Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panidomku

dlaczego kurczaki z Biedronki śmierdzą i jogurty są zważone?

Polecane posty

Gość panidomku

do biedronki to już nie warto zaglądać, czy tylko u mnie tak?

Gość gość
bo Biedronka do g****o dla patologii, chcesz dobre jedzenie to idź na rynek warzywny do rzeźnika i dobrego piekarza

Gość gość
Bo te najtansze kurczaki sa karmione maczka rybna.

Sam jesteś patologią, skoro oceniasz ludzi, po ich możliwościach finansowych. x Osobiście nie robię zakupów w Biedronce, choć mam ją blisko, ale mój sąsiad, który prowadzi nienajgorzej prosperującą firmę robi tam zakupy. Wiem, bo czasami coś sobie przekazujemy, a te jego rzeczy są zawsze w reklamówkach z Biedronki. x Mały chleb z dobrej piekarni kosztuje 3,50...4,00. Za te pieniądze można mieć prawie trzy bochenki z Biedry (zakładam, ze mały chleb kosztuje tam 1,50). Podobnie różnice występują przy innych produktach. x Zgadzam się z tym, że mięso w hipermarketach jest dużo gorszej jakości niż mięso u dobrego rzeźnika. Podobno w marketach jest nawet 50% wstrzykniętej w mięso wody. Sam zauważyłem to smażąc kawałki schabu na patelni. Dlatego z zakupami mięsa w takich miejscach uważam. x Jeśli chodzi o jedzenie uznanych producentów, to nie widzę wyraźnej różnicy, między tym kupowanym w markecie, a tym kupionym w normalnym sklepie. x Jogurt to zawsze jogurt. x Zważony może być dlatego, że w niektórych marketach lodówki i zamrażarki są na noc wyłączane z prądu.

Gość gość
Nie gadaj glupot jogurty Sa dobre a jak ci nie pasuje to iddz do zabki tam to dopiero sa swieze hahaha