Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pościel jako prezent dla faceta?

Polecane posty

Gość gość

Trochę głupi ale chodzi mi o praktyczne zastosowanie. Od pół roku mieszka sam i nie ma jeszcze wielu rzeczy w domu. Ma starą pościel z powyrywanymi guzikami. Gdy spał u mnie bardzo spodobała mu się poszewka zapinana na suwak tak, że nie był w ogóle widoczny. Nic się nie plątało miedzy nogami, a i materiał milutki w dotyku. Na urodziny dostał głupoty takie jak kubek i książkę(w sumie to co chciał) ale na gwiazdkę chciałabym mu dać coś praktycznego chociaż nie wiem czy to nie zbyt głupie :D Z okazji dnia zwykłego mu nie kupię bo jestem studentką która czasem sobie coś dorobi... A sam pewnie tej pościeli nie kupi, już ja go znam. Nawet o głupią patelnię to mnie posłał do sklepu bo wiem lepiej :D

Gość gość
a może husteczke haftowana hahahaha. Co ty wymyślasz dziewczyno.

Gość gość
Najgorszy prezent ever. Ja bym dostał padaczki...

Gość gość
To co mam mu kupić? Ma mieć gołe mieszkanie bez podstawowych elementów ale kolejne głupoty do postawienia będą :D

Gość heynał
facet nie uszanuje takiego prezentu , zasra, zasika, zarzyga i nawet nie upierze, wyrzuci zasrane, zasikane, zarzygane

Gość gość
Pościel to zły pomysł. Jest to taka prywatna rzecz która każdy sam sobie wybiera i kupuje a niewiele osób to widzi. Ją osobiście dla chłopaka kupilam kubek z fajnym nadrukiem że strony www.vitaminum.pl kolezanka mi poleciła te kubki z grafiką i już drugi raz kupilam na prezent. Ceny mają ciekawe a grafiki robione przez profesjobalnych grafików.

Gość natka606
To nieprawda - każdy prezent, zwłaszcza praktyczny, jest dobry. A ile można dostawać kubków? Mówisz, że Twoja poszewka podobała mu się, a nie ma nic bardziej przyjemnego, niż zapach czystej, ładnej pościeli. Gorąco polecam pościele typu 3D, których całą masę znajdziesz na Allegro. Jeśli znasz jego ulubione motywy - zwierzęce, miejskie, itp, to tym bardziej fajny prezent.

Gość natka606
To nieprawda - każdy prezent, zwłaszcza praktyczny, jest dobry. A ile można dostawać kubków? Mówisz, że Twoja poszewka podobała mu się, a nie ma nic bardziej przyjemnego, niż zapach czystej, ładnej pościeli. Gorąco polecam pościele typu 3D, których całą masę znajdziesz na Allegro. Jeśli znasz jego ulubione motywy - zwierzęce, miejskie, itp, to tym bardziej fajny prezent.

I jeszcze jedno - nie ma co sugerować się powyższymi opiniami, w tym taką o padaczce...(brak kultury). Ważne, by o kimś pamiętać i przy tym wspomóc w gromadzeniu gospodarstwa domowego:)

Gość gość
mój mąż miał zawsze "gdzieś" pościel ale teraz na rynku są piękne pościele zupełnie inne niż 10 lat temu w piękne wzory kwiaty, zwierzęta lub inne ja zawsze kupuję takie na prezent u producenta Elway na http://www.elway.biz/ posciel przez nich wysyłana jest ubezpieczona, do paczki dodaja zawsze torbę na prezent aby móc wręczyć komuś i żeby była dopasowana, w takiej pościeli zupełnie inaczej wygląda cała sypialnia zresztą sami sprawdzcie jakie są piękne