Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy też uważacie że rozmiar 36 to na kobiete troche za mało?

Polecane posty

Gość gość

Nie propaguje otyłości bron Boże, ale kiedyś idealem była kobieta o bardziej kobiech kształtach, np rozmiar 40 moim zdaniem to ideał, albo 38... a 36 to taki rozmiar dla chłopca bardziej, przynajmniej wg mnie... A 34 to już jest nieestetyczne aż

Gość gość
Dokładnie :) Przeciez 34 to rozmiar dzieciecy :P M.M.nosiła 42 :)

Gość gość
36 też wydaje mi się taki... jak nie dla kobiety bardziej dziewczynki. Ja rozumiem ,ze np Grycanki są np za grube i to wygląda nieestetycznie już, ale rozmiar około 40 to powinien być ideał, nie jest to otyłość, ale juz łądne kobiece kształty, taka monica Belluci nie jest szkieletem, a jest piękna czy Salma Hayek...Nie rozumiem tej mody na chudość i brak kobiecych kształtów, przeciez to wcale nie jest ładne

Gość gość
mody na chudość ? co wy mówicie ? ostatnie 10 lat byłyście zamknięte w piwnicy? odkąd pojawiła się JLO czy Beyonce stale promowane są kobiece krągłości. To śmieszne jak kobiety ciągle narzekają że wieszaki promowane że chudość a tymczasem od dobrych kilku jak nie kilkunastu lat kanon piękna to krągłośći :/ i mówię to jako aseksualny antykobiecy i wieszakowaty rozmiar 34 :p ale mam 158 cm można mi chyba wybaczyć

Gość gość
36 to idealny rozmiar dla kobiety

Gość gość
Autorko mam rozmiar 38 i wiele osób uważa ze jestem gruba...

Gość gość
Albo te wszystkie modelki promowane np w top model, one są chude jak szkapy.. Na bank nawet nie nosza rozmiaru 36. A gdzie kraglosci? Owszem są wyjątki jak Beyonce, ale generalnie jesli kobieta nie ejst skrajnie chuda to juz mowi sie ,ze jest gruba, a gruba to jakiś rozmiar 44, a 40 to przeciez powinna byc norma

36 jest idealnym rozmiarem, ale dla kobiety do 165 wzrostu. Wyższa kobieta będzie już w tym rozmiarze trochę za chuda. A niższa, w rozmiarze 36 to właśnie fajne krągłości.

Gość gość
Ja się nie znam na rozmiarach. Kobieta albo mi się podoba albo nie. W obu przypadkach w d***e mam jej wymiary.

Gość gość
Haze- jak dla mnie obojetnie od wzrostu 36 to za mało... Fajne kragłosci to rozmiar 40 ewentualnie 38, 36 to dobry rozmiar dla dorastającej dziewczynki

Mam aktualnie rozmiar 38 i tesknie za 36 - nie uwazam, ze jestem gruba, bo wszystko mam na miejscu, ale po ciazy zostalo mi 4 kg do zrzucenia i musze sie tego pozbyc dla wlasnego dobrego samopoczucia.

Gość gość
OnlyDreams- niepotrzebnie , teraz przynajmniej masz kobiecy rozmiar, przeciez 38 to w sam raz, nie daj sobie wmówić ,że tylko wieszaki sa ładne, to media tak wypromowały, ale to jest chore, bo między chudością ,a otyłością jest normalność i to właśnie rozmiar 38-42

Nosiłam 40 jak miałam 12 kilo nadwagi, dzięki, to nie są fajne krągłości. Jak nosiłam 36 to wyglądałam świetnie, miałam biust i fajny tyłek, trochę krąglejsze biodra i było super. Jak dziewczyna jest niska, to w każdym większym rozmiarze wygląda kiepsko. Jak ma 178 to 40 wygląda na niej ok, ale na niższej? Nie.

Gość Laura2777777
Może i kiedys to by bylo za malo, ale teraz faktycznie propaguje sie szczuplość , ja nosze 34 i jak schudłam ( nie specjalnie, ale miałam troche stresow i samo mi sie tak schudlo) to nagle zaczełam slyszec komplementy, jak to swietnie wygladam, jak mi sie figura zmieniła... niby to mile, ale jak np uwazam, ze jestem teraz troche za chuda, a wszyscy to chwala lacznie z facetami,ktorzy podobno na kosci nie leca... Teraz zaczynam myslec, ze to jednak sciema

Gość Laura2777777
Tylko pytanie jak dlugo bede tak malo wazyc... Bo jak pisałam schudłam przez ostatnie stresy, a jak one sie skoncza, to znowu moge przytyc :O W kazdym razie myslalam,ze sie spotkam z krytyka tego ,ze schudlam ,a jest wrecz przeciwnie, slysze " ale ty masz swietna figure teraz" A faceci tez jakby mnie bardziej zauważaja. Dziwne to podobno faceci tak lubia kraglosci... A jak nosiłam 38 to mialam wlasnie mniejsze powodzenie

Gość gość
Ja nosze 36 czasem 34 ale nie dlatego, ze sie glodze albo nie wiem co... Po prostu tak mam. Moze chciala bym byc troszke kraglejsza ale nie da rady. Jak probowalam przytyc to owszem, udalo sie ale tylko na... Brzuchu! Nie wiem jak robic zeby miec tylek kraglejszy, bo cycki mam calkiem niezle-w sam raz. W sumie tylek tez "odstaje" ale chcial bym zeby bardziej go bylo widac. Jak tyje to tylko na brzuchu a to ladnie nie wyglada, juz wole miec talie i byc szczupla niz z workiem zamiast brzucha chodzic.

Gość gość
I waze 50kg cxasem jak jestem zapracowana to 46kg. Mam 162cm.

Gość gość
Mam niecałe 160 cm i 36 rozmiar i wcale nie jestem chuda. Za nic nie chciałabym mieć większego rozmiaru.

Ja mam 176 wzrostu i rozmiar 38, nie chciałabym mieć większego. Wiadomo że wszystko też od figury zależy, ja jestem typową klepsydrą więc chyba jak dziecko nie wyglądam.

Gość gość
36-38 to najlepsze rozmiary dla kobiet do 170 wzrostu a 40 dla kobiet 175-180 wzrostu. Wszystko zależy od budowy i wzrostu