Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kolega który zdrowo się żywi zwrocił mi uwagę o wodę gazowaną

Polecane posty

Gość mały chemik
gość dziś mały chemik,ale KIEDY żyli krócej? x Także przed wojną, ludzie żyli krócej, niż obecnie, czy w latach 60, 70... Proces wydłużania życia nasilił się w wieku 18 i 19. Przyczyną był po prostu wzrost higieny życia, jakości i poszerzającej się dostępności skutecznej medycyny. x gośćAnna36 dziś Miosio nie jest głupikiem, tylko Małychemik. Nie ten jest głupkiem, kto "da się podejsć", bo zaufnie, że rozmówca wie co mówi i wygłasza SWOJE poglądy, jest cnotą, a prawienie GŁUPOT -nie ważne czy pod przykrywką żartu, czy nie -JEST GŁUPOTĄ!!!! x :D możesz sobie tak myśleć, ale wielu ludzi wybitnych, chętnie wkręcało innych ludzi. To jest zabawa stara jak człowiek. Mógłbym tu wymienić wiele przykładów. Może tylko Tuwim i Słonimski, którzy przed wojną wypisywali w prasie niewiarygodne brednie, a i tak byli tacy, którzy traktowali to poważnie. ŚWIADOME prawienie głupot, można powiedzieć, jest zajęciem dla mędrców :classic_cool: x Misio jest bufonem, to fakt.

Gość gość
To geny decyduja kto bedzie ile zył

>>>ŚWIADOME prawienie głupot, można powiedzieć, jest zajęciem dla mędrców<<< x Gdybyś do nich należał, to prowadziłbyś tą grę ze mną. Jest sporo sposobów, którymi mógłbyś podważać moje argumenty :). A tak wyszło na to, że GośćM, traktowałeś jak palanta (polecam Ci francuski film pt. Kolacja dla palantów :D ), a mnie... przestraszyłeś się :P. x >>>możesz sobie tak myśleć, ale wielu ludzi wybitnych, chętnie wkręcało innych ludzi.<<< x I po efektach Twojego "wkrętu" widać, że do tych "wybitnych" nie należysz. Pomysł, abyś poćwiczył w przedszkolu, wydaje się być całkiem na miejscu :P. x Ps. Ja wcale nie neguję, ze na tym forum zachowuję się jak bufon :P.

Gość gość
misio to nie bufon tylko zwykly debil