Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem w ciąży co z tym zrobić

Polecane posty

Gość gość
królewna się nudzi, NAWET posprzątała

Gość gość
kobiety tyrają 12h w ciąży, ledwo żyją. Może popracuj fizycznie w supermarkecie albo na kuchni. Od razu twoja "ciężka" praca stanie się lekka

Gość gość
Nie da się kulturalnie porozmawiać . Nie wiem o co Pani chodzi. I skąd ta agresja ...

Gość gość
czy to moja wina że jestem inteligentną osobą , skończyłam cięzkie studia , nauczyłam się ciężkiego jezyka i nie pracuje fizycznie ? Może mam jako pokutę iść do supermarketu teraz tak ? Dlatego że jestem inteligentna i stać mnie na lepszą prace niż ta.

Gość gość
tu jest kilka osób, które z podziwu wyjść nie mogą, że się nudzisz leniu

Gość gość
Jeśli ci się nudzi dawaj korki dzieciom w domach. 20-30zł za godzinę. Mało kto w Polsce tyle wyciągnie.

Gość gość
Inteligentni ludzie się nie nudzą...

Gość gość
A ile masz lat?

Gość gość
Filologie nazywasz ciezkimi studiami? Hahhaha :D padlam

Gość gość
25 mam lat. wiekszośc moich koleżanek nawet chłopaków nie ma i w soboty na impreze się szykuje

Gość gość
Studia językowe to akurat bez problemu się kończy, zwłaszcza mając bogatych rodziców, którzy fundują kursy, wyjazdy itp. Gdybyś skończyła jakiegoś inżyniera, no to wtedy można by powiedzieć, że jest się inteligentnym.

Gość gość
Moja droga w zależności jaka filologia. Nie mówimy tutaj o angielskiej

Gość gość
A jakie to sa te ciezkie studia i ciezki jezyk? :D

Gość gość
Filologie nazywasz ciezkimi studiami? Hahhaha smiech.gif padlam x Ja też;p Najlżejsza linia oporu. Taka inteligentna a takie (bez urazy) lipne studia.

Gość gość
Niby inteligentna, a zajęcia sobie nie potrafi wymyślić. Zapisz się na jakiś kurs, pochodź na basen, proste rękodzieło, możesz uczyć się kolejnego języka, albo spędzać pół dnia w necie szukając wymarzonego wózka.

Gość gość
aktualnie Pani prezydentowa ma je ukończone. Może ci to podpowie trochę

Gość gość
hahaha niemiecki moja droga, moja przyjaciółka studiuje więc mi nie wmówisz że jest cięzki. Sorki myślałam że to będzie jakiś chiński czy coś. To drugi obcy język w tym kraju to NIE SĄ CIĘŻKIE STUDIA

Gość gość
A czym zajmuje sie Twoj narzeczony?

Gość gość
Ciężkie studia to fizyka, chemia czy jakikolwiek kierunek inżynierski

Gość gość
Jezyka to ludzie sie ucza DODATKOWO po naprawde ciezkich studiach np. inzynierskich, a zeby przez 5 lat uczyc sie tylko jezyka to sorry, ale ciezko nie jest jak to sobie uroilas. No chyba, ze ktos ma antyzdolnosci do nauki

Gość gość
Ja widze że ty się lepiej znasz ode mnie ! Masz znajomych w szkole językowej, twoja koleżanka uczy się niemieckiego. Co ja głupia ze swoim magistrem z tego języka i 2 letnimi zagranicznymi praktykami do Ciebie. Takich specjalistów jak ty jest na pęczki w supermarketach. Jeżeli uważasz że opanowanie jezyka niemieckiego na poziomie biegłym jest łatwe to masz bardzo ograniczony punkt widzenia. Założe się że sama znasz jezyk angielski na poziomie podstawowym ale w cv na lepsze posady wpisujesz średniozaawansowany co nie ? Ale gdyby cię ktoś zapytał ani be ani me byś nie powiedziała , bo filmy zawsze z lektorem oglądasz :0

Gość gość
a co do tych inżynierskich studiów jak tak określasz jako wyznacznik inteligencji. Powiem ci że porównywanie zdolności z nauk ścisłych do lingwistycznych jest jak powrównywanie kto był mądrzejszy Słodowska czy Mickiewicz.

Gość gość
Haha bo ci żyłka peknie. Urazona duma. Sorry język to jak ktoś wyżej napisał dodatkowo a nie jako studia. Gdybyś była zdolna to byś poszła na coś innego. Moja koleżanka o której wspomniałam kończyła w tym samym czasie drugi kierunek. Ucząc się jeszcze angielskiego i francuskiego, a do pilnych nie należy. Więc nie wmowisz nikomu że to ciężkie studia

Gość gość
urodzic

Gość gość
No tak czasem debile potrafią kilka języków przyswoić. Nie odpowiedziałaś na wyżej wymienione pytania. Czemu skoro ci się nudzi nie dajesz korepetycji prywatnie.

Gość gość
Idz obiad gotuj bo facet wróci i lipa

Gość gość
bardzo dużo mówisz o swoich znajomych i koleżankach :) ciekawe czy Pani skończyła jakieś studia ? Pedagogika ? czy może żadne ? Zresztą kończę temat studiów bo on nie był głównym tutaj. Można by było długo dyskutować na temat wykształcenia . Chce tylko zauważyć że są różne rodzaje inteligencji . Nie można fizyka porównywać na przykłąd z wybitnym humanistą. Bo obydwoje mogą być bardzo zdolni ale w innych kierunkach. Więc mówienie że wyznacznikiem mądrości sa skończone studia inżynierskie świadczy o ograniczonym poglądzie .

Gość gość
Ja widze że ty się lepiej znasz ode mnie ! Masz znajomych w szkole językowej, twoja koleżanka uczy się niemieckiego. Co ja głupia ze swoim magistrem z tego języka i 2 letnimi zagranicznymi praktykami do Ciebie X Jesteś bardzo ograniczona skoro sadzisz, że odpowiada ci jedna osoba. I bardzo nijaka jeśli nie potrafisz znaleźć sobie zajęcia

Gość gość
Bo daje korepetycje w tygodniu. Ale uczniów mam w przedziale wiekowym 8-12 więc nie jest to jakimś ambitnym i rozwijającym punktem w moim planie tygodniowym.

Gość gość
ma dziewucha ciezki tylek dlatego jej ciezko:-P