Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość depresja dekompresja

Panowie dlaczego siedzicie gdy kobiety stoją?

Polecane posty

Doszło do tego, że trzeba płeć potwierdzać...tak, jestem facet. A te półgłówki myślą spermą no i widać jaki efekt...matoły.

Gość gość
Haha haha:) księżniczce się w d***e poprzewracało skończyły się czasy obowiązkowego szanowania kobiet na każdym kroku w dodatku dzisiejszych nowoczesnych kobiet.

Gość gość
Tobie za to rozum chyba za mocno rajtuzy ściskają. Przez takie uslużne melepety kobiety są przekonane że są jakimiś chodzącymi 8 cudami świata. Ogarnij się trochę p**deczko bo takich jak ty te harpie dymają aż nic z nich nie zostaje

Gość gość
Bo stoimy kiedy one leżą. Logiczne, nie ?

Inaccesible...a jak kobieta będzie miała 38 i wyglądać będzie na 45? Albo gdy 42, a wyglądać na 37? O...i przylazł ten mizogin bolące nóżki...

Gość gość
Jeśli chodzi o mnie to możesz ustępować miejsca nawet Grodzkiej. Ale żal mi cię trochę bo takich rycerzy to szanowany Kobiety i wieku naszych matek. Dzisiejsze - dymają takich frajerów do suchej nitki. Ale każdemu to co lubi. Byle z rycerza nie został tylko zakuty łeb

Inaccessible-czepiam, bo nie rozumiem trochę. Dlaczego nie ustąpisz już dwudziestolatce? To jeszcze nie kobieta?

Gość gość
*szanowały Kobiety w wieku naszych matek

Mizogin-wiesz gdzie mam Twoje żale? ;)

Gość gość
10 latka to też kobieta :)

Gość gość
P**deczko, wiesz jak głęboko mam twoje włazidupstwo? Myślisz że jakaś ci z wdzięczności bezinteresownie da?

A ten spermomyśliciel dalej myśli że jak się kobiecie ustępuje, to liczy się na coś. W lesie wychowywałeś się?

Gość gość
J nie ale ty chyba z kilkoma siostrzyczkami.

depresja dekompresja, a bo moje zasady każą mi nie tyle ustępować każdym kobietom, co osobom starszym lub takim, które źle się czują ;) Natomiast wszelkie kobiety w drzwiach przepuszczam. Nawet takie już bardziej kobiece nastolatki.

Gość gość84
Ustępuje tylko starszym, kobietom w ciąży oraz osobom, które z jakiegoś powodu powinny usiąść, np. ktoś o kuli albo z nogą / ręką w gipsie. Kobietom niby czemu miałbym ustępować? Poza tym wiele wcale sobie tego nie życzy. or Chciałyście równouprawnienie no to je macie, a takie ustępowanie akurat kobietom jest swego rodzaju dyskryminacją (bo nie ustępuje dziecku, innego kolesiowi tylko kobiecie). No i od kiedy to jest kobieta, a nie dziecko ?