Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

GośćM

Jednak nie odpuscilam

Polecane posty

Gość gość
Ja nie, ale drugi gość pewnie tak. Ja już preferuje tylko układy bez zobowiązań. Kolacja winko i dobra zabawa. Dosyć mam tych melodramatow.

Gość gość
Fajna jesteś z tego co piszesz. Jak do tego jesteś ładna to na bank będzie chciał być z tobą.

Gość gość
Tylko przypadkowe spotkanie cie ratuje...nawet jak je zaplanujesz...czy ci powiedziec o swojej sttuacji???moze...ale nie tutaj jak juz mowilem...chyba i tak nie doradzisz :(((

Gość gość
Ja spadam, dobranoc.

Dzieki. Wiesz jestem trudna na poczatku zanim kogos lepiej nie poznam. Jestem ostrozna, boje sie zaangazowac. Na poczaatku mialam w stosunku do Niego tez wiele podejrzen czy on sie nie chce mna tylko zabawic i wgl. Pozniej oswoilam sie bo zobqczylqm ze jest dobrym mezczyzna, nie idealnym, bo mamy 2kwestie wazne w ktorych bd musieli jwkos dojsc do porozumienia jak mamy byc razem. X Myslisz ze uklady na dluzsza mete beda wystarczaly? Chcesz tak cale zycie ciagnac?

Gość gość
mam podobną sytuację, mam do niego numer, przestaliśmy się spotykać bo on tak chciał, ale ja nadal o nim myśle. Myślicie, że powinnam napisac ?

Skoro on chcial przestac sie spotykac to chyba nie powinnas. Sama nie wiem. Podal powod? Kobiety sa njezdecydowane bo moga czasami cos przerwac z zupelnie innego powodu niz mezczyzna by sie spodziewal, ale raczej jak facet konczy to chyba pozniej sie juz nie zastanawia czy moze by nie wrocic, ale moge sie mylic..

Gość gość
stwierdził, ze to raczej się nie uda i lepiej będzie jak przestaniemy się spotykać. Ten nr telefonu kusi cały czas.... może na urodziny wysłać mu zyczenia?

Gość gość
Jak facet ci powiedzial ze nie chce sie spotykac to jest koniec.Zapomnij.U nas to dziala w ten sposob ze mowimy wprost.Chce zapomniec i tyle... jiz mowilem ze zadna zwas nie pomoze bo to co sie dzieje w moim zyciu tego nie bylybyscie swiadome ze tak wogole moze sie wydarzyc.To bedzie dla was since fiction...poprostu nie do pojęcia gdyz ja sam tego nie pojmuje,A powinienem :(((

To moim zdaniem dobry pomysl. Pokazesz ze pamietasz o nim i sklonisz go do pomyslenia chociaz chwile o tb, moze cos mu sie odmieni...

No to mnie jeszcze bardzo zaciekawiles. Chcialam tylko doradzic jesli potrafie a ty rozbudziles ciekawosc. Lubie wyzwania, ale jesli nie chcesz to nie namawiam. Tak myslalam wlasnie z teorii i przeczytanych info czy ksiazkach o zach mezczyzn to obstawialam ze wlasnie jak mezczyzna zrywa to juz koniec bo juz pewnie w glowie myslal o tym wczesniej, a nie jak u kobiet ze stos emocji wahan powodow obaw lekow, orzynajmniej u mnie.

Gość gość
Autorko, a ile czasu minęło odkąd zerwaliście kontakt ?

Gość gość
Ja wiem ze chcesz dobrze ale uwierz mi...zeby zrozumiec ta cala sytuscje potrzeba czasu by o niej opowiedzieć...mowilbym z pare godzin wiec ile bym mususl sie napisać? ??to by scielo cie znog jako kobiete mimo ze chodzi o kobiete.nie dasz rady...nie podolasz takiemu wyzwaniu...tylko ja moge ale do tego potrzebny jest czas..dzieki...naprawde...jedyne o co moge cie zapytac to czy jak kobieta wysyla do faceta setki dmsow miesiecznue to jest dla niej tylko kolega???

Zebym tak robila to chyba musialby byc moj"bardzo dobry kolega". Rozne sa osobowosci ale raczej napewno dla zwyklego kolegi sie tak kobieta nie powinna" produkowac". X Nie wiem dokladnie ale kilka miesiace z 2 czy 3 jakos tak..

Gość gość
a wypada napisac po 7 miesiącach ? strasznie za nim tęsknie

Gość gość
Napisz po tych 7 miesiacach...jak tak czujesz to tak zrob... a jezeli ta kobieta jest twoja zona to jest normalne zeby wysylac tyle smsow miesiecznie...bo ja jakos nie sadze...

A to Ty jestes ta zk tora zerwal? Jak tak to lepiej nie, pisal wyzej mezczyzna gosc ze jak facet zrywa to juz nie chce zadnych reaktywacji zwiazku itd...

Jak kobieta kocha to jej odbija, nie mozna przewidziec co jest w granicy normy a co nie:D serio. Mi odbija jak sie zakocham i jestem nieprzewidywalna i niepoczytalna:)

Gość gość
Nie rozumiem...jak kobieta kocha swojego czy jak sie zakochala w tym innym???

Gość gość
kobieta jest strasznie uczuciowa. Mimo że minęło tyle czasu ja nadal nie potrafię zapomnieć, głupio mi napisać do niego bo nie chce się narzucać, ale z drugiej strony marze, żeby sie odezwał, zeby go zobaczyć (chociażby przypadkowo).

Jak kocha swojego.. Mozna w tej samej os tez sie na nowo zakochac tak tez moze byc. Wydawalo mi sie ogolnie ze zakochanie na poczatku moze byc takie wylewne w czulosciach gestach slowach (o masz prypadek zony ktora wysyla mnostwo smsow)ale poznalam jakis czas temu kobiete po 40 ktora jest mezatka juz ze sporym stazem i ona ze swoim mezem chciala byc caly czas niemal w kontakcie inon z nia tez, bo musieli byc przez jakis czas osobno. Nie moglam wyjsc z podziwu a oni po ilus latach malzenstwa musieli byc codziennie przez iles h w kontakcie wirtualnym tak tesknili za soba i opow sb o wszystkim....

Gość gośćszarik
idz spac etatowy zj***e...

A jeszcze zanim pojde spac, to zapytam sie, gosc mezczyzno czy to Ty moze mi podbijales temat o filmie podnoszacym na duchu? Dodawales jakies nowe filmiki prawie codziennie?

Gość gość
Wiesz co...podaj mi maila bo nie chce tu pisac o swojej sytuacji...mozesz?chcesz posłuchać?

Gość gość
Ja też mogę posłuchać ,coś doradzić...

Gość gość
Wydajesz sie byc mocno egzaltowana osoha autorko. Nakrecasz sie emocjami. Nie wazne jakimi,byle byly.

Gość gość
Dzień dobry GośćM :)