Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak wy macie na wszystko czas? Ja niby w domu a sie nie wyrabiam.

Polecane posty

Gość gość
Trzeba bylo. Ale no to to juz troche za późno.

Gość gość
A nie szkoda ci męża, jak zapuerdala? A ty w ciepłym domku z dzieckiem

Gość gość
Hej. Tak was podczytuję od dłuższej chwili i postanowiłam wam przedstawić moja sytuacje, moze cos poradzicie. Moj maz właśnie jest taki, ze jak pracuje i zarabia więcej niz ja to ma sue za niewiadomo kogo. Pracujemy oboje, a on ciągle sie mnie czepia, ze nie posprzątam po pracy, nie ugotuje. Jak jedziemy do teściowej to specjalnie mu mówi, ze jaki tu lad i porządek. Tylko ze teściową nie pracuje i nigdy nie pracowała.... Jakby mnie utrzymywał tak jak teść teściową to logiczne jest ze u nas tez wszystko by lsnilo. Ja juz sily na niego nie mam... Ciągle sie kłócimy o to. Co według was powinnam zrobic?

Gość gość
23:16 Tak, chodzę w tych szpilkach po mieszkaniu-co w tym dziwnego? Sa umyte, mam dobrej jakości podłogi w domu. Tak, maluje te usta na czerwono a i czasem nawet oko pomaluje. Na codzień sie tak nie maluje. Skąd wiesz co by Twoj facet pomyślał i zrobił? Przeciez tak nigdy nie zrobiłaś zeby znac jego reakcje. Moj widocznie jest inny bo lubi takie "dni" (przeciez codzień tak nie wyglądam) i podoba mu sie to. Pozniej idę sie umyć i ubrać w cos wygodniejszego.

Gość gość
Ja tez czasem tak robię:) chce mu sprawić przyjemność. A po dobrym seksie on zasypia a ja musze iść i sie ogarnąć do spania

Gość tamarkasss
Tu www.naszaopiekunka.pl znajdziesz opiekunkę do dziecka i pomoc domowa, ja znalazłam.