, długi które urosną za pisu, a urosną i to bardzo. " x długi to urosly za PO. obejrzyj sobie wykres deficytu budzetowego i skończ te kassandryczne przepowiednie na temat "strasznych dlugow ktore za pisu urosną" bo to są po prostu łgarstwa. pis przez 2 lata swoich rządow doprowadzil finanse publiczne do najlepszego stanu od przeslawnych "reform" czyli skoku na kasę za pierwszej platformy (rządu buzka). jak pis stracil wladzę bylo już tylko gorzej więc straszenie dlugami ktore "będą" jest co nieco śmieszne. dlaczego nie krytykujesz dlugow ktore narobila PO? dlaczego "rozliczasz" pis z PRZYSZLOSCI ktorą sam tworzysz a platformy nie chcesz rozliczyć z tego co faktycznie zrobili (czyli np gigantycznego deficytu)?

Gość gość
na nikogo nie ujadam, co ty czytać nie potrafisz??? no po prostu załamka... jakiś burmistrz coś tam napisał, gdzie, co , komu, już zaczynasz wymyślać bzdury? a co to za burmistrz, może pisowski? Może jakieś nazwisko, albo link do artykułu , hm?

Gość gość
tak się właśnie rozmawia i tu i w sejmie, ale tu wszystko ujdzie, a sejm to sejm, i za to po prostu wstyd przed światem:(

Gość gość
"ty jesteś zajadły, ziejesz nienawiścią do przeszłego sejmu, bo o niczym innym nie piszesz. " x jasne, dla ciebie rozliczenie PO z 8 lat łajdactw i nadużyć to "zianie nienawiścią". tyle że ta wasza łajdacka retoryka już się zużyła, już nie działa. już sie ludzie przestają na to nabierac jak to rozliczanie politykow z ich dzialaności jest "nienawistne" bo przecież należy machnąć ręką na to "co bylo" i z "bulem i nadzieją" wybrać ich na kolejne lata żeby robili to co do tej pory czyli kradli co się tylko da ukraść.

Gość gość
no to skąd będzie ta forsa na obietnice, dowiem się? tylko proszę bezpartyjnie, po ludzku i ekonomicznie, dobrze?

Gość gość
a niech sobie rozliczają, tylko gdzie tu rozliczanie?? bo na razie to tylko jeden wielki bajzel.

Gość gość
załamka to takie mały gnojki jak ty ujadające na ten pis pod byle pretekstem czy to za pieniądze czy z własnej glupoty żeby tylko d**y ludzi z "grupy trzymającej władzę" nie zostaly oderwane od stołkow. żeby państwo "chuj, dupa i kamieni kupa" moglo ciągle udawac "demokrację". bo przecież punktowanie afer PO i przypominanie o nich to "nienawiść" a ujadanie na pis to "obrona demokracji".

Gość gość
no znowu w kółko. "Po to. Po tamto " gadasz w kółko to samo, ja to już słyszałem, właśnie taka z wami dyskusja.

Gość gość
ja pytam o reformy a ty w kółko swoje, weź poczytaj co piszesz, w kółko to samo.

Gość gość
"no to skąd będzie ta forsa na obietnice, dowiem się? tylko proszę bezpartyjnie, po ludzku i ekonomicznie, dobrze? " x juz ci napisalem skąd więc skoro nie umiesz czytać to nic ci na to nie poradze. zresztą dziesiątki razy na to idiotyczne pytanie odpowiadano. z pieniędzmi problemu na pewno nie będzie, polacy bardzo ciężko pracują i chodzi tylko o to żeby ich z tego co zarobią nie okradać tak jak to robila PO.

Gość gość
nie wiem jak to nazwac jak PO krzyczy "precz z komuną" :D poowinni chyba po tych słowach honorowo opuścić sejm :D

Gość gość
ty głupi jesteś czy co??? maja władze,. wsadzą na każdego na kogo coś znajdą. ja tylko pytam, skąd wezmą forsę na reformy, a ty w kółko pitolisz bez sensu :(

Gość gość
dziwisz się posłom, których nie dopuszcza sie do głosu??

Gość gość
co to za sejm, w którym robi się swoje i potem głosowaniem nie dopuszcza do dyskusji?

Gość gość
"ja pytam o reformy a ty w kółko swoje, weź poczytaj co piszesz, w kółko to samo. " x tobie się tu coś zdaje się pomylilo jak redaktor lewickiej. mam w d***e to o co ty mnie pytasz. nie jesteś tu od tego żeby mnie odpytywać więc jeżeli zaciąłeś się na tym swoim idiotycznym pytaniu to twój problem. ja c***iszę dlaczego to co robi pis jest dobre i konieczne. i dlaczego narod wybral pis a pogonil wreszcie postkomune. wreszcie coś się się w tym kraju zmieni i obywatele zaczną być podmiotem a nie popychadlem dla rozmaitych ustawionych przy złobie kanalii ktorym wydawalo się ze są nie do ruszenia.

Gość gość
no własnie tak się gada ze zwolennikiem pisu, ma w d.. moje pytanie :) tak właśnie prowadzi się obrady sejmu. nie czujesz chłopcze, jaki z ciebie kretyn??

Gość gość
"co to za sejm, w którym robi się swoje i potem głosowaniem nie dopuszcza do dyskusji?" x no proszę, znowu się komuś o "demokracji" przypomniało. o tym że "nie dopuszcza sie do dyskusji". to proszę sobie przeczytać wystąpienie poslanki anny paluch z pisu: x "Chciałabym państwu odświeżyć pamięć, a młode posłanki zachęcić do przestudiowania stenogramów z 8 października, kiedy były wybierane kandydatury, o które państwo tak wojujecie" x "Nie było debaty klubowej. Ani jeden przedstawiciel Klubu nie zabrał głosu, a już nie mówię, by ktokolwiek z posłów mógł zadać pytanie. W imieniu klubu zabierał głos tylko jeden poseł" źrodlo: portal w polityce x jakoś wtedy wam to nie przeszkadzało. a to nie tak dawno temu bylo. wtedy to ze nie bylo dyskusji bylo OK dla demokracji, standardów i jakoś nie pisałaś "co to za sejm"? ciekawe dlaczego?

Gość gość
was diabeł opętał, wy nic już nie widzicie, tylko zemstę na Po. a tu do przodu trzeba spojrzeć i się zastanowić, a nie beczeć jak baran.

Gość gość
a jakieś linki? bo przepisać to i małe dziecko potrafi

Gość gość
jakim "nam" ??? ja nie żaden PO, patrzę z boku na ten cały cyrk i serce mnie boli, że tak się dzieje.

Gość gość
"no własnie tak się gada ze zwolennikiem pisu, ma w d.. moje pytanie usmiech.gif tak właśnie prowadzi się obrady sejmu. nie czujesz chłopcze, jaki z ciebie kretyn?? " x małemu platformianemu śmieciowi wydaje się że on będzie decydowal w jaki sposob ja mam dyskutować. tak sobie tacy śmiecie wyobrażają demokrację, że wszystko będzie się odbywalo na ich warunkach. co śmieszne to oni naprawdę tak uważają. gnojkowi nie podobają się moje wypowiedzi i chyba naprawdę uważa że dyskusja ma wyglądać tak że on mnie będzie przepytywal a ja sie mam przed nim tlumaczyć. a gdy ja mowie to co ja chce powiedzieć to niezadowolony gnojek piszczy że "tak się wlasnie rozmawia ze zwolennikami pisu". zrozum wreszcie maly gnojku że jesteśmy tu na rownych zasadach i nie ty będziesz decydowal o tym co ja piszę. dokladnie tak samo jak w sejmie. partia ktora wygrala wybory ma prawo rządzić krajem a nie kręcić się w kolko na zasadach ktore ustalila sobie PO i jej poplecznicy przez ostatnie kilka kadencji.

Gość gość
każdy kto nie z pisem, to wróg, co nie? już to kiedyś mieliśmy, jedynie słuszną władzę i wrogów ludu.

Gość gość
"was diabeł opętał, wy nic już nie widzicie, tylko zemstę na Po. a tu do przodu trzeba spojrzeć i się zastanowić, a nie beczeć jak baran. " x a to akurat to są slowa ktore nalezy skierować do poslanek i poslow z PO i jej klona, nowoczesnej. przegraliscie wybory, czas się z tym pogodzić, zaakceptować to że idą zmiany i dać sejmowi pracować dla dobra narodu a nie ryczeć, wyć w sejmie i wychodzić w czasie głosowań.

Gość gość
nie masz po prostu o niczym pojęcia, przy życiu podtrzymuje cić nienawiść, tak widzę te twoje wypociny.

Gość gość
ni pisz do mnie jak do peowca bo nim nie jestem, pisałem już to. czy wy ludzie umiecie czytać?

Gość gość
"nie masz po prostu o niczym pojęcia, przy życiu podtrzymuje cić nienawiść, tak widzę te twoje wypociny. " x oj już się srajdeczku nie sfajdaj w portki. jak będziesz ciągle klepal to samo to ci jeszcze ewka obetnie stawkę za uslugi hejterskie. trochę inwencji wykaż bo z taką bidą to na onecie najwyżej możesz się starać. x "ni pisz do mnie jak do peowca bo nim nie jestem, pisałem już to. czy wy ludzie umiecie czytać? " x jasne,. ty jesteś tak samo apolityczny jak trybunal konstytucyjny.

Gość gość
zmiany niech sobie idą, tylko niech to się dzieje jak należy. a nie chyłkiem, nocą, w pośpiechu, bo tak działa wróg, a nie przyjaciel.

Gość gość
Po ośmiu latach rządów platformy trzeba będzie być może kilku lat zmian i reform żeby w Polsce miała miejsce względna stabilizacja mierzona sytuacją obywatela. Platforma robi teraz wszystko aby to zepsuć.Aby to utrudnić. Tak samo parobki z "nowoczerstwej". Próbują uniemożliwić zmiany jakie gwarantują nam-Polakom,sprawiedliwe i rozsądne regulacje prawne. TK to obecnie "bastion" interesu oficjalnie określanego jako publiczny ale nieoficjalnie jaki jest "koń" to każdy widzi. (I z czyjej stajni). Większość Polaków chce zmian...jednak chce zmian. Dlatego mówię-te kanciki po się nie udadzą.Niezależnie o tego ilu dziennikarzy będzie manipulować przy tej sprawie..to się platformie nie uda.

Gość gość
no widzisz, tępy młotku, każdy kto myśli inaczej to twój wróg, co nie?

Gość gość
"zmiany niech sobie idą, tylko niech to się dzieje jak należy. a nie chyłkiem, nocą, w pośpiechu, bo tak działa wróg, a nie przyjaciel." x już nie wiecie co wymyślić żeby się do tego pisu przyczepić. te oskarżenia to coraz bardziej żenujące. za chwile się okaże że kaczyński to wampir i dlatego nocą sejm pracuje. a prawda jest banalna. te zmiany trzeba zrobić ja najszybciej bo jak się ich nie zrobi szybko to się nie zrobi wcale. o to zresztą PO chodzi.