Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość depresja dekompresja

Panowie dlaczego siedzicie gdy kobiety stoją?

Polecane posty

Gość gość
Po takich komentach już na pewno nie będę ustępował miejsca kobietom. P*****le 🖐️

Gość gość
Ale jaki ja mam z tego profit że ja jej ustąpie? Co mi to dobre wychowanie da z resztą dlaczego to facet jest w tym zawarty a kobieta nie? Ludzie powinni uczyć małe dziewczynki ,że należy ustępować miejsca facetom bo (uwaga mamy tu logiczny argument) ciężej i dłużej muszą pracować.

Gość gość
Ale jaki ja mam z tego profit że ja jej ustąpie? Co mi to dobre wychowanie da z resztą dlaczego to facet jest w tym zawarty a kobieta nie? Ludzie powinni uczyć małe dziewczynki ,że należy ustępować miejsca facetom bo (uwaga mamy tu logiczny argument) ciężej i dłużej muszą pracować.

Gość gość
Wygrałem zamilkła ;)

Łachy nie robisz. O Tobie i przy okazji o rodzicach to źle świadczy. Ot co, wychodzisz na prymitywa. I żeby nie było, bo chyba przez niektórych za dziewczynę jestem brany. Jestem facetem i przez was mameje czasami wstydzę się tego.

Gość gość
Takie czasy dostaniesz po tyłku od kobiety to zrozumiesz ...

Gość gość
Autorka to kobieta wychowana przez nadopiekuńczych rodziców, którzy nosili za nią tornister do i ze szkoły. Popatrzcie czasem na dzieci idące do szkoły. Chłopcy dzielnie noszą a dziewczynki nie bo za nie nosi ktoś inny a one maszerują sobie z boku. Potem jako kobiety myślą, że mężczyźni będą całe życie wokoło nich skakać. Same nie podejdą, nie zagadają, nie napiszą pierwsze, nie postoją trochę w autobusie, nie zapłacą nawet za siebie itd. Rozpieszczone księżniczki a raczej zwykłe pasożyty!

Gość gośćszarik
Ona siedzi,ja stoje...gdzie sa wtedy oczy?!jaja se robicie...p*********e Hipolicie

Gość gość
Mój chłopak jadąc do mnie do pracy stał w autobusie w nocy 7h. Ustąpił osobom starszym i kobietom. A tu niektórym paniczykom 10 min ustąpić, albo 10 sec zapytać czy usiadłaby to kwestia "równouprawnienia" . Ale widać, że niekórzy mylą pojęcie "każdy ma prawo do wolnego miejsca" z następstwem "będę dobrze wychowany i ustąpię tej czy tamtej dziewczynie miejsca". Ale fakt, faktem. Jakoś wszyscy jak widzą chłopaka i dziewczyne siedzących to najpierw zganiają dziewczynę do ustąpienia miejsca (mnie to kiedyś spotkało, i kilka moich koleżanek.)

Gość gość
Siedzę żeby mi nie wisiał.;0

Gość gość
I wsiąść do tego autobusu dacie radę czy trzeba was wnieść?

Gość gość
sam widzisz, że do autobusu jakoś się oni wczołgują ale zaraz potem trzeba im ustąpić miejsca, żeby mogli rozsiąść się i jaja wysiadywać :P

Gość gość
Lepiej wysiadywać jajka niż jajeczka. Jak facet wraca z fizycznej pracy do domu to raczej trudno oczekiwać żeby ustąpił miejsca panience która właśnie 8 godzin przepierdziała siedząc przed komputerem w jakimś korpo

Gość gość
tak z fizycznej pracy, zwłaszcza te cwaniczki w garniakach z laptopem na kolanach...żenada

Gość gość
A jak ma pracować z laptopem na stojąco? Położyć ci go na głowie? Czy mu potrzymasz?

Gość gość
Już widzę czterdziestolatka ustepujacego miejsca zmęczonej życiem 20 letniej siksie :D

Gość gość
same lapotopy w tej komunikacji, eh.... :O a niech siedzą i trzymają te laptopy na kolanach, popatrzymy se na nich z góry przez te parę przystanków lub stacji

Gość gość
ja na takich chamów to nawet nie patrzę

Gość gość
Obojętnie co wbiły wam do głów zidiociałe babskie pisemka. Zawsze tak było i być powinno że młodszy ustępuje starszemu. Nawet jak - o zgrozo - młodsza jest kobieta

Gość gość
Bo wtedy oczy masz na wysokości cipki i można oddać się marzeniom o lizaniu. Szczególnie kiedy stoi tuż obok. Ustąpić miejsca to prawdziwe tortury.

Gość gość
Dziwnie bym się czuła jakby mi facet miejsca ustąpił :-D jestem młoda Pomyslalabym ze leci na mnie:-D

Dzień dobry...widzę, że niektóre osoby się obruszyły. Pewnie hołota jakaś. Jestem również za tym, że facet nawet i znacznie starszy od dziewczyny, nawet nastolatce powinien ustąpić miejsce.

Gość gość
:D :D możesz nawet 5 letniej dziewczynce z warkoczykami ustępować, twoja wola.

Gość gość
Możecie nie siadać to nie będziecie mieli dylematu ustąpić czy nie a przy okazji ktoś uzna was za uprzejmego i dobrze wychowanego, i to całkiem za nic 💤

Gość gość
gość wczoraj Twój chłopak do dupa bez jaj skoro zmęczony lata jak piesek i ustępuje byle komu miejsca.

Bez jaj to jest mymłon który siedzi gdy kobieta stoi. Dużo teraz takich. Gardzić wami to mało.

Gość gość
Bozia dała oprócz dupki również nóżki. Zupełnie jak facetom

Gość gość
siedzenie jest niezdrowe, stanie jest zdrowsze, a zatem - jest to dbałość o kobiety

Gość gość
autorka zawsze ustępuje miejsca starszym, którym już rzeczywiście cieźej stać? bo jakoś otym mowy nie ma.

Gość gość
O,proszę,już o profitach mysli-typowy cienias