Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dobra dziewczyna dla faceta to fryzjerka, kosmetyczka, pracownika sklepu odziezo

Polecane posty

Gość gość

-wego itp. Bo takie zawsze o siebie dbaja. A np. ksiegowa moze przytyc albo ubierac sie byle jak.

W życiu nie widziałeś grubej fryzjerki, kosmetyczki albo pracownicy odzieżowego sklepu?

Fryzjerka kojarzy mi sie z solara, zwlaszcza jak mieszkalam w PL to jedna miala zaklad fryzjerski a w nim maszyne do opalania, sama duzo tapety, latem to wszystko splywalo az..

Gość gość
ktoś tu się chce dowartościować? Wybrał księgową? ;p

Gość gość
Tylko nie bierz sprzedawczyni ze spożywczaka. Każda jaką znam to dzi..ka. Jedna u mnie z osiedla ma chyba z 50 lat, a męża zdradziła na zapleczu z takim pijaczkiem osiedlowym z 10 lat młodszym od niej. Afera była na osiedlu hahaha. Młode są jeszcze gorsze. Wiedzą który facet przy kasie i zaraz podrywają. A umalowane jakby na imprezę szły a nie do pracy.

Gość gość
pracuję w sklepie odzieżowym i faktycznie większość dziewczyn jest młoda, zgrabna,ładna, stylowo ubrana, ale są 2 po 40 stce, te 2 + 2 młode są też grube, więc nie ma reguły

Gość gość
Coś w tym jest dzisiaj zaliczyłem naturię i rossmana i były tam same piękne i zadbane panie .