Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak kobieta ma dobry charakter i nie jest zmanierowana, to nadwaga faceta....

Polecane posty

Gość gość
nie to nie obrzydza .... bardziej obrzydza mnie charakter

@ misio1 wczoraj Co Wy ciągle z tą nadwagą u faceta ? Jak facet niczego sobą nie reprezentuje, to żadna kobieta go nie zechce. x Misio-pierdzisio na własnym przykładzie wie co mówi :D

Gość gość
Możesz znaleźć zone nawet i być białym małżeństwem ;-)moja znajoma wyszła za grubasa,dość szybko urodziło się dziecko,ona mi mowi,ze kochała się z nim w ciągu małżeństwa 2 razy za każdym razem była pijana i chciała tylko zajść w ciążę. Innego nie mogła znaleźć. Teraz dziecko ma juz 4lata,a ona znalazła kochanka i może tego grubego rzuci.trochę mi go nawet żal.

Odnoszę wrażenie, że albo żyję na innej planecie, albo ludzie, którym poświęcam swój czas, są innego gatunku, niż większość tu obecnych :) (na szczęście :P ). x Od dłuższego czasu szczupły nie jestem i jakoś mi to, w zawieraniu bliskich znajomości z kobietami, nie przeszkadza :). Nie zauważyłem też, by unikały seksu ze mną, bo średnia przekraczająca znacznie, raz na dzień, jest dla dłuższego związku bardzo dobra :). To często moja Pani inicjowała coś więcej i czasami, gdy akurat zajęty byłem jakąś konkretną robotą, wcale nie byłem z tego zadowolony :). Ale jak mawiała z uśmiechem moja ostatnia Pani :) : kobieta dojrzała ma swoje potrzeby, więc chciałeś, to cierp :D. No i cierpiałem te słodkie katusze :). Mam kilku znajomych, którzy podobnie do mnie, szczupli już od dawna nie są, ale na życie uczuciowe narzekać nie muszą :). Dwóch ma o ponad 10 lat młodsze drugie żony, które wcale ich towarzystwa nie unikają. Utrzymują też dobry kontakt, ze swoimi pierwszymi towarzyszkami życia, którym kiedyś "znudziły" się małżeństwa :(. Jeden, mający żonę równolatkę, cierpi co prawda od dłuższego czasu na diecie :(, ale żona wmawia mu, że to dla jego zdrowia i wcale z łóżka nie wygania (połamali już 3 łóżka :P ). Reasumując: facet z nadwagą, może być szczęśliwy z kobietą :).

Gość gość
facet otyly potrzebuje viagry

A w drugą stronę też to działa?:P To bardzo indywidualne. Znam dziewczynę której każdy facet miał brzuszek i ogólnie był spory moim zdaniem. Mnie to nie odpycha ale też nie przyciąga.