Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolalgol

Jak czesto sie masturbujecie i kiedy ostatnio to robilyscie i czym?

Polecane posty

Gość gość szczery
martulenka prowo .... tak czy nie ?

Gość martulenka
A wlasnie ze nie.

Gość lackylucke
A ja dzisiaj jak sie poloze zwale sobie porzadnie w lozku. Juz dawno moj rumcajs nie byl uzywany, wiec bedzie swietny wystrzal.

Gość gość
Dzisiaj mija 8 dzień jak nie waliłem gruchy. Jest ciężko, uwierzcie mi. Nawet byle zdjęcie kobiety w internecie sprawia że drygnie mi Michałek :). Ale trzymam się mocno, czytałem że jak sobie zrobisz przerwę od gruszenia to coś się tam dzieje z testosteronem i jakoś człowiek lepiej chodzi, bardziej chce się żyć i takie tam p*****lety. Pytanie do Pań które się brandzlują pod prysznicem strumieniem wody. Ile czasu wam zajmuje dojście? Sekundy czy może minuty to trwa? Bardzo mnie to ciekawi, pozdrówki.

Gość czika147
Jak tam u was? :)

Gość gość
Przy użyciu prysznica, jakieś 5-10 minut, palcem sporo krócej.

Gość milkalala
Wczoraj to robilam wieczorem w lozku. Dzisiaj tez to zrobie, ale dzisiaj mam zamiar doprowadzic sie do rozkoszy prysznicem.

Gość czika147
Dzisiaj, paluszkiem ale chyba nie do konca mi wyszło, możliwe że będę "kontynuować" ale to już w wannie :)

Gość czika147
Kontynuowałam to w łazience paluszkiem (miałam taki zamiar żeby rozgrzać się trochę paluszkiem a potem pojechać z prysznicem) tak też chciałam zrobić ale kiedy tylko przestawałam palcem i przykładałam prysznic nie czułam tego samego, dlatego stwierdzam że mój paluszek był o wiele lepszy niż prysznic tylko kiedy czułam coraz większą rozkosz to chciałam coraz szybciej ale mój palec już nie nadążał dlatego w tym momencie pewnie przydałoby mi się takie jajeczko jakie mam maskotka :) i jeszcze to że nie mogłam sobie pojęczeć, zaczynam czuć dużą rozkosz zaczyna mną wycinać i jeszcze sobie nie mogę nawet jęknąć i paluszek nie nadąża :( ale i tak było świetnie :)

Gość zulugula92
Czika a zdazylo sie juz tak ze bylas sama w domu podczas masturbacji i w pelni oddac sie rozkoszy i postekac glosniej?

Gość maskotka994
Polecam Tobie te jajeczka czika147, jak i wszystkim dziewczyna ktore lubia sie zabawiac, sa naprawde fantastyczne, gdybys taki miala chociaz jeden a ci moge zagwarantowac ze przezywala bys rozkosz jakiej jeszcze nigdy nie doznalas a szczytowanie z nimi jest mega. Spraw sobie taki a napewno nie pozalujesz. Sa drozsze i tansze. Ja sprawilam sobie taki prezencik mam takie 2 http://www.skleperos.pl/kulki-i-jajka/190-vibe-therapy-wibracyjne-jajeczko-bezprzewodowe.html nie dosc ze doprowadza do mega rozkoszy to jest naprawde ciche, Tylko wtedy ty musisz uwazac zeby nie byc za glosna :)

Gość gość on
A ja właśnie jadę autem i czytam o Waszych " zabawach" i strasznie się nakrecilem.

Gość gość
Maskotka995 a czy dziś juz to robiłaś?

Gość maskotka994
Nie. Ostatni raz to robilam w poniedzialek gdy doprowadzilam sie do trzech orgazmow a trzeci to byl chyba najsilniejszy jaki kiedykolwiek mialam, nie wiem czy siostra czegos nie uslyszala, postanowilam zrobic sobie troche przerwy. No ale dzisiaj kto wie, bo znowu narasta ochota na przyjemnosc.

Gość gość
To co Cie powstrzymuje!? Ja mam dzis ochotę od samego rana .

Gość maskotka994
Poki co powstrzymuje mnie siostra i teraz nie moge tego zrobic.

Gość gość
No ja tez za bardzo nie mam możliwości bo jadę autem. Chociaż jakbym się bardzo napalil.. Mogę go troche pomasować przez spodnie. A Ty nic a nic nie możesz? Jesteś w pokoju z siostra?

Gość maskotka994
Nie, jest w pokoju obok, ale ja nie lubie tak na szybko i z obawa ze wejdzie, lubie dlugo sie zabawiac i najlepiej gdy nie mam nic na sobie.

Gość gość
A później będziesz mogla to zrobić swobodnie? Np w łóżku pod kolderka. Lubisz to robic dlugo, tzn kilka min? Czy kilkadziesiąt min?

Gość czika147
Zulugula tak dzisiaj byłam sama i było cudownie w końcu mogłam sobie pojeczec :) Niezłe cacka maskotko możliwe że kiedyś się skuszę :) bo dziś znowu by się przydały ;)

Gość gość
Czeka 147 opowiedz jak bylo, jak to robiłaś?

Gość gość
Maskotka994 jesteś tam jeszcze ?

Gość gość
osobiście to polecam korepetycje z ojczystego języka i gruby słownik jakoś mi opada jak półanalfabetki czytam

Gość maskotka994
Jestem. Tak, lubie to robic pod kolderka przed snem, czesto zabawiam sie kilkadziesiat min i najczesciej nie konczy sie na jednym orgazmie przy zabawie z tymi jajeczkami, dzisiaj znowu poszaleje z nimi, bo nabieram coraz wieksza ochote na rozkosz.

Gość grantka
Ja to niedawno zrobilam lezac jeszcze w lozku, po przebudzeniu naszla mnie ochota, zaczelam sie delikatnie piescic i juz nie moglam przestac, zdjelam majteczki i doprowadzilam sie paluszkami do rozkoszy. Sobota sie pieknie zaczela i odrazu dzien bedzie lepszy.

Gość gość
Znakomity moment na lekkie szaleństwo - lazy saturday morning... Któraś z pań ma ochotę? Zakręcimy się?

Gość gość
Czy któraś z Was weszła tu z taką myślą? Szczerze ;)

Gość czika147
Może troszkę spóźniona moja odpowiedź no ale trudno ;) Więc tak tym razem nie robiłam tego w wannie tylko na podłodze w toalecie. Ściągnęłam majteczki i przystąpiłam do działania, usiadłam na podłodze i rozłożyłam nogi, zwilżyłam palce śliną i zaczęłam pieścić mojego motylka jednym palcem (w tym czasie druga rączka zajmowała się piersiami) dosyć szybko zaczęłam robić się wilgotna, potem jedną ręką odchyliłam wargi a drugą kilka razy klapnęłam w łechtaczkę (lubię a zwłaszcza kiedy jestem dość podniecona) po tym masowałam już łechtaczkę trzema palcami w górę i w dół, byłam już tak mega podniecona że aż zaczęło mną wyginać, a moje palce prawie pływały, no i kiedy już byłam tak mocno podniecona no to chciałam coraz szybciej i mocniej ale z tego podniecenia moje palce przestawały nadążać i w tym momencie pomyślałam sobie że przydał by się teraz jakiś facet ze zwinnymi paluszkami no i może ze zwinnym językiem :D Kiedy już przestałam się masturbować to leżałam tak przez chwilę na podłodze bo musiałam dojść do siebie :)

Gość gośćmen
A pobawisz sie jeszcze dzisiaj wieczorem, np w lozku pod kolderka?

Gość czika147
Raczej nie, co prawda mam trochę ochotę no ale mam jeszcze okres :(