Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bardzo dobrze że PiS rozprawia się ze zgnilizną pozostawioną przez PO

Polecane posty

Prezydent ułaskawiając go uznał tamten wyrok za prawomocny. x Inaczej jego ułaskawienie nie byłoby legalne. x Albo rybki, albo akwarium :P. x Albo macie ułaskawionego kryminalistę, albo Prezydent NIELEGALNIE wpłynął na pracę sądu. x Wybór należy do Was :P.

Gość gość
jakie ma to znaczenie dla mnie dla szarego obywatela?? Że ekspert A mówi, że Duda ma racje, a ekspert B, że nie ma racji ???

Takie, że uczciwość władzy, w trzecim dniu jej rządów, już budzi poważne wątpliwości wśród specjalistów prawa karnego. x Pytanie: co będzie dalej ?

Gość gość
W twojej ocenie jest nieuczciwość, w ocenie innych jest OK. Ale kto ma racje nie jest oczywiste. Więc co mi do tego?? Ja chce życ w państwie z niskimi podatkami, dobrze dysponującym budżetem i bezpiecznym. Więc co mi do jakiegos sporu, który jest w mojej hierarchii ważności sprawą nr 732525943277963875.

Gość gość
jakie niskie podatki, nic nie słyszałem, żeby ktoś obiecywał niskie podatki. Poza tym potrzebują tyle forsy na swoje obietnice co trzy budżety. to jest po prostu nierealne. kto w to wierzy, nie rozumie co jest grane :(

Gość gość
jak podniosą podatki trzykrotnie, będą mieć na swoje obietnice.

To że w demokratycznym państwie, jest podział między sądownictwem, służbami i władzą. Te trzy sektory kontrolują się nawzajem. A w Polsce, w ciągu 3, dni te podstawy demokracji, zostały zlikwidowane. Pisząc prościej: PiS ma na dzień dzisiejszy, taką samą władzę w Polsce, jaką miał Hitler w Niemczech lub Stalin w Rosji. x Czy teraz dostrzegasz niebezpieczeństwo ?

Gość gość
Dobrze że Pis ma większość trzeba jeszcze tych klaunów z PO wywalić z rządu bo działają mi na nerwy swoją tępotą umysłową. Wprowadzają tylko mętną atmosferę.

Gość gość
Czego sie boisz misiu? :p

Tego, co było 8 lat temu, tylko na nieporównywalnie większą skalę.

Gość gość
czyli jak sądy dwa razy umarzają śledztwo i na silę próbuje skazać się czlowieka to jest właśnie bezpieczeństwo?

Gość gość
misio1 dziś Tego, co było 8 lat temu, tylko na nieporównywalnie większą skalę. Czyli czego bo nikt tutaj nie wie co masz na myśli.

Nie jestem samobójcą, by pisać o tym teraz, nawet w postaci niedomówień :(.

Gość gość
misio1 dziś Tego, co było 8 lat temu, tylko na nieporównywalnie większą skalę. x Ale co to było? Jakieś przykłady, poza Blidą, która sama się zastrzeliła, bo jej policja nie dopilnowała. CO JESZCZE? Bo przykład z Blidą, nie robi na mnie wrażenia. Nie tylko dlatego, że zastrzeliła się ze strachu przed odpowiedzialnością (afera węglowa), ale też dlatego, że w moim domu, nikt, nigdy nie płakał po czerwonych.

Gość gość
Pisząc prościej: PiS ma na dzień dzisiejszy, taką samą władzę w Polsce, jaką miał Hitler w Niemczech lub Stalin w Rosji. X Czyli co ? Sugerujesz,że zaczniemy napadac niczym wyżej wymienieni na inne kraje? ;) czy co? Zauważ,że i Niemcy i Rosja są mocarstwami.

Gość gość
tawiam flaszkę na to że będzie coś bredził o kościele itd itp

Gość gość
o smoleńsku się jeszcze rozpisze... nie liczyłabym na spektakularne argumenty chyba że z douopy wyjęte

Gość gość
jak PO miala wladzę i cale państwo obsadzone swoimi to bylo "demokratyczne". a jak ma pis to jest "zagrożenie dla demokracji jak hitIer". naprawdę propaganda tych zlodziei z PO przekracza wszelkie granice. jak kwaśniewski uniewinnial vogla, tych od afery starachowickiej, walęsa slowika a komorowski jakichś mordercow to też ale uniewinnienie kamińskiego ktorego skazano za lapanie zlodziei to już jest "zamach na demokrację".

Gość gość
misio1 dziś Nie jestem samobójcą, by pisać o tym teraz, nawet w postaci niedomówień smutas.gif . www.youtube.com/watch?v=ozy5frCoVTg x Jaka pizzzzda :D :D :D Jaka ostrożca c*****a :D Gufno dobrze wie, że mu żaden PiS krzywdy nie zrobi, ale udaje, że za jego nie wartą splunięcia, pisaninę na forum, może spotkać go krzywda :D Ale zwieracz luźny z niego :D

Blida zginęła w obecności ABW. Policji i prokuratury, przez pół dnia nie dopuszczono na miejsce "wypadku". Potem uniemożliwiono policji przesłuchanie funkcjonariuszki, która w momencie wystrzału, była z Blidą w łazience. Uniemożliwiono też policji sprawdzenie, czy na rękach lub ubraniu funkcjonariuszki, nie ma śladów prochu. Blida postrzeliła się w bardzo dziwny sposób, a patolog nie stwierdził w jej nadgarstku mikrouszkodzeń, typowych dla trzymania broni w pozycji, z której musiał paść strzał. To nie ma nic wspólnego z tym, czy Blida była czerwona, zielona, czy czarna.

Gość gość
chcieli wydymać, a wydymano ich

>>>Czyli co ? Sugerujesz,że zaczniemy napadac niczym wyżej wymienieni na inne kraje? czy co? Zauważ,że i Niemcy i Rosja są mocarstwami.<<< x W 1933 Niemcy były słabsze od ówczesnej Polski. Na początku Hitler wymordował ludzi, którzy jego monowładzy mogli zagrozić i zamknął w obozach koncentracyjnych wszystkich samodzielnie myślących. x >>>o smoleńsku się jeszcze rozpisze...<<< x Nie muszę. Macierewicz już oficjalnie zażądał śledztwa w sprawie "zamachu smoleńskiego". Zrobił to wczoraj.

Gość gość
A jak PO chciało lasy sprzedać w nocy to było ok?

Gość gość
tak, pisowscy siepacze zasiepali blidę. ciekawe kto zasiepal leppera, michniewicza i inne ofiary "seryjnego samobojcy". przede wszystkim blida nie chciala się zabić tylko "usilować" a że miala pecha i nie znala się na broni to się zabila. strzelala do siebie z amunicji niepenetrującej, niedostępnej normalnemu czlowiekowi. gdyby ktoś chcial ją zamordować to nie mogl znaleść glupszej metody. to byl naprawdę rzadki przypadek że pocisk trafil w aortę i umarla. a braki "mikrourazow" to opowiadaj glupszym. nic takiego nie stwierdzono. to tylko pomowienia fabrykowane przez "antypisow" ktorzy nie wahają się porownywać co chwilę kaczyńskiego do stalina i hitlera więc opowiadają też inne klamstwa.

Ja nie bronię PO. x Ja tylko piszę: czego obawiam się po PiS-ie.

>>>gdyby ktoś chcial ją zamordować to nie mogl znaleść glupszej metody. to byl naprawdę rzadki przypadek że pocisk trafil w aortę i umarla.<<< x Nigdy nie twierdziłem, ze było to zaplanowane zabójstwo. x >>>a braki "mikrourazow" to opowiadaj glupszym. nic takiego nie stwierdzono. to tylko pomowienia fabrykowane przez "antypisow"<<< x Właśnie problem w tym, ze nie stwierdzono. Idź na strzelnicę, wykręć rękę w swoją stronę i wystrzel. Nadgarstek będzie Cię napierdzielał przez najbliższy tydzień. Powie Ci to każdy, kto kiedykolwiek trzymał broń w ręku.

Gość gość
"Ja tylko piszę: czego obawiam się po PiS-ie. " x rownie dobrze możesz pisać że kaczyński pije na śniadanie krew niemowląt. to są niczym nie poparte oszczerstwa takich śmieci jak ty. o każdym można napisać że "obawiam się że będzie taki jak hitler i stalin" ale to świadczy tylko o tym, że osoba ktora tak mowi nie ma żadnych argumentow tylko obelgi najgorszego kalibru.

Gość gość
RADIO ZET-RADIO GŁÓWNEGO ŚCIEKU Od rana puszczają te same piosenki aż do zarzygania. Potem Olejnik zwana Stokrotką prowadzi niby wywiad z posłem PO (codziennie "rozmawia" z posłem PO), a właściwie to wygłasza monolog dotyczący krytyki PISu, czasami jedynie dopuszcza swojego gościa do głosu, który jej potakuje. Potem znowu te same żałosne piosenki w radio. Kiedy Beata Szydło wygłasza swoje expose to zamiast transmitować przemówienie puszczają te żałosne piosenki, po kilku puszczają jakąś krytykę ludu przemówienia pani premier i znowu te żałosne piosenki... Po expose pojawiają się eksperci, dziennikarze i komentują oczywiście negatywnie rząd i panią premier. Do zarzygania wtłaczają swoje opinie słuchaczom, ale nie dają im wyrobić sobie własnej, bo przemówienie nie chcą transmitować. Tego radia już nie mam zamiaru więcej słuchać, moje uszy zasługują na coś więcej niż ściek.

>>>To obawiaj się dalej tchórzliwa <<< x Gdybym był takim tchórzliwym śmieciem, jak Ty, to nie pisałbym przeciw PiS na publicznym forum.

Gość gość
offerma znowu w formie :) dobrze ze jesteś :D jebać shatyna i misia