Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adaśko123

Moja żona przestaje interesować sie seksem

Polecane posty

Gość gośćastrofanka
Wasz pan tak sie sklada, ze jesli masz cos do powiedzenia ma temat fizyki/ mechaniki kwantowej to chétnie Cie poczytam.... I przestan juz generazlizowac bo nudzisz mocno;) jestes nieszczęśliwy, zle wybrales i przegrales życie. Kropka. Gosciowi z marsa tylko homonto i orac nim pole....

Gość gość
Też to zauważyłem, kiedy ostatni raz byłem z twoją żoną w łóżku to wydała mi się jakaś niemrawa :P

Gość gość
12:29 do astrofanka. Czemu takie wnioski wysuwasz? Przeciez pisalem ze jestescie slabsze fizycznie i powinnyscie lzejsze prace wykonywac. To ze pisalem o tej kostce i asfalcie to wcale nie chce zebyscie to robily, bo to by bylo nieludzkie. Wogule uwazam ze jako mezczyzna powinienem zarobic tyle zeby utrzymac dom, rodzine, dzieci i zone! Ja od swojej nie wymagam zeby poszla do pracy, niech siedzi w domu. Opiekuje sie dziecmi i domem. Bardzo ubolewam nad tym ze wiekszosc kobiet pomysli sobie : nie, nie nie bedziemy kurami domowymi! Ale czy kiedys uslaszala ktoras to od swojego meza? To otoczenie i media wymyslily ta nazwa. Tylko nie wiem po co? Dawniej byla pani domu czy na wsi gospodyni, i kazdy szanowal taka kobiete. Nie wiem co sie stalo. A za to ze Ci przyciolem wczoraj to przepraszam, ponioslo mnie w nerwach, nawet nie czytalem co piszesz za tylko wszystko przeciw. Jeszcze raz przepraszam. Moze zeczywiscie nie trafilem na ta odpowiednia a Ty nie jestes jak inne o ktorych mam wyrobione zdanie. Astrofanka, przepraszam!

Gość gośćastrofanka
Przycialem a nie przyciolem- to po 1. Po 2- nie biore waszych slow/obelg do siebie. Nie jestes w stanie mnie obrazic, upokorzyc czy chocby sprawic przykrosc... Znam swoja wartosc. Usmiech maluje sie na moich ustach, kiedy czytam wasze opinie na temat nas kobiet. Niestety ironiczny. Powiedz skad sie w was bierze ta niechec, nienawisc? Co ona Ci zrobila? Bez Nas nie ma Was. I bez Was nie mamy zadnych szans na przetrwanie. Wiecej szacunku.

Gość gość
Może jak zaczniecie szanować tych co sobie żyły wypruwają żebyście mogły narzekać jak bardzo meczy was wciskanie guzików w zmywarce. Nie bez powodu mężczyźni żyją statystycznie 10 lat krócej.

Gość gośćWaszPan
Hehe,przepraszasz? Wez sie ogarnij chlopie i miej jaja,bo one sa wilkami w owczej skorze! Ja zle niewybralem,ale patrze co sie dzieje wokolo i nie generalizujemy bo generalnie to tak jest jak piszemy a niewielki odsetek kobiet sa normalnymi Paniami a nie babichami jak wy. Zaloze sie ze jak bys pojechala do UK to pierwsza mysl twoja to jak skoczyc na pale ciapatego :D takie jestescie. My sie nie sprzedajemy a faceci w rurkach to geje co rodzice przez swoje wypaczone metody wychowawcze skrzywdzily faceta zamieniajac mu jaja w pi/zde.

Gość gośćWaszPan
Taka jedna ann. Tym sie roznimy wlasnie,ze my nie myslimy o sobie jako o karcie platniczej jak wy baby. Wszystko co napisalas to bzdury. Kiedys tez pewnie byly kurfy ale to byl wstyd na cala wioche,osiedle,gmine i miasto a teraz to porzadek dzienny. Jak galerianki. Nic innego nieoferujecie pozytecznego procz dopska. My niemamy w sobie proznosci,bezwartosciowych idealow jak wy. Kierujemy sie moralnymi zasadami,wartosciami rodzinnymi,nie ktorzy tez slowem Bozym,pewnie nie wszyscy to robia w czym niema nic zlego a wrecz z Bibli mozna tylko dobre "rzeczy"przejac. Wy natomiast macie postawiona granice na wszelkie pozytywne rzeczy do przyjecia. Wiecie ile kosztuja nowe spodnie? Wg was jeden dobry,nie za dlugi lodzik,a zmywarka? 30 minut full service. To jest wasz przelicznik. Tak,tak mentalnosc sie zmienila wraz z dobrobytem i chciwoscia na rzeczy materialne. Pycha jest grzechem ktora nie dlugo was zaprowadzi w niewole i laski Pana!

Gość gość
Ciągnij kiche waszpan

Gość gośćWaszPan
Astrofanka chyba cie nie obrazilem w zadnym poscie? Nie pamietam bym jakiejs obelgi uzyl. Co prawda zasugerowalem lub stwierdzilem ze doopa placicie za wszystko ale to ogolne stwierdzenie. Piszac cokolwiek lub czytajac wasze marne odpowiedzi nie mam w sobie negatywnych emocji. Za wszelka cene pragne jedynie was przekonac co do waszego nedznego losu ktory bez nas jest nie unikniony. To my jestesmy szlakiem zycia waszego. Wskazyjemy dobra droge co niedoceniacie i zboczacie z niej na droge rozpusty,zaklamania,intryg,falszu,pozniej jak was ta droga zawiedzie probujecie wrocic na dobry tor tylko zapominacie,ze mleko juz rozlane jest,czasu nie cofniesz. Choc dla wszystkich powrot jest mozliwy to nielicznym uda sie nawrocic. Wiekszosc zatapia sie w szarej codziennosci wlasnego zycia. My bez was przezyjemy ale wy bez nas ni hooja.

Gość gośćWaszPan
"Ciagnij kiche waszpan". Co mam przez to rozumiec?ze to jest wasze,kobiece maksimum IQ? Czy te stwierdzenie jest odzwierciedleniem kobiecego poziomu kultury i wychowania? Jednak to tylko utwierdza nas facetow do tego,ze nienaleza wam sie zadne prawa i przywileje a na pewno nie w takiej postaci.

Gość gośćzmarsa
Ale ja nie przepraszam tych wszystkich co maja nas za mieso armatnie tylko! Zgadzam sie z Twoimi pogladami kolego Waszpan. Przeprosilem tylko astrofanke bo zle zrobilem. Najwidoczniej ona nie jest taka jak te o ktorych mamy wyrobiona opinia. Tez mnie w*****a to co ann pisala ze same pedalki teraz chodza w przyciasnych kolorowych spodniach! Ale taka jest prawda! Wystrzyzone, wygolone, szaliczek. No niuniusie takie przytulaski! Kurwa! Tylko co my mamy zrobic? Ja juz nie daje rady z tym walczyc! Sam z wiatrakami jak don kichot? Ale wiem ze nie jestem juz sam, bo sa tacy jaj Ty kolego waszpan! Ale sa tez takie kobiety jak astrofanka. Mi sie wydaje ze ona chce nas zrozumiec tylko i dowiedziec sie skad nasze takie wnioski na temat kobiet. Pozdrawiam. Szkoda zycia na te bezsensowna wojna ktorą i tak obie strony juz dawno przegrały. Szacun Waszpan za niezlomnosc! I astrofanka za wyrozumialosc. Szkoda....

Gość gośćastrofanka
No wlasnie...skad w Tobie style nienawisci do kobiet?

Gość gośćWaszPan
Dzieki gosc z marsa. Rowniez pozdrawiam i cieszy mnie fakt ze nie jestem sam w tej wojnie slownej z plcia slabsza nie tylko fizycznie ale tez intelektualnie. Mimo iz astrofanka pojechala nas to tez mysle ze jest w miare ciepla osoba i jej przypisac falszu nie mozna. To chyba kobieta ktora zalicza sie do grona nie licznych kobiet ktore niesamowicie wykazuja sie w kuchni. Maz musi byc z niej zadowolony. Dla takich kobiet w nagrode powinny byc troche w ramach bonusu poluzowane prawa w pewnych dziedzinach jak mozliwosc studiowania na meskich uczelniach. Tak jak wczesniej pisalem ze nieliczne moglyby zajmowac pewne stanowiska w panstwie. Bede sledzil dalej ten watek bo jeszcze nie wszystko bylo dopowiedziane. Wszelkie watpliwosci ze strony kobiet wyjasnie na bierzaco. Odslonie rabka tajemnicy o roli kobiet w zyciu Pana. Taka tez ksiazke niedlugo bedzie mozna kupic w ktorej beda wskazowki i rady jak zyc by sie nie skurfic.

Gość gośćWaszPan
Astrofanka to co piszemy nie jest pod zadnym wzgledem nienawiscia skierowana do was kobiet a jedynie przez to chcemy was "naprawic"moralnie. Z moralnym kodeksem,z zasadami,wartosciami,szlachetnoscia tez mozna zyc! Nie trzeba proznosci by byc czlowiekiem,nie tzreba rozpusty,brudnych mysli by byc czlowiekiem,nie trzeba zyc w obludzie,zaklamaniu by byc kims! W swiecie ktore teraz zyja kobiety i ktore sam ten swiat kreuja to wszystko robia to na fundamentach obludy,falszu,wypaczonych idealow,autorytetow. Same zmieniacie standardy zycia. Jedynie facet z jajami moze wyleczyc was z tej epidemi ktora zmienila wasze postepowanie.

Gość gość
Obrońca moralności publicznej się znalazł.. ZENADA :-)

Gość gośćzmarsa
Astrofanka. Bo my dajemy z siebie wszystko! Doslownie! Jak facet tyra fizycznie to głab? A kto ma to robic te najcieższe prace? Przeciez ze nie wy kobiety. Ale tak nas traktujecie i tak myslicie o nas. Nawet prosto w twarz mowicie! Nie twierdze ze Ty, ale ktore mnie otaczaja juz takie sa. A moze ja wole pracowac fizycznie? Wyzyje sie, dam upust swojej energii? Moze wole tworzyc w realu niz na papierze. I przychodzisz chlopie do domu i co? Zmeczona zona! Rano dzieci do szkoly zawiozla potem przywiozla, w miedzy czasie filet z kurczaka, no bo to chwila moment po co czas marnowac. Tak to wlasnie wyglada. Nikt nie ma przeciw ze w biurze pracujecie. Tylko szanujcie nas za to co dla was robimy, a my bedziemy szanowac was. Ale tak jak Waszpan napisal to ja tak samo mysle ze jestes astrofanka ciepla osoba. Szkoda ze nie spotkalem takiej na swej drodze. Kazdemy facetowi zycze tego.

Gość gość
skoro wolisz pracowac fizycznie, znajdz taka, ktorej to odpowiada, co za problem? widocznie za wysoko mierzysz, bo pani doktor czy pani z korporacji nie zwiaze sie z pracownikiem fizycznym, moze jedynie da mu si przeleciec, jak ja bardzo przycisnie

Gość gośćzmarsa
Do 19:07.Sama widzisz jaka tepa jestes! Przeciez ja, my nie zmuszamy was kobiet zebyscie nam rytmu dotrzymaly! Przeczytaj calosc a nie na podstawie jednego postu wysuwasz wnioski. To przez wasza proznosc wlasnie powstaly te korpolacje czy co tam napisalas. Widzisz nawet nie wiem, hehe. Bo normalnemu czlowiekowi to nie potrzebne. I te duze sklepy, galerie. Po co? Na co? A to co piszes . hmmm, nie wiem co Ci odpowiedziec? Pani prezes da fizolowi jak ja przycisnie? To co nie ma chlopa? Mena swojego? Nie rozumiem was kobiet. Ja mam swoj honor i nikt mu nie wmowi ze czarne jest biale. Temat rzeka. Jedynie co mnie cieszy to ze juz nie ma jezyka nienawisci. Mozemy rozwarzac nasze problemy.

Gość gośćastrofanka
Gosc 19.07 jestes kobietà? Jakze proznà. Wstyd mi za Ciebie. I pozniej sie dziwicie, ze Po was Jada jak Po lysych kobylach :/

Gość gośćzmarsa
Dzieki astrofanka. Jestes spoko. Przelamujesz moj wyrobiony stereotyp. Ile masz lat? Jestes w zwiazku? Dzieci? Nie chcesz, nie odpowiadaj. Ja 32, od dawna w zwiazku. Tylko ta jedna jedyna. Dwoje dzieci. A i skad. To tez ma znaczenie. Woj. wystarczy. Ja podkarpacie. Bez smichow prosze. Ech...

Gość gośćastrofanka
Zmieniles taktykè czy jestes szczery z przprosinami gosciu z marsa?

Gość gośćzmarsa
Szczery. Tylko dla Ciebie. Bo jestes inna. Przynajmniej tak mysle, takie moje odczucia sa. Mysle ze sie nie myle. Szczere.

Gość gośćastrofanka
Skoro szczery to nie tylko DLA mnie bo domyslam sie, ze Po swiecie chodzi duzo kobiet z podobnym tokiem myslenia... A to jakimi kobietami sie otaczacie, zalezy od was. Ja rzeczywiscie jestem dosc wysublimowana.... I nie przemawia tu brak skromnosci przeze mnie tylko zycie, ktore dalo mi w kosc od najmlodszych lat. Seriale, galerie I wysilek dotyczace wcisniecia "start" w zmywarce to nie Moja bajka, dlatego tak tez bylam poirytowana waszym gadaniem. Jestem 27 letnia zona I szczesliwa mama 1 dzieciatka. To prawda- mam w siebie duze poklady ciepla, ale nie zmienia to faktu, ze jestem harda I charakterna.

Gość gośćzmarsa
Juz sie martwilem ze to nie Ty. Ze ktos sie podszywa. Kazdy ma swoj charakter. Ale jak podejmujemy decyzje zycia w zwiazku, to musimy wiedziec ze nasz charakter zderzy sie z innym. Z takim samym? Hmm. To by chyba bylo zbyt proste. Nawet nudne. Ja naprawde chcialbym szanowac prace i wklad kobiet. Mysle, uwazam po Twoich postach ze Ty szanujesz nasza ciezko prace i wklad. Nie jestesmy tylko samce! A wy samice. Nie chuc powinna rzadzic. Dlaczego po latach w zwiazku nie ma juz erotyzmu? Ja mam go duzo. Ale jak moja pani woli tv? Poczekam, ogladnie co ja interesuje i koniec. Ale jak mi mowi prosto w oczy ze patrzy tylko po to. Z nadzieja ze zasne i nie bede nic chcial. To nie wiem. Jak bym wiedzial ze jest jej nie dobrze. Ok. Moja wina nie spisuje sie, ma prawo czuc niechec. Ale jak ma za kazdym razem trzy, cztery o wiecej. To nie wiem o co chodzi. Nie wiem astrofanka. Jestes jedyna taka kobieta o ktorej mam inne zdanie. Reszta to.... hmmm. Obudzilas we mnie nadzieje. Oj wy kobiety. Potraficie!

Gość gość
Widac zonka Ci obrzydzila plec piekna. Przykre to.

Gość gośćzmarsa
Oj obrzydla! Zebys wiedzial(la). Co zrobic? Oka sobie nie wydlubie. Jakos do smierci dowegetuje.... Smutek i zal.

Gość gośćastrofanka
Powszechny problem wsrod kobiet....ale....kobiety tez bywaja niespelnione, nienasycone, niezaspokojone. I jeszcze slysza of swoich mezczyzn,ze sea zboczone,niwyzyte. Dasz wiare?:)

Gość gośćzmarsa
To nie Ty. To ktos inny. Astrofanka nie robi bledow i nie wstawia buziek. Nie wiem co Ci odpowiedziec? Jakie sa kobiety? Juz sie duzo dowiedzialas ode mnie. Ze ich faceci to c***y. Nie moja wina, Twoja tez. Ubolewam nad tym ze zyjemy w dobie calkowitego zniewiescienia mezczyzn. Ale nie wszystkich. Jeszcze sa tacy co swym silnym ramieniem obronia to co ma wartosci.

Gość gość
Gosczmarsa masz fb?

Gość gośćastrofanka
gosczmarsa bywasz taki ostry w stosunku do swojej jednej- jedynej?