Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uwodzenie kobiet przy użyciu NLP

Polecane posty

Gość gość

skuteczne? Co myślicie?

Gość gość
NLP to działanie demonów !!! Nie wchodź w to !!! Miałam z tym do czynienia i wiem co mówię niestety :( Żadne NLP. Ostrzegam.

Gość gość
Objasnij

Gość gość
mój znajomy tego stosuje, wyrywa laski na pęczki

Gość gośćccc
CO to to NLP?

Gość gość
zastanawiam się, bo skoro inaczej mi nie wychodzi, to może to jest dobry sposób, ma ktoś tu na forum jakieś doświadczenia?

Gość gość
WYJASNIJ CZYM JEST TO J****E NLP ?

Gość gość
NLP to taka tabletka

Gość Rafał Kolak
NLP to technika psychologiczno-interpersonalna, jej założenia dotyczą sposobów komunikacji podprogowej i podświadomej. Jest to szeroki temat a tematyką zajmuję się od lat, dotyczy ona wpływu na innych, dlaczego każdy z nas zachowuje się określony sposób oraz tematykami związanymi, na bazie wielu osobistych doświadczeń oraz wielu mentalistów również mówi o NLP jako technice błędnej i ogólnionej. Tworzę stronę na której dziele się tymi częściami tej dziedziny które działają i są poparte własnymi doświadczeniami na facebooku "NLP to technika psychologiczno-interpersonalna, jej założenia dotyczą sposobów komunikacji podprogowej i podświadomej. Jest to szeroki temat a tematyką zajmuję się od lat, na bazie wielu osobistych doświadczeń oraz wielu mentalistów również mówi o NLP jako technice błędnej i ogólnionej. Tworzę stronę na której dziele się tymi częściami tej dziedziny które działają i są poparte własnymi doświadczeniami https://www.facebook.com/Relation-Solutions-964032190334754/ zapraszam

Gość gość
a to nieskuteczne - musizs sie podbac lasce - ja sie umawialem spotykalem imprzowalem same mnie z domu wyciagalay ale jak chcialem chocby pocalowac to swiete oburzenie bo sie nie podobam

Gość konstanty_p
najlepiej zacząć od przeszukania internetu-są różne strony na ten temat oraz blogi-poczytać warto, poćwiczyć też, ale zachować umiar i zdrowy rozsądek, nie wszystko co z Ameryki idealnie przeszczepi się na polski grunt, wg mnie niektóre z opisywanych technik są sztuczne i nigdy bym się tak nie zahcował

Gość gość
jak sie nie podobasz to nic nie zdzialasz

Gość gość
Według mnie można świadomie podbijać swoją atrakcyjność. zarówno zewnętrzną dotyczącą ukształtowania ciała, jego kondycji, zadbania i ubioru jak również wewnętrzną, dotyczącą pracy na swoimi emocjami, intelektem oraz charakterem. Przyciąganie osobowością i walorami wewnętrznymi ma jednak wiodące znaczenie w zdobywaniu kobiet i zatrzymaniu ich na dłużej. Jak jesteś atrakcyjnym pustakiem na dłużej żadnej nie zatrzymasz, jeśli jesteś inteligentnym przeciętniakiem szanse są o wiele większe.

Gość gość
jak sie nie podbasz to nie patrza na charakter osobowosc anii zachowanie

Gość gość
patrzą na portfel, jak gruby to inne wymagania obniżają, nawet gòwno araba zjedzą

To bzdura... Lepiej jest poradzić się doświadczonego trenera, który ma doświadczenie w sztuce uwodzenia i relacjach damsko-męskich. Warto skorzystać z porad Adama z http://uwodzenieuk.com Na jego stronie można znaleźć wiele porad w tym temacie lub też umówić się na indywidualne konsultacje.

Gość gość
Problem nie polega na tym, że ten temat brzmi idiotycznie, ale na tym, że chcesz używać jakichś durnych sztuczek, zamiast poderwać jak samodzielnie myślący człowiek.

Gość gość
najlepsz na laski feromony te http://adresik.ga/990cebec ja chodze na dyskoteki i powiem ze na 10 dyskotek zalicze po dyskotece 7 d**eczek cos napewno daja

Gość gość
a ja poznałam rok temu super faceta uwielbiałam go ,mielismy przerwę z jego wyboru,powrócił istny szatan taki sztuczny te gierki ,podejrzewam stosowanie umyślne jakichś technik na mnie ,sraczo maczo z takiego super człowieka,pogoniłam jak psa