Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem w ciąży co z tym zrobić

Polecane posty

Gość gość
Nie wiem czy jedna osoba czy kilka bo wszyscy to ,,goście" ale mówienie o koleżankach i kolegach i wymądrzanie się bo ja wiem lepiej bo ciotki wnuczka stryjeczna studiowała... jest głupie

Gość gość
Inteligencja a mądrość to co innego. I wybitny matematyk będzie bardzo dobrym humanistą. Inteligentny człowiek przyswoi wszystko

Gość gość
Tak odpowiada typowy niedowrtosciowany humanista. Ja jestem po budownictwie i pracowalam rok w anglii w zawodzie, wiec ten jezyk raczej znam dosyc dobrze. Nie mowie, ze wszyscy hunanisci sa nieiteligentni, na pewno czesc z nich poszla na te studia z pasji i duzo potrafia w swoim zawodzie. Jednak duzo moich znajomych szlo na takie studia, bo sa latwe. Ten kto skonczyl latwe studia nie znaczy, ze jest glupi. Jednak filologia germanska nie zalicza sie do ciezkich studiow. Pamietam jak kolezanka z mojego LO poszla na te studia i mogla czesto imprezowac, zajec nie bylo duzo, jedynie przed sesja rzeczywiscie sie uczyla, a skonczyla studia dobrze. Porownujac do moich studiow miala naprawde lekko. Taka prawda i nie ma co sie klocic.

Gość gość
Dziewczyno sama się chwalisz jaka to jesteś inteligentna bo skończyłas wg swojej opinii ciężkie studia. A my ci mówimy ze nie są.

Gość gość
Rob tłumaczenia

Gość gość
waszym zdaniem. Zdanie internetowych specjalistów i inżynierów mnie nie obchodzi.

Gość gość
No ty swoim zdaniem jesteś inteligentna:p

Gość gość
Skoro uczenie języka nie jest dla ciebie ambitne to co jest? Co chcesz robić?

Gość gość
Właśnie co chcialabys robic?