Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zaczepia i wyzywa mnie sąsiad narkoman

Polecane posty

Gość gość

i alkoholik, młody ok 25-30 lat, jest agresywny i nieobliczalny, nie wiem jak się nazywa, nie znam go, mieszkam tu ok 2 lat a budynku jest 200 mieszkań, zostałam zwyzywana od k***** szmat i że mnie nauczy kultury :( nie mam faceta, ale mam głupie szczęście że kilka razy zaczepiali mnie żule z tego budynku chcący kasy na alkohol ja zawsze udawałam że nie słyszę i szłam dalej a teraz mam problemy , musiałam sobie kupić gaz pieprzowy, wychodzę z domu z włączonym dyktafonem, staram się nie wracać przed 20.00, rozmawiałam z Dzielnicowym ale kazał wzywać policję jakby się coś działo, boje się wracać do domu

Gość gość
Ciekawe czym mu podpadłaś?

Gość gość
tym że nie odpowiadałam na zaczepki jego kolegi pijaka który zaczepia ludzi o kasę a jemu nie nie odpowiadam mu dzień dobry po tym jak już raz mnie zwyzywał

Gość gość
kup sobie jakiegoś psa, zawsze może mu odgryźć jaja :classic_cool: prawo ulicy

Gość gość
To gdzie ty mieszkasz?. Chyba masz problem jeśli wiedzą, że jesteś samotną kobietą

Gość gość
ale wy jaski jestescie glupie "musiaalm sobie kupic gaz pierzowy" ja jako facet nie wychodze nawet do sklepu bez gazu i to mocnego 10% zel i stalowej palki teleskopowej BO ZDAJE SOBIE SPARWE Z ZAGROZEN durne baby ! mialem juz dwa razy na lbie butelke rpzbita chyba takim jak ty trzeba podobnych lekcji zeby sie ogarnely

Gość gość
tak zawsze widzieli mnie samą często i do tego niestety mam biust i przez to ciągle przyczepiają się do mnie żule, psa nie chce mieć ale za to ten narkoman ma psa i to agresywnego psa :(

Gość gość
Warszawa, najgorszy budynek z patologią w dzielnicy gdy się wprowadzałam to o tym nie widziałam , wyprowadzka nie wchodzi w grę- mieszkanie na kredyt i narazie nie mam finansowych możliwości na zmianę mieszkania, poza tym wiąże się to załatwianiem spraw w banku sprzedażą starego i kupnem nowego :(

Gość gość
najgorsze jest to że facet ma na pieńku z policją i się tym szczyci, napisałam anonimowa skargę do spółdzielni wątpie by to coś dało, chce się czuć bezpiecznie i nie chce by mnie zaczepiano ja nikogo nie zaczepiam :(

>>>ale wy jaski jestescie glupie "musiaalm sobie kupic gaz pierzowy" ja jako facet nie wychodze nawet do sklepu bez gazu i to mocnego 10% zel i stalowej palki teleskopowej BO ZDAJE SOBIE SPARWE Z ZAGROZEN durne baby ! mialem juz dwa razy na lbie butelke rpzbita chyba takim jak ty trzeba podobnych lekcji zeby sie ogarnely <<< x Idź do psychiatry, niechaj Cię zbada :D, niech Cię wyleczy na stare lata :P. x Gdybyś rzeczywiście potraktował blokową bandę teleskopową pałką, to już dawno miałbyś nóż pod żebrem. x W to, że boisz się z domu wychodzić wierzę. Niestety ta choroba jest trudno uleczalna :(.

Gość gość
Po narkotykach czasem ludziom odwala. Zamieszkałaś w nieodpowiednim miejscu. Dam ci rade żeby nie było, że tylko sie mądrze. Moja była też miała podobny problem, ale poradziłem sobie sam bo to tacy jednostrzałowi byli, ale ty możesz sobie dresa jakiego wynająć żeby ciebie odprowadził pare razy i to takiego szanowanego dresa wprost z blokowiska

Gość gość
nie znam tu żadnych dresów, poza tym dres z tego samego bloku to kiepski pomysł bo pewnie się znają, zaczynam żałować ze jestem kobietą i chciałabym zniknąć, mam dosyć już kiedyś byłam molestowana a teraz jestem nękana :(

Gość gość
to może z sąsiednich bloków. Chodzi oto żeby widzieli, że nie jesteś sama. Może to głupi pomysł, ale pomysł. Siedziałaś cicho i cie pozbadli. A dlaczego nie z tego samego?- dasz pare groszy powiesz jak jest i załatwią sprawe za ciebie. Napewno są i tacy bardziej wporządku.

Gość gość
tak tak juz blokowa armia bigajaca z nozami sikierami i zabijajaca ---- gowno prawda oni miekna jak ogarniaja ze sami tez moga dostac zawsze sa kozaki bo "wyjma noz" a jak ktos wyjmie zabawki to tez miekna a ze oni maja kumpli? ja tez mam i tez nosza zabawki - juz jak byme na sklepei ochroniazem to mialam takigo cwaniaka co mi noz wyciagna i moja palka go bardziej zaszokowala niz ten jego noz mnie

Gość gość
Właśnie dlatego, że sie znają to załatwisz sprawe. Innego wyjścia nie widze skoro musisz tam mieszkać. Albo pogadaj z nimi.

Ja tam w uczciwość i lojalność dresiarzy nie wierzę. x Poszukaj mężczyzny znającego walkę, może być np. solidnie wyglądający policjant. x Wynajmij go na kilka wspólnych spacerów. Parę razy przygada głąbom, a w razie czego poprze to siłą fizyczną. x Po takiej manifestacji, powinni dać Ci spokój :).

Gość gość
19:31 przecież autorka to kobieta to co mam jej powiedzieć?- kup bejzbola i wpi*erdol im albo kose sprzedaj. Wiem, że to zazwyczaj miękkie bolki są. Chodziło mi oto żeby ją ktoś odprowadził po to żeby widzieli, że nie jest sama

Gość gość
No i zgadzam sie z misiem. Jak masz takie znajomości to jak najbardziej. Albo idz na siłownie tam też kogoś znajdziesz. Tylko nie jakąś mięką pałe.

Gość gość
nie ma znajomego faceta który dobrze wygląda i z którym mogłam bym się przejść kilka razy po osiedlu :(

Gość gość
jestem w czarnej d***e jednym słowem :(

Gość gość
No to nie wiem co ci doradzić. Chyba tak jak wyżej napisałem coś pomyśl. Ile masz wogóle lat?

Gość gość
możesz sie jeszcze postawić słownie bo jak będziesz cicho to będzie jeszcze gorzej a wtedy jakby co to zgłaszasz napaść.

Gość gość
34 lat postawić się słownie? boje się ze mnie pobije, najgorsze jest to że jestem niska a ten koleś ma 1,80 jest wysoki ma przewagę fizyczną nie tylko przez to że jest facetem ale też przez wzrost

Gość gość
pewnie słownie się postawie jak mnie zaczepi ale boje się że puszczą mi nerwy i wyjdzie z tego pyskówa, zastanawiam się tez w jaki sposób, bo jak zacznę mówić że sobie nie życzę itp. to mnie wyśmieje a jak zacznę ej koleś odp*****l się ode mnie itp. nie wiem co lepsze

Gość gość
i tak sama mieszkasz? A rodzina, znajomi?.

Gość gość
sama, mam kawalerkę, matka z bratem w innej dzielnicy, bratu powiedziałam o tym to zwalił winę na mnie że to moja wina i mam nie prowokować :( tylko że ja nikogo nie prowokuje jeśli prowokacją jest to że istnieje to tak to moja wina :( nie mamy dobrych relacji :(

Gość gość
w jakiej dzielnicy taka patologia? praga? moim zdaniem powinnas popracowac nad pewnoscia siebie - isc do psychologa. skoro bylas molestowana, jest w tobie syndrom ofiary. oni to wyczuli i teraz wykorzystuja. pare sesji u psychologa i zmienisz "sygnaly",. ktore wysylasz podswiadomie ludziom. a oni sie odczepia, bo przestaniesz byc dla nich atrakcyjna jako ofiara

Gość gość
jeśli już to raczej to drugie. No chyba nie uderzy kobiety. Za pobicie poszedłby siedzieć. Jestem ciekaw jak twoja sprawa sie rozwinie. Chcesz pogadać na priw?. Bez zobowiązań i podtekstów oczywiście.

Gość gość
nie chce gadać na priva, wiesz mi że z moją pewnością siebie nie jest źle problem w tym że mogę być nie wiadomo jak pewna siebie ale facet ma zawsze przewagę fizyczną zwłaszcza gdy istniej duże ryzyko że może zastosować przemoc fizyczną, z tym molestowaniem to było tak że postawiłam się facetowi jasno zakomunikowałam że sobie nie życzę pewnych zachowań jasno postawiłam granicę a on się z tego śmiał mi prosto w twarz i jeszcze pozwał o zniesławienie :( musiałam przejść terapię dla ofiar przemocy, mam nerwice i teraz znowu muszę przez to przechodzić

Gość gość
po prostu z jakiś nie wyjaśnionych przyczyn lgną do mnie żule i zboczeńcy