Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

70% Polaków słucha disco polo. Co myślicie o tych ludziach ?

Polecane posty

Gość gość
I co w zwiazku z tym? Masz z tym problem?

Gość Von Dabar
No cóż. Od wieków większość społeczeństwa stanowili chlopi oddając się prostej rozrywce.

Gość gość
myslę, ze to plebs

Gość gość
Aż 70%?Masakra

Gość gość
Współczuję im ubogiego gustu muzycznego. Disco Polo to stan umysłu, nie powiem czasami również lubię posłuchać lżejszej muzy ale nigdy nie zniżam się do poziomu disco polo, które jest po prostu żenujące

Gość gość
Gdyby przetłumaczyć piosenki popowe które są obecnie bardzo popularne na całym świecie typu rihanna lady gaga czy inne to byłoby dokładnie takie samo disco polo tylko z muzyką zrobiona bardziej profesjonalnie

Gość gość
Niech sobie słuchają czego chcą, kto im zabroni? Tylko jakoś mi się nie chce wierzyć w te 70%,dziwne

Gość gość
17:56 Z Rihanną może i prawda ale porównywać Gagę do disco polo to już stanowcza przesada. Gaga w przeciwieństwie do ''artystów'' disco polo potrafi śpiewać, komponować i grać. Odnajduje się w wielu gatunkach muzycznych nieosiągalnych dla żadnego discopolowca jak choćby w jazzie

Gość gość
Ja tam wierzę w te 70% to ci sami ludzie którzy siedzą z nosem w telewizorze i z wypiekami na twarzy oglądają produkcje typu: dlaczego ja, ukryta prawda, pamiętniki z wakacji itp

Gość gość
statystyki jakieś wiarygodne proszę

Gość gość
Jeden lubi serdelki, drugi ...... he he .... mirabelki. Disco Polo, to muzyka taneczna, relaksująca i łatwo wpadająca w ucho, stąd cieszy się taką popularnością! Ja uważam, że trzeba być wszechstronnym i słuchać wielu gatunków muzyki, również disco polo. Kto sądzi inaczej jest ograniczony i tendencyjny celowo i często interesownie. Jedyne co razi mnie w disco polo, to taka sieczka z kotła i tego naprawdę nie mogę słuchać, natomiast jest wiele piosenek bardzo udanych.

Gość vega1
niech każdy słucha tego co lubi i tyle w temacie, a przy okazji polecam portal disco-polo.info

Nic nie myślę, póki nie muszę go słuchać razem z tymi osobami.