Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trwająca

Zaborczy i nerwowy facet

Polecane posty

Gość trwająca

Witajcie :) , otóż jestem z facetem półtora roku - od jakiegoś czasu jest nie do wytrzymania. Potrafimy pójść na spacer podczas którego ja ślepo próbuje zacząć rozmowę a on odpowiada TYLKO półsłówkami, nawet mnie nie przytuli, gdy następnie mijamy tłum ludzi (w tym facetów) to lepi się do mnie jak rzep. Z wyglądu raczej do najgorszych nie należę ( jestem wysoka, szczupła i mam długie, kręcone włosy) , nie raz dostawałam propozycje np sesji zdjęciowych ,na które moja odpowiedź musiała brzmieć "NIE". Gdy on jest w pracy a ja sama w domu każe mi robić zdjęcia i nakręcać filmiki,że jestem sama i GO NIE ZDRADZAM. To jest absurdalne i tego i tak nie robię. Nie mogę wstawiać zdjęć np. na face bo juz "każdy się na Ciebie będzie napalał!!" , nie mogę wyjść z koleżanką POPOŁUDNIU np. na spacer czy na strzelnice ( strzelam) bo ide od razu do jakiś "fagasów..". ZAZNACZAM NIGDY NIE DAŁAM MU POWODU DO ZAZDROŚCI. O byle co potrafi sie na mnie wydrzeć i klnie przy tym strasznie. Daje mi na przykład różne dziewczyny co on by z nimi nie robił... Mamy dużą różnicę charakterów - ja uwiielbiam pomagać, uczę się w kierunku medycyny, a on facet bez ambicji tylko by leżał i żeby jemu było jak najlepiej. W stosunku do mnie jest opiekuńczy, zawsze patrzy czy mi czegoś nie brakuje, ale poza tym ciężki temat. Sex też do najlepszych nie należy , ani razu mnie nie zaspokoił - potrafi zacząć wyduszać mi krostki podczas całowania bądź z nie nacka krzyknąć głupi tekst do ucha aż mi się odechciewa. Kocham go, ale męczy mnie już to wszystko powoli - widzę ,że się stara a ja nie wiem gdzie uderzać i jak z nim już rozmawiać a on rozmawiać normalnie już nie potrafi :(

Gość gość
naprawdę jesteś tak niedowartościowana,że musisz być z kims takim?

Gość gość
Wydaje mi sie ,ze miedzy Wami jest duza bariera intelektualna , zwiazek w ktorym juz pomalu zaczynasz sie dusic i do tego dochodzi zazdrosc pewnie bedzie poglebiajaca sie . W swoim eseju masz odpowiedz na swoje watpliwosci pomiedzy wierszami

Gość gość
Nie kocha Cię tylko traktuje jak własność. Będzie coraz gorzej. Poczytaj sobie o syndromie Otella. Uciekaj póki możesz :O

Gość gość
Ten związek Cię zniszczy. Wiem z własnego doświadczenia

Gość trwająca
Kiedyś wszystko było zupełnie inne - fakt, być może był mniej inteligentny ale zachowywał się normalnie. Wszystko zmieniło się gdy rozpoczął nową pracę w takim jakby biurowcu jako ochroniarz ( tam wiadomo dużo lasek i dwaj kumple, z których jeden jest wrecz dumny,że zdradził żonę NIE POSIADA ZA GROSZ KULTURY, a każdy pozostały facet jeden przez drugiego ile to razy na dziw*ach nie był.... ) . Jego znajomi są żałośni według mnie a w tym jednym kumplu to on tak się zapatrzył, że świata poza nim nie widzi, tylko co i czego nie zrobił...- tak naprawde nic co mi by imponowało ;) wiele razy mi mówił że sekretareczki mając nocną zmianę nie jednokrotnie go do biór zapraszały czy dzieciate, mężate czy singielki... Mowiłam rzuc tą prace, on ze od nowego roku ale i tak tylko z tym kumplem w to samo miejsce pójda...

Gość gość
To fakt nie ma co .zawsze będzie tak ze on tylko inne doopy a ty nić . Wiem z autopsji

Gość gość
zerwij z nim, na co czekasz? a w m+ przylozy?

Gość Taki_jeden_964
Dla mnie cały ten temat to prowo.